Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
We duiken alweer de maartmaand in. Het voorjaar nadert met als gevolg volop voetbalplezier….. 

Nieuws van het bestuur

Wanneer u dit leeft is net de tweede automatische incassoronde achter de rug. Tijdens de eerste run werden nog wat schoonheidsfoutjes gesignaleerd, wij hopen dat deze inmiddels zijn opgelost. Eind maart wordt de eerste kwartaalincasso gedraaid.

Sponsornieuws vanuit het hoofdbestuur

Voor aanvang van de wedstrijd Middelstum 1 – Poolster 1 werd ons vlaggenschip in nieuwe tenues gehesen. Voorop de shirts prijkt MijnDorp.nl, het bedrijf van Marko Datema en Mariska de Lange. MijnDorp.nl is een online applicatie voor verenigingen en stichtingen, vergelijkbaar met intranet. Achterop de shirts staat E-ventive, het evenementen- en artiestenbureau van Eling Zuidhof. Ondanks de mooie tenues ging deze wedstrijd helaas wel met 3-4 verloren.
Hiermee was de koek voor Eling nog niet op want samen met Internetcolumnist en Tekstschrijver Bert Koster werden de mannen van Middelstum 4 van nieuwe trainingspakken voorzien. Helaas wilde Noordwolde niet meewerken aan een extra feestelijke middag waardoor beide ploegen zich met een punt tevreden moesten stellen….

Nieuws van de sponsorcommissie

Dit keer is er weinig te vertellen. Het is nu eindelijk even een rustige tijd. Wel zijn er veel nieuwe zaken aangeschaft voor de jeugd. Onder andere 4 nieuwe kleine doeltjes, veel trainingsspulletjes en kleding. Er zijn wat problemen met de nieuwe kleding van het eerste elftal. De blauwe kleur in het  logo van onze voetbalclub verbleekt al na 1 wasbeurtje, hetgeen niet de bedoeling kan zijn. Samen met onze leverancier gaan we dit oplossen. Verder zijn de logo’s van de kleding van het derde elftal ook weer hersteld. Hier lieten de letters en cijfers los. De kleding is naar Winsum geweest en is weer gemaakt. Ook hebben de sponsoren Eling Zuidhof en Bert Koster de trainingspakken voor het vierde elftal uitgereikt, zoals u op de site heeft kunnen lezen. Klasse!! Verder zijn we bezig met nieuwe trainingspakken voor het dames elftal. Dit is samenwerking met hun sponsor Sporthuis Winsum. Ook zijn we bezig met de nieuwe reclameborden. Er komen ongeveer 10 nieuwe borden bij. Wel gaan er ook  een paar weg, maar een en ander is zeer positief voor onze club. Heeft u een tip voor een nieuwe sponsor, geef even een seintje, zodat wij daar op kunnen inspelen!

Namens de sponsorcommissie, Adri de Lange

Nieuws van de activiteitencommissie

Voor het discozwemmen in Bedum op 4 maart hebben zich 67 zwemmers opgegeven. Veel (zwem)plezier toegewenst!

Op 17 februari vond de op een na laatste kaart- en sjoelavond van dit seizoen plaats in de kantine van de Hippolytushal. De opkomst was met 19 kaarters en 9 sjoelers het hoogste van dit seizoen. De uitslagen:

Kaarten:
1. Kees de Bont
2. Bart Nuis
3. Bert Koster

Sjoelen:
1. Frouk van Wolde
2. Paul Venema
3. Randy Bolhuis
Wist u dat
 • Het eerste elftal onlangs met de UVO bus naar de verre uitwedstrijd in Stadskanaal is geweest? Het resulteerde uiteindelijk net niet in een overwinning (einduitslag 1-1), gezellig was het wel.
 • De commissies en de mensen die hier zitting in hebben nu volledig op de website vermeld staan?
 • De PR-commissie aan het begin van de tweede seizoenshelft alle elftallen op de foto wil zetten die nog niet met een mooi plaatje op de website staan.
 • ‘Tassen in de vakken’ er niet voor niets staat. Regelmatig struikelen mensen over de voetbaltassen die in de hal worden neergesmeten.
 • In mei gaat ons hoofdveld op de schop. We hopen aan het begin van het nieuwe seizoen weer van een kersvers en duurzaam hoofdveld gebruik te mogen maken.
 • Onze jeugd in de Zaalwintercompetitie uitstekend gepresteerd heeft met negen finaleplaatsen als gevolg?
 • Vierde elftal speler Tim Poppema kersvers vader geworden is van een prachtige dochter, Lotte genaamd. Tim en Lianne, van harte gefeliciteerd!
 • Hij hierdoor wel het trainingskamp van Middelstum 4 naar Schier moest missen. Een trainingskamp waarin het in de Tox en op het strand soms heftig aan toe ging. Kyvan kreeg zelfs een compleet dienblad met bier over hem heen gegoten maar dit leverde hem wel een mooi T-shirt op: ‘I survived the Tox!’
 • De nieuwe competitie zal volgend seizoen enige weken later beginnen waardoor er in de mooie voorjaarsmaanden langer gevoetbald kan worden.
 • Vrijdagavond gaan de 45+ mannen weer los in hun eigen vertrouwde omgeving, thuiswedstrijden dus. Aanmoedigingen worden gewaardeerd!
   

Kalender: 
4-3-2017 - Zwemmen in Bedum
17-3-2017 - Kaarten en sjoelen in kantine
10-6-2017 - Slotdag
Mei 2017 - Toernooi bij VV Middelstum

Eind maart melden wij ons weer. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd. 

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2017 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp