Copy
View this email in your browser

 

Het is een bijzondere tijd. We hopen dat jij, je familie, je vrienden en collega’s gezond zijn en blijven. Dat is ieders voornaamste zorg.

Daarnaast proberen we allemaal -waar het kan- door te werken. Dat geldt ook voor ons. We maken zelf gebruik van een aantal producten waar wij van denken dat wij er jullie bedrijf ook mee kunnen helpen. Onderstaand geven we daar wat voorbeelden van. Uiteraard willen wij ook met je mee denken als je tegen andere problemen aanloopt. We wensen je veel sterkte en improvisatievermogen toe in de komende tijd.

Afbakenschermen

Iedereen die in een winkel of fabriek werkt, kent helaas sinds kort het probleem. Bij het vakkenvullen of bij een montageklus. Het is voor ons welzijn belangrijk om op 1,5 meter van elkaar te blijven. Dat vergeten we soms.  Met deze schermen kun je jezelf en anderen beschermen. Je kunt deze schermen een persoonlijke boodschap meegeven als je dat wenst.

Transparante schermen

Acrylaatschermen die je collega’s én je klanten beschermen in situaties dat je geen 1,5 meter afstand kan nemen. In staande uitvoering op de balie of hangende uitvoering aan een systeemplafond. In elk gewenst formaat te verkrijgen.

Waarschuwingsborden

Borden om op wat grotere afstand aan te geven dat er verderop gewerkt wordt. Een reminder die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Bij buitengebruik kun je het verzwaren door bijvoorbeeld een steen in het midden van het bord te leggen.

Peoplecounter

Met een LED-scherm wordt aangegeven wanneer jouw klant naar binnen mag.  Het is eenvoudig: Groen voor ‘je mag naar binnen’ en rood voor: ‘we vragen je even te wachten’ Een intelligente camera telt de mensen die je winkel in en uit gaan. Dit systeem is op korte termijn door ons te leveren en te installeren.

Vloerstickers (rond of gestreept)

Stickers voor op de vloer om aan te geven tot waar het voor je klant of je collega nog veilig is om te wachten. Onze vloerstickers laten geen lijmresten na. Wel zo handig als straks alles weer bij het oude is.

ddreklame


Denken vanuit de klant én dienstbaar zijn. 
Het staat ons op het lijf geschreven! 

Al meer dan 40 jaar!

ddreklame bedenkt, ontwerpt, produceert en monteert decoratieve en functionele (reclame)uitingen. Voor binnen en buiten.

Tot uw dienst,

Team ddreklame
Email
LinkedIn
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2020 ddreklame, All rights reserved.

Our mailing address is:
ddreklame
Blankenstraat 2
Sliedrecht, Zh 3364 bb
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp