Copy
FUSION Business Club
Dansk Selskab Fysioterapi - 2022

 2022 nyheder

I bestræbelserne på at kunne give jer de bedste medlemsfordele og bedste betingelser også når det gælder "arbejdstøj" og "træningstøj" har vi lavet et samarbejde med Movewell, som levere sportstøj fra Danske FUSION.
FUSION søger lige som faglige selskaber efter at skabe den bedst tænkelige kvalitet og udvikler kontinuerligt lækkert trænings- og fritidstøj, som vi tror vil kunne bruges af mange af jer – og vi har fået mulighed for at kunne tilbyde rabatter på tøj der ellers normalt ikke sælges med rabat, da det er bedste kvalitet og design, bæredygtige løsninger uden over-produktion og alt er skabt af bedste Oeko-Tex materialer.
 
Køb tøjet direkte her i portalen.
VIGTIGT: Skriv hvilket print du skal have på dit tøj, samt hvilket fagligt selskab du vil have logoet fra,
Husk at tilkøbe logoet portalen.
Kontakt desuden lhl@dsfys.dk hvis I har brug for sær-leverancer til fx temadage, konferencer eller lignende.
 

LOGIN: 
Brugernavn: dsfys
Kode:              dsfys220

DSF-PORTAL

RECHARGE FULL ZIP

DIN PERFEKTE PARTNER, NÅR DU SKAL GENOPLADES. FUSION Recharge Full Zip er produceret i et teknisk bi-elastisk materiale med opkradset fleece bagside, der er baseret på Hollowfibre-teknologi, som yder en unik høj isoleringsevne på trods af en lav vægt. Dette betyder, at produktet altid termo-regulerer sig efter din krops behov. Ydermere er metervaren antibakteriel, åndbar og UV (UPF 50+) solbeskyttende.
Recharge Full Zip er konstrueret på samme mønster som den populære Recharge Hoodie, men uden hætte for et mere afslappet fit. 2 lynlås-lukkede front-lommer og refleks logo på kraveben og lænd.

 

SHELTER JACKET

Mens Shelter Jacket får dig sikkert hjem efter træning, uden at blive afkølet. Let og strækbar, 3-sæsons jakke, som er det fornuftige valg før og efter træning forår, sommer og efterår.

På front og ryg benyttes en special udviklet 3-lags membran metervare. Denne er produceret eksklusivt til jakken, med vandafvisende overflade, elastisk membran samt FUSION-Nova bagside for god væsketransport. Jakken er ventileret under armene og i sidepanelerne og dermed kan man sige at Shelter Jacket qua den ultra-tekniske metervare er Next level af Softshell jakker.

Mens Shelter Jacket er i familie med Recharge Hoodie og den perfekte partner til Recharge Pants.