Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
We duiken alweer de Sunsational aprilmaand in. Voelt u de lentekriebels al??

Nieuws van het bestuur

Helaas horen we nog regelmatig klachten over de staat waarin de kleedkamers en de gang worden achtergelaten. Dit bezorgt de schoonmaaksters veel extra werk. Daarom een oproep aan alle aanvoerders, begeleiders en jeugdleiders om te controleren of de kleedkamer en die van de tegenstander schoon achtergelaten zijn na het douchen. Het zou mooi zijn wanneer er tijdens het opruimen en droogtrekken ook een stukje gang meegenomen wordt zodat we ook deze schoon weten te houden. Het hoofdbestuur rekent op uw medewerking! Lees meer...

Nieuws van de sponsorcommissie

Het tweede elftal heeft nieuwe voetballentassen gekregen. Met dank aan Zalencentrum Vita Nova en Disco-n-Action, het bedrijf van Peter Zuidhof. Inclusief mooie en unieke nummers. Tevens zijn er rond het hoofdveld de nodige nieuwe reclameborden geplaatst. Neem gerust een kijkje!

Nieuws van de activiteitencommissie

Het discozwemmen in Bedum was met 65 deelnemers een groot succes. Volgend jaar maar weer dus.

Op 17 maart vond voor de laatste keer dit seizoen het kaarten en sjoelen plaats in de kantine van de Hippolytushal. De opkomst was met 20 kaarters en 5 sjoelers niet verkeerd. De uitslagen:

Kaarten:
1. Adriaan van der Weg - 5556 punten
2. Piet Jansma - 5331 punten
3. Dick van Dam - 5282 punten

Sjoelen:
1. Paul Venema - 934 punten
2. Randy Bolhuis - 899 punten    
3. Anita van Munster - 897 punten

Einduitslag Kaarten:
1.    Kees de Bont
2.    Ronnie Medema
3.    Willem Koopman

Einduitslag sjoelen
1.    Frouk van Wolde
2.    Jeroen Boomsma
3.    Randy Bolhuis.

Er waren in totaal 7 avonden waarvan de beste 5 resultaten meetelden voor het eindklassement. Tot volgend seizoen maar weer!

Nieuwe leden:


Fred Oldenhof (45+ mannen)
Jazlijn Heerema 
Thorvald van Dijken
Arvid van Dijken
Jeroen Medema
Brend Medema
Sem Bos
Van harte welkom natuurlijk!

Vrijwilliger aan het woord: Bart Poortinga

Kun je je kort even voorstellen? Ik ben Bart Poortinga, 51 zomers jong en woon mijn hele leven al in Middelsum. Ik ben vader van Sanne welke ieder weekend bij me is. Lees verder...
 
Wist u dat
  • We op 18 maart een prachtig en zeer druk bezocht turntoernooi mochten beleven. Het was een heerlijk sportieve dag, perfect georganiseerd. Een groot compliment dus voor de Middelstumer Gymnastiek Vereniging en alle vrijwilligers die meegeholpen hebben om van deze dag een groot succes te maken.
  • Achter de bar die dag ook enige ervaren Sunsationbarmedewerkers meedraaiden die alvast aan het oefenen waren voor het prachtige Sunsationfeest dat dit weekend losbarst. In ruil hiervoor plaatste Sunsation twee spandoeken achter de doelen. Prachtige hand- en spandoekdiensten dus…
  • Inmiddels bijna alle elftallen en teams op de foto gekomen zijn voor de website. Het idee om aan het begin van volgend seizoen een heuse presentatiedag te houden waarop alle teams in een keer op de foto komen is in de week gelegd.
  • We de tweede seizoenshelft mogen genieten van een nieuw team, te weten F3 onder leiding van Maria Milkovic en Nienke Schuiling. De nederlagen worden steeds kleiner, het gaat de goede kant op dus. Scheidsrechter Donkerbroek maakte zelfs gebruik van de doellijntechnologie. Bij een twijfelgeval of de bal wel of niet over de lijn was, keek hij even op zijn horloge om vervolgens zeer gedecideerd ‘geen goal’ te roepen!
  • Stefan ‘Pietertje’ Pool al weer terug is van een kortstondig avontuur in Portugal.
  • Het tweede op stap geweest is in Groningen. Na de helaas met nipt met 3-2 verloren wedstrijd tegen Groen Geel werd de plaatselijke Chinees aangedaan. De echte die-hards wisten daarna hun weg te vinden in hartje Stad. 
  • Het derde nog steeds op kampioenskoers ligt! Veel succes met de laatste loodjes mannen…..
  • Krijno Bos een ongeluk gehad heeft met de racefiets, met als gevolg: twee gebroken ribben en een hersenschudding….. Van harte beterschap toegewenst!

Kalender: 
10-6-2017 - Slotdag
Mei 2017 - Toernooi bij VV Middelstum

Eind april melden wij ons weer. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd. 

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2017 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp