Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

januari 2017  
 

Nieuwsbrief 

Een nieuw jaar met een nieuw certificaat VCA*

Veiligheid is altijd al een belangrijk onderwerp geweest. Al jaren zijn onze monteurs VOL-VCA gecertificeerd. Om nog beter aan te sluiten aan de wensen en behoeften van onze klanten heeft Aqualectra zich laten certificeren voor VCA*. Op 3 januari hebben we te horen gekregen dat we aan alle eisen voldoen en na de administratieve afwikkeling een mooi certificaat rijker zijn waarmee we onze veiligheidscultuur kunnen onderschrijven.

VGM Checklist Aannemers
VCA staat voor Veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om de veiligheidscultuur te versterken en het aantal (bijna)ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Een MCC-oplossing van het zuiverste water

In opdracht van Vitens en aannemer Alewijnse verzorgde Aqualectra het ontwerp van de elektrotechnische installatie voor de hoofdverdeelinrichtingen en de Motor Control Centers (MCC). Als basis koos Aqualectra voor een serie Rittal TS 8 kasten, het Ri4Power verdeelsysteem en het TRIMOT ladesysteem. https://expert.rittal.nl/projecten/een-mcc-oplossing/

Klanttevredenheid wij gaan ervoor!

Afgelopen jaar was een mooi jaar met tevreden klanten en we gaan ervoor om ook van 2017 weer een prachtig jaar te maken met mooie projecten en tevreden klanten. Vorig jaar werden we gewaardeerd met een 7,8. Een groot deel van onze klanten, 68% gaf een >8. Onze service, kwaliteit, kennis en levertijden werden als zeer hoog gewaardeerd.

Toch is er altijd ruimte voor verbetering, dat beseffen wij als geen ander. Jaarlijks proberen wij dan ook zo goed mogelijk een beeld te vormen van de punten die aangepakt dienen te worden om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Om deze verbeterpunten inzichtelijk te krijgen gaan wij komende week weer een vragenlijst verspreiden en hopen dat u de moeite wilt nemen voor het invullen van ons klanttevredenheidsonderzoek met optioneel de mogelijkheid om ons MVO beleid te beoordelen. Hiermee kunnen wij niet alleen u beter ontzorgen en inspelen op uw behoeften maar ook onze omgeving en maatschappij ondersteunen.

Mocht u niet worden uitgenodigd voor ons onderzoek maar wel graag uw behoeften of wensen uit willen spreken, neem dan contact op met uw projectleider of contactpersoon binnen Aqualectra.

Medewerkers geven Aqualectra een 7,4

Een aantrekkelijke werkgever met veel mogelijkheden voor ontplooiing. Medewerkers van Aqualectra zijn erg tevreden. Dit blijkt niet alleen uit lange dienstverbanden maar zeker ook de waardering die gemeten wordt middels ons jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek.  

Een paar resultaten: De samenwerking binnen de afdelingen wordt zeer goed beoordeeld. Ontplooiing en ontwikkeling is op diverse manieren mogelijk. Dit is ook te zien in de hoge kwaliteit en technische kennis. De verbeterpunten die uit dit onderzoek zichtbaar zijn geworden liggen voornamelijk op het gebied van onderlinge communicatie. Aqualectra zal aankomend jaar dan ook diverse handvatten gaan aanbieden aan haar medewerkers om dit te verbeteren.
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: 072 576 18 00  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp