Copy
NIEUWSBRIEF JUNI
View this email in your browser
Yes Yes YES! Het is alweer een maand geleden dat we het Varofit Fitness Parc openden en Mei lijkt omgevlogen. Hoogste tijd dus voor een paar updates!
 
Om jezelf te kunnen aanmelden voor een training maken wij gebruik van www.teamers.com. Van deze site is ook een gratis app beschikbaar, zodat het aanmelden voor een training heel makkelijk gaat. Na inschrijving bij Varofit ontvang je een link waarmee je wordt uitgenodigd voor team Varofit.
Bij het volstromen van de trainingen wordt het aanmelden steeds belangrijker. Niet alleen worden de trainingen voorbereidt en aangepast aan de hand van het aantal deelnemers, er is ook een maximum van 16 deelnemers die mogen deelnemen aan een training. Met het aanmelden via Teamers verzeker je jezelf van een plek.
Uiteraard doen we ons uiterste best om niemand teleur te stellen. Wanneer een les vol dreigt te raken, dan zal er een extra les worden toegevoegd. Houdt de trainingen op Teamers goed in de gaten voor de mogelijkheden en tijden.
Naast Bootcamp en Obstacle Training biedt Varofit ook Personal Training. Tijdens een traject van 3 maanden krijg je intensieve begeleiding op het gebied van beweging, voeding en lifestyle. Je leert hoe je jouw doelen kunt behalen en wordt hier intensief in begeleidt. Er wordt een persoonlijk plan gemaakt, welke aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Trainen kan op het Fitness Parc in Zeeland of in een speciaal uitgeruste indoor studio in Uden. Wil je de kennis en vaardigheden leren voor een langdurig resultaat? Investeer in jezelf en vraag een gratis intake aan om te kijken wat Varofit voor jou kan betekenen.

 
50+ Bootcamp! Er is nu ook een training speciaal voor de 50 plussers. Hier sport je samen met leeftijdsgenoten in de buitenlucht. De trainingen zijn speciaal ingericht op het vitaal en sterk houden van het lichaam. Er wordt rekening gehouden met lichamelijke klachten en/of beperkingen tijdens oefeningen, zodat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen! Momenteel traint er een vrouwengroep op zaterdag van 14.00 tot 15.00. Maar we willen hiernaast ook een herengroep aanbieden, hier hebben we helaas nog niet genoeg animo voor om deze les te starten. Zeg het voort en bij interesse laat het weten, zodat we ons aanbod voor iedereen passend kunnen maken.
Wil jij afvallen? Dan komt daar meer bij kijken dan alleen sporten. Met  de juiste voeding kun je zoveel  meer bereiken. Varofit biedt de mogelijkheid om, naast het volgen van Bootcamp trainingen, hierin begeleidt te worden. Ben je nieuwsgierig hiernaar mail dan naar info@varofit.nl!

 
Het aantal leden staat momenteel op 41! Dit hadden we nooit verwacht te bereiken in een maand. We zijn dan ook super trots en bedanken jullie voor jullie enthousiasme.
Keep spreading the word ;)
Evenement planning!
 JULI         VAROFIT FUNRUN
Een ludiek hardloop evenement met speelse uitdagingen en obstakels onderweg. Meer informatie volgt snel!! Wil je niks missen, volg ons op social media!
WIN actie! Het lid die als eerste zijn 10-Rittenkaart vol heeft krijgt een super cool Varofit T-Shirt! Dus we zien jullie allemaal snel op het Fitness Park! 
Facebook
Instagram
Website
Share
Tweet
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2015 Varofit, All rights reserved.