Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser

Nieuw binnen de VV Middelstum: de nieuwsbrief

Een nieuwe sporthal, een nieuwe kantine,  een nieuwe website en nu ook een nieuw fenomeen: de nieuwsbrief. Het kan niet op bij de V.V. Middelstum! Ik hoop dat u alle nieuwe indrukken een plaatsje kunt geven. De nieuwsbrief zal bij voldoende nieuws maandelijks verschijnen, ongeveer 10 keer per jaar. De brief is mede in het leven geroepen om leden, sponsoren en anderen die onze V.V. een warm hart toedragen op de hoogte te houden van het wel en wee binnen de V.V.. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden om de nieuwsbrief geheel automatisch in uw mailbox binnen te krijgen. De nieuwsbrief is een initiatief van de PR-commissie van de VV Middelstum. Deze commissie bestaat uit Wijnand Niemeijer, Martijn Poort, Jeroen Boomsma, Bart Rogaar en Bert Koster. Tips en suggesties kunt u altijd droppen bij één van deze mannen. Wij hopen u maandelijks een goed gevulde nieuwsbrief te kunnen presenteren. Dat moet ook niet zo moeilijk zijn want bij de VV is natuurlijk altijd wat te doen….. 

Nieuwe website live!

2 weken geleden is onze nieuwe website de lucht in gegaan.  Het is genieten geblazen op deze up-to-date en supermoderne website van onze VV. Bij deze een oproep aan alle trainers, (bestuurs)leden, jeugdleiders en overige scribenten om er voor te zorgen dat de website goed gevuld en actueel gehouden wordt. Want hier zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor! Wil je een account om zelf berichten te kunnen publiceren op onze website? Klik dan hier! Surf gerust eens langs op vvmiddelstum.nl.

Middelstum 4 op chique


Na jarenlang onderaan de ranglijst gebungeld te hebben maken de mannen van Middelstum 4 een glorieus seizoen door. Een nederlaag tegen Stedum werd gevolgd door maar liefst 7 overwinningen op een rij. Een ongekende luxe inderdaad. En daar bleef het niet bij….
Ergens aan de stamtafel in de kantine ontstond het lumineuze idee om colberts aan te schaffen. Via John van Dijken kwam de V&D in beeld en Bouwbedrijf Van Dijken werd bereid gevonden het begrotingsgat te dichten in ruil voor hun logo op de colberts. En alsof dat nog niet genoeg was kreeg het 4e door de inspanning van hoofdtrainer Zijlstra nieuwe polo’s aangeboden. Op chique gaan is 1, maar en op chique gaan en de ranglijst aanvoeren is slechts weinigen gegeven….
 

Middelstum 1 wint in doelpuntrijk treffen van Niekerk.


Na 12 september had Middelstum (dat de competitie zo goed was begonnen) niet meer weten te winnen. Toen versloeg het op eigen terrein Onstwedder Boys met 3-0. De ploeg stond eventjes bovenaan in de 4e klasse C op dat moment. Hierna ging het hard bergafwaarts met de blauwhemden die daarna slechts 2 punten haalden uit 6 duels. Winst was in de ontmoeting tegen promovendus Niekerk dan ook hard nodig gezien de stand op de ranglijst. Meer informatie

Nieuws van het sponsorfront, deel I

 
We zijn verheugd om te kunnen vermelden dat Klimaatgroep Holland zijn contract met de VV weer met 5 jaar verlengd heeft. Daardoor zal op gezette tijden de gehele jeugdafdeling van de voetbalclub weer in het nieuw gestoken worden. Op dezelfde vertrouwde wijze als we dat al jaren van onze klimaatbeheersers uit Groningen gewend zijn. Geweldig nieuws natuurlijk waar we als voetbalvereniging heel content mee zijn. Binnenkort zal het nieuwe contract officieel getekend worden.

Nieuws van het sponsorfront, deel II

 
Ook één van de paradepaardjes van de VV, het roemruchte 3e elftal, is helemaal in het nieuw gestoken. Het kan een groot voordeel zijn wanneer enthousiaste ondernemers gezamenlijk in een team voetballen. Want Pieter Klaver van Steakhouse “De Kleine Munt” in Termunten en Jan en Erwin van der Laan van de kersverse onderneming Super Stucer, stucadoorsbedrijf Van der Laan uit Middelstum, wisten elkaar middels een mooi een-tweetje te vinden. Een nieuw tenue, nieuwe trainingspakken en nieuwe voetbaltassen, het kan niet op! Zou dit een mooie voorbode kunnen worden naar het felbegeerde kampioenschap? Aan het materiaal kan het in elk geval niet liggen….

Daniël Dijk nieuwe trainer 2e elftal

Mocht u een nieuw gezicht op ons sportpark hebben gezien die u niet goed thuis kunt brengen dan is de kans groot dat u Daniël Dijk tegen het lijf gelopen bent. Daniël is de zoon van onze supervrijwilliger Jan Dijk en de opvolger van Marten Hovenga die door drukke werkzaamheden noodgedwongen een streep gezet heeft door zijn trainersaspiraties. Daniël gaat elke zaterdag met het tweede elftal mee op pad en traint door de week de B-selectie. We wensen hem veel succes en plezier toe binnen de voetbalclub.

Oktoberfest

Natuurlijk kijken we graag opgewekt vooruit maar af en toe is het ook goed om terug te blikken op de mooie dingen die gepasseerd zijn in het recente verleden. Zo vierden we onlangs het laatste feestje in onze oude kantine. Na 33 jaar plezier, ontspanning en heel veel feestjes en lange nazits is het straks definitief afgelopen. Reden genoeg voor de activiteitencommissie om nog één keer alle registers open te trekken. FeestDJ Eling Zuidhof, tevens speler van Middelstum 4, wist nog een gaatje in zijn druk bezette agenda te vinden en voerde achter zijn microfoon de regie over het Oktoberfest. En het was wel zo gezellig dat uw scribent de details niet meer haarzuiver in het snotje heeft. De grote bierpulls vonden gretig aftrek derhalve waarbij Piet Jansma en Alwin Zwerver glansrollen achter de bar vervulden. Activiteitencommissie, hartelijk dank voor weer een geslaagd feestje….

VV Middelstum 6e bij fairplay-competitie COVS 

VV Middelstum is 6e geworden in de fairplay-competitie van COVS (Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters). Voetbalvereniging De Wilper Boys is over het seizoen 2014-2015 het sportiefst van alle donateur voetbalverenigingen gebleken. Met het jaarlijks uitreiken van de fair play prijs wil de COVS het belang van fair play en respect benadrukken, sportief gedrag belonen en stimuleren. Meer informatie

Nieuws van het sponsorfront, deel III

We gaan rustig door met onze goed-nieuws-show vanaf het adverteerderfront. Want dankzij kledingssponsor Hummel, in eendrachtige samenwerking met onze hoofdsponsoren Sporthuis Winsum en Accountantskantoor Groeneveld, heeft het eerste elftal nu de beschikking over een mooi ‘presentatiepak’. U heeft de mannen van ons vlaggenschip ongetwijfeld al trots en fier rond zien lopen in hun nieuwe outfit.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp