Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

juni 2016  
 

Nieuwsbrief 

KLANTEN ZIJN TEVREDEN MET AQUALECTRA

Ieder jaar gaan wij de uitdaging aan om onze systemen en processen te verbeteren en te innoveren zodat wij een niet meer weg te denken bijdrage kunnen leveren in het succes van onze relaties. Om goed aan te sluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten sturen wij jaarlijks een onderzoek uit. Met ook dit jaar een respons van boven de 30% is er een valide beeld ontstaan over ons verbeterpotentieel, kansen en wensen van onze klanten.

We zijn trots op een 7,8 als gemiddeld resultaat. 68% van onze stakeholdersgroep geeft zelfs een >8. Onze service, kwaliteit, kennis en levertijden wordt als zeer hoog gewaardeerd. Om de bijdrage die wij leveren aan het succes van onze relaties nog verder te verbeteren zullen wij, niet alleen nu maar ook in de toekomst uw en onze doelen nastreven.

Voor het komende jaar willen we middels een beproefde methodiek en in overleg met onze klanten:
  • de snelheid van onze reactietijd op offerte aanvragen verbeteren; 
  • extra aandacht geven op etikettering van spare parts en snellere levering hiervan;
  • kortere doorlooptijd realiseren van tekenwerk en engineering;
  • digitaal aanleveren van projectinformatie.
Onze service beperkt zich niet tot de levering van het project! Aqualectra is al jaren een gecertificeerd partner in het verlenen van service & onderhoud. U kunt alleen een maximaal rendement uit uw installaties halen als deze optimaal functioneert. Om deze zo optimaal mogelijk te houden is (preventief) onderhoud aan uw installatie van wezenlijk belang. De medewerkers van onze afdeling service & onderhoud helpen u de continuïteit van uw installatie te waarborgen door tijdens preventief onderhoud potentiële problemen te herkennen en herstellen.
 
Uitkomsten van het onderzoek kunt u hier vinden
Meer informatie over Service & Onderhoud

QRM (QUICK RESPONS MANUFACTURING)

QRM is een bedrijfsstrategie die tot doel heeft bedrijfsresultaten te optimaliseren door het verhogen van de reactiesnelheid en de flexibiliteit van organisaties. Een flexibel bedrijf als Aqualectra dat snel kan reageren op veranderingen in zijn omgeving, daar gaat het om. Lagere kosten, hogere marktgerichtheid, betere kansen en een goede aansluiting op de behoefte van onze klanten, dat is wat de methodiek QRM kan ondersteunen. QRM is een werkmethode met tijd als kernelement. Aqualectra zet deze methodiek in als aanvulling op haar Lean werkwijze en heeft zich hier middels haar systeem- & procesmanager deze kennis volledig eigen gemaakt. De komende 2 jaar zullen wij actief zijn in het succesvol implementeren van deze methodiek. Dit betekent dat tijd, vooral tussen alle fasen van een proces, in samenwerking met onze klanten en leveranciers, verkort kan worden.
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: 072 576 18 00  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp