Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
U heeft alweer de tiende nieuwsbrief van de VV Middelstum geopend. We hopen dat er nog vele mogen volgen….

Nieuws van het bestuur

Vanaf vrijdag 14 oktober is Skills van start gegaan. Skills is een extra training op de vrijdagmiddag tussen 16:45-18:00 in Bedum waarbij techniek en 4×4 partijtjes centraal staan. Na overleg tussen beider besturen, zijn vanaf dit seizoen ook de F, E, en D-pupillen van Middelstum [kosteloos] van harte welkom: Leuk en leerzaam! Je kunt elke week meedoen, maar ook af en toe. Ook hebben we mensen nodig die af en toe willen rijden, en/of een groepje willen begeleiden. Lees meer...

Een uitnodiging voor de voetballers om te gaan volleyballen!

Wij, Volleybal Vereniging Middelstum, zijn erg blij met onze mooie nieuwe sporthal. Onze leden sporten er met veel plezier. Voor ons een goede reden om weer te gaan denken aan het Straten Volleybal Toernooi. We willen proberen dit in 2017 weer te gaan organiseren. Vooruitlopend op het Straten Volleybal Toernooi willen we graag een ander toernooi organiseren en wel tussen een aantal sportverenigingen in Middelstum. Hierbij denken we aan de verenigingen welke gebruik maken van de sporthal of in de directe omgeving hiervan sporten. Lees meer...

Nieuws van de activiteitencommissie

De tweede kaart- en sjoelavond van het seizoen zit er weer op. Zeventien kaarters en vijf sjoelers wisten de kantine van ons sportpark te vinden. Dit mag best wel wat meer worden, schroom niet om langs te komen voor een ontspannend avondje spelplezier. Martin Rozeboom wist het klaverjassen te winnen, Randy Bolhuis wist deze avond het beste de sjoelgaten te vullen. De volgende editie vindt op 25 november plaats. Op dezelfde dag, 25 november dus, komt volgens traditie Sinterklaas met zeer waarschijnlijk enige zwarte Pieten langs om de jongste jeugd weer van een leuk cadeau te voorzien. 

Eerste resultaten  

Eind oktober waren al onze mannelijke seniorenelftallen bij de eerste vijf op de ranglijst te vinden. Het derde voert stoer de ranglijst aan en zag ook gold old Marijn Bosman terugkomen. Hij scoorde direct bij zijn rentree na een afwezigheid van twee jaar. Sowieso hebben zich de laatste weken de nodige nieuwe spelers gemeld, ook bij het 45+ team. Waren er voor aanvang van het seizoen nog zorgen of we elke week vier teams de wei in konden krijgen, inmiddels kan vastgesteld worden dat dit met het nodige gemak gebeurt. Iets waar ook het vierde van profiteert. Zij kenden dezelfde goede pikstart als vorig seizoen. Terug in hun gelederen de ‘Australian backpacker’ Stefan Pool. Inmiddels is ook neef Demon gesignaleerd en Sjoerd heeft zijn weg gevonden in het 45+ team. Ook de dames zitten ruim in het personeel. En ze hebben in Diederik Lalkens een nieuwe begeleider voor de zaterdagen gevonden. Diederik was vroeger de gedreven en snelle linksback van Middelstum 2. Welkom terug binnen de voetbalclub dus!

Club van 50 is springlevend!

Ook de club van 50 is springlevend. Op de sponsor- en vrijwilligersavond mochten ze veel nieuwe leden welkom heten. Op 18 november hebben ze hun feestelijke avond in de sporthalkantine. Misschien voor geïnteresseerden een leuk moment om langs te komen en zich aan te melden! Voor nadere inlichtingen: Simone van Dijken, Berkenlaan 2, Middelstum, 06-46036322

Vrijwilliger aan het woord

Tijdens de vorige editie kwam Jan Dijk aan het woord. In deze editie is kersvers bestuurder Theo Wilpstra bereid gevonden om het lijstje vrijwilligersvragen in te vullen: Lees meer...
Wist u dat:
  • Adri de Lange de een na de nadere sponsor binnensleept. 
  • Wij naarstig op zoek zijn naar een nieuw PR-lid. Een vrouw zou in dit mannenbolwerk niet misstaan maar ook iemand met affiniteit voor de jeugd is welkom.
  • Youran Mus heeft zijn weg tussen de palen weer gevonden en gelukkig is ook Mayko weer op het sportpark getraceerd in zijn scootmobiel.
  • Hoewel hij wel even samen met de voorzitter op zoek moest naar het invalidentoilet. Die zal toch wel te vinden zijn in zo’n nieuwe sporthal? Het is inderdaad even wennen maar hier hebben we het MiVa (wat schijnt te staan voor minder validen) toilet voor….
  • Wij als PR-commissie de jeugdverhalen op de website erg missen. U kunt zich via de website eenvoudig aanmelden als scribent. Martijn Poort regelt zo een account voor u zodat de enthousiaste verhalen de wereldwijde ether in geslingerd worden.
  • Op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau???? Misschien is een artikel uit onze uitgebreide clublijn iets….. http://www.vvmiddelstum.nl/declub/clublijn/. Wij wensen u alvast veel Sinterklaasplezier!

In december melden wij ons weer. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd…..

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp