Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

september 2016  
 

Nieuwsbrief 

VOORRAADHOUDEND VOOR AIR CIRCUIT BREAKERS

Aqualectra officieel systeempartner van Mitsubishi Electric Europe.

Al vele jaren past Aqualectra componenten van diverse A-fabricaten toe in haar besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen, waaronder ABB, Danfoss, Eaton, Mitsubishi, Schneider en Siemens. Dit heeft geleid tot een zeer intensieve samenwerking tussen deze fabrikanten en Aqualectra, waardoor Aqualectra altijd in staat is om haar klanten de beste producten, diensten en oplossingen tegen een marktconforme prijs te leveren.

Aqualectra probeert voor al haar relaties, zowel klanten als fabrikanten, extra meerwaarde te creëren binnen de samenwerking, zo ook voor Mitsubishi.

Augustus dit jaar is Aqualectra officieel systeempartner geworden van Mitsubishi Electric Europe. Dit houdt in dat Aqualectra u vanaf heden kan voorzien van producten en systemen van Mitsubishi.
 
Daarnaast kan onze Service & Onderhoud afdeling u volledig ontzorgen met alle vormen van service en onderhoud aan air circuit breakers van Mitsubishi, maar ook met advies, zowel voor Nederland als België.
 
Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn is Aqualectra voorraadhoudend voor deze air circuit breakers en de belangrijkste componenten en accessoires hiervoor. Mocht een product of component onverhoopt niet op voorraad zijn, dan kunnen wij u zeer snel leveren vanuit een centraal magazijn.

Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met:
Aqualectra b.v.
Alex Peschar
072-5761800
Service & Onderhoud, combineren is profiteren

ISO 9001:2015 RISICO- & KANSENMANAGEMENT

Aqualectra heeft als een van de eerste bedrijven binnen onze branche de nieuwe ISO 9001:2015 behaald. De nieuwe ISO-norm geeft organisaties twee geweldige mogelijkheden. De eerste is om op het gebied van kwaliteitsmanagement en risico denken om strategie en operatie beter op elkaar af te stemmen en aan te laten sluiten. De tweede is om veel meer aandacht te geven aan de positieve risico’s, de kansen. Die kant was in de vorige ISO-norm enorm onderbelicht.

Het leveren van kwaliteit is volgens ons geen vraagstelling meer, deze hoort in de basis al geborgd te zijn. Zinvolle zakelijkheid dat is waar het in deze ISO-norm om draait. De uitdaging om bij het maken van keuzes steeds bewust te zijn van externe ontwikkelingen, mogelijkheden, risico’s en kansen, om deze vervolgens te vertalen naar klantwensen en eigen werkzaamheden. Aqualectra draagt niet voor niets als vooraanstaand en allround paneelbouwer, met haar expertise, producten & diensten bij aan het succes en de continuïteit van haar relaties, waarbij verantwoord- en milieubewust ondernemen centraal staat.

Klik hier voor de pdf van het ISO 9001:2015 certificaat
Beste via deze link uw gratis entreekaarten
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: 072 576 18 00  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp