Copy

Beleef | Connect | Project your Home | Batibouw 2018Van 22 februari tot 4 maart zijn de Paleizen van Brussel decor voor Batibouw 2018. Bent u geïnteresseerd in bouw, renovatie en inrichting? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Met zo´n 1000 exposanten vindt u met zekerheid wat uw zoekt.

Beleef Batibouw


Het is de bedoeling dat al uw zintuigen gaan werken tijdens uw bezoek aan de beurs.
Test de stevigheid van een muur, voel de kracht van een douchestraal, raak gevelstenen aan, loop blootvoets over verschillende vloeren en doe inspiratie op voor de ideale woning. Ideeën gezien in magazines of op het internet worden 'live' ervaren op Batibouw 2018.

Connected


Ook de technologische ontwikkelingen die de wereld doormaakt, ziet u terug in huis.
We zijn digitaal ”connected”. Met onze smartphone besturen wij op afstand onze verwarming, rolluik, deurbel, verlichting enz. Onze woningen worden ook smart. Dit alles kan ons leven een stuk gemakkelijker maken.

Project your home


Alle ideeën die u op Batibouw heeft opgedaan zijn te verwezenlijken in uw eigen huis.
Van ruwbouw van uw huis tot de kleinste afwerkings details. U vindt ze terug op Batibouw.

Een andere trend is uw huis omtoveren in een smart home.


U ziet het waarschijnlijk steeds meer om u heen. Bijna alles in huis kan tegenwoordig bediend worden met een app. Waar we eerst overal in huis afstandsbedieningen hadden liggen, ligt nu alleen onze smartphone. En laten we eerlijk zijn. Die hebben we toch bijna altijd wel bij de hand. Vanuit onze luie stoel kunnen wij zowel van dichtbij als ook vanaf afstand verwarming, verlichting, deurbellen enz. bedienen. Niks is te gek. Dat maakt je leven toch een stuk gemakkelijker.

Het belang van duurzaamheid is ook heel erg belangrijk. Niet weg te denken uit de wereld van nu. We moeten er met zijn allen voor zorgen dat onze wereld er voor onze kinderen, kleinkinderen en nog veel meer generaties na hun, nog steeds even mooi is.

Als laatste trend willen we natuurlijk het buiten(be)leven niet vergeten. Maak van uw terras of tuin een verlengde van uw huiskamer of keuken. Dit kan natuurlijk heel veel kanten op. U kunt kiezen voor een fantastische buitenkeuken, waar u uw vrienden en familie kunt uitnodigen om van uw culinaire kunsten te genieten. Uiteraard kunt u bij het woord buitenleven ook denken aan heerlijk wegduiken in een lounge set onder een mooie overkapping. Hapje en drankje erbij en ons hoor je niet meer. En houdt u van heerlijke relaxen in uw eigen tuin, zou u natuurlijk kunnen kiezen voor een mooi zwembad, jacuzzi of een heerlijke sauna. Zo creëert u dan uw eigen spa.

Belangrijkste is dat u van uw huis een thuis maakt. En dat is ook een beetje de rode draad bij de trends. Het is van groot belang ervoor te zorgen dat u uw eigen huis van al uw wensen en gemakken voorziet. Pas dan kan er optimaal genoten worden en creëert u uw eigen paleisje.

Aan bouwen of verbouwen hangt natuurlijk wel altijd een prijskaartje. Hebt u daarvoor al gespaard, dan is dat natuurlijk mooi. Maar dat is niet bij iedereen het geval. Hebt u een financiering nodig of een hypotheek? Dan adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Op het moment dat er veel aan uw huis is veranderd, is het ook verstandig te kijken of uw verzekeringen nog alles dekken en of er wellicht iets moet worden aangepast. Het is een kleine moeite maar o zo belangrijk. Bent u goed verzekerd in geval van brand, diefstal enz? Contacteer ons en informeer er vrijblijvend naar om zeker te zijn dat alles gedekt is. Wij staan u graag bij in het maken van de juiste keuze op het gebied van al uw verzekeringen, financieringen en hypotheken.

Wij bieden een groot scala aan verzekeringen, die ervoor zorgen dat u met een gerust hart kunt genieten van uw home sweet home.

U bent van harte welkom in ons kantoor op weekdagen van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Op woensdag is ons kantoor ´s middags gesloten.  Op zaterdag zijn wij eveneens geopend en wel van 10.00 tot 12.00 uur. (m.u.v. de zaterdagen in juli en augustus).

Bekijk in browser »
Google Plus One Button share on Twitter  Like Beleef | Connect | Project your Home | Batibouw 2018 on Facebook
 
Google +
Google +
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Blog
Blog

Recente berichten:


5 tips om veilig de winter door te komen
Sfeervolle Kerstdagen en een Voorspoedig 2018.
Is een familiale verzekering iets voor jou ?
Waarom best een extra reisverzekering afsluiten?
Hoe veilig is een pensioenspaarcontract en wat brengt het uiteindelijk op ?
 

Copyright © 2018 Verzekeringskantoor Nijsten, All rights reserved.
Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Verzekeringskantoor Nijsten · Dokter Haubenlaan 3 · Maasmechelen 3630 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp