Copy
Lustrum nieuwsbrief #3
Bekijk deze mail in uw browser
Beste <<Voornaam>>,
Nog maar drie maanden en dan vieren we vier dagen lang feest. Via deze nieuwsbrief voorzien we u van meer informatie over het overvolle walprogramma maar ook over de faciliteiten op en rond de haven.

Agenda
Op donderdag 13 juni beginnen wij om 14.00 uur met het gratis kranen en krijgt u een ligplaats voor uw Pampus toegewezen. Tegelijkertijd opent de informatiebalie waar u zich kunt registreren en de goodiebag kunt ophalen. Om 18.30 uur start het Happy Hour met aansluitend een Mexicaans buffet waarna rond 21.00 uur het Lustrum officieel geopend wordt door de voorzitter van de Lustrum commissie - Wilfred Stutterheim. Aansluitend is er muziek.

Op vrijdag hebben we een zeer vermakelijk walprogramma. Egbert de Sauvage heeft zijn creativiteit de vrij loop gelaten dus dat belooft wat. U kunt rekenen op verschillende acts (vanuit eigen gelederen en daarbuiten), een happy hour, muziek, een veiling en aansluitend een Indische rijsttafel en muziek. Laat u verrassen!
 
Op zaterdag is er wederom happy hour met muziek en in de avond speelt de ‘DeBasic Big Band’ (tevens het laatste optreden van Jan Eringa). Tijdens het drie-gangen diner hebben we een verrassend cabaret van Sophie waarna we deze avond afsluiten met een spetterend feest in de tent, met band en dj.
Bekijk volledig programma
Accommodatie, liggeld en moederschepen
Voor iedereen die met een moederschip komt, hebben we een mooi aanbod. U kunt gratis in de haven van de KWVL liggen vanaf de zondag voorafgaand aan het evenement t/m de zondag van het event (zo. 9 t/m 16 juni 2019). Dit aanbod geldt ook voor campers. Wel dient u uw plek van tevoren te reserveren bij de havenmeesters. Tel. 035-582 33 63.
Mail de havenmeester
Hotelaccommodatie
Wilt u liever in een hotel op de dijk slapen, dan kan dat. Pampusleden kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief bij Fletcher Hotel, € 105,- per kamer per nacht, incl. ontbijt. Fietsen zijn beschikbaar en ook kunt u gebruik maken van een haal- en brengservice te water! Wacht niet te lang met reserveren. Heineke is al volledig bezet.
Meer over accommodaties
Lustrumkleding en pasmomenten
Heeft u nog geen kans gehad om de lustrumkleding te passen? Geen probleem. Er staan nog twee extra pasmomenten gepland. Op 29 maart kunt u passen tijdens de Bowling Avond van Regio Noord en op 7 april na afloop van de laatste winterwedstijd in Loosdrecht.
Wat krijgt u voor het inschrijfgeld?
Naast de 7 officiële wedstrijden en de fun-wedstrijden, krijgt u een heleboel extra’s voor uw inschrijfgeld.
- Gratis liggeld voor moederschepen en campers
- Happy hour op do, vr en za
- Goodiebag met verrassing
- Twee exclusieve lustrumpolo’s
- Donderdag: hulp bij het gratis kranen en muziek
- Vrijdag: dj, loterij en special-act
- Zaterdag: drie-gangen diner, bigband, act, loterij, dj en feest
- Professionele fotograaf op het water die ook van u een mooi plaatje maakt
- Grote feesttent
- Korting bij Fletcher hotel
- Speciaal ‘Lustrum programmaboekje’
Inschrijven
Deelnemers Lustrum

Up to date

Omdat u lid, donateur of geïnteresseerde bent van de pampusclub ontvangt u deze nieuwsbrief. De gegevens die wij in ons bezit hebben staan hiernaast weergegeven. Mocht u aanvullingen of correcties hebben dan kunt u deze zelf zeer eenvoudig aanpassen.

Uw gegevens


mail: <<Email>>
voornaam: <<Voornaam>>
achternaam: <<Achternaam>>
zeilnummer: <<Zeilnummer>>
bootnaam: <<Bootnaam>>
woonplaats: <<Woonplaats>>
vereniging: <<Vereniging>>
Klik hier om uw gegevens aan te passen
Copyright ©  2019 All rights reserved.


ons email adres is:
webmaster@pampusclub.nl
info@pampusclub.nl

Wilt u wijzigingen doorgeven?
U kunt uw gegevens wijzigen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp