Copy
View this email in your browser

 

Nogmaals spreken wij de wens uit dat jij en iedereen om je heen nog gezond is. Laten we hopen dat we snel terug kunnen naar hoe het ooit was.

Alle bedrijfssectoren zijn onlangs door de overheid gevraagd om na te denken over een intelligente open-up. Ergens in de komende weken. We hebben nagedacht over hoe we jullie daarbij kunnen helpen. Onderstaand handige tools die we kunnen maken om een verantwoorde terugkeer voor jou en je collega's makkelijker te maken.

Flexibel transparant scherm tussen bureaus

Dit scherm geeft onder andere  bescherming tussen personen die tegen over elkaar zitten. Goedkoop en eenvoudig op te hangen aan een systeemplafond.  Ook handig te bewaren omdat het scherm op te rollen is. Eventueel later te gebruiken als posterhouder.

Tafel-communicatie

In restaurants en bedrijfskantines zullen we ook de komende tijd rekening moeten houden met de 1,5 meter regel. Het is goed denkbaar dat er tafel om tafel opgestart gaat worden. Met deze tools kun je duidelijk aangeven dat niet alle tafels bezet mogen zijn. Beschikbaar in sticker, pion of tafelkleed.

Werkplek-afbakening

Als we straks weer op kantoor werken, zijn we geneigd om onbedoeld toch te dicht bij elkaar te komen. Met dit scherm baken je 1,5 meter af en bescherm je jezelf en je collega’s.

DD-rolsysteem

Duidelijke communicatie met je klanten. Bij de receptie of voor in de winkel leg je de regels uit die voor een verantwoorde open-up van belang zijn. Beschikbaar met  onze standaard 1,5 meter lay-out of je eigen ontwerp. Een groot voordeel is dat dit systeem weer te hergebruiken is. Zo kun je later dit systeem met een andere boodschap bijvoorbeeld weer op een beurs gebruiken.

Meetlat

De afstand van 1,5 meter is altijd groter dan je denkt. Deze meetlat is exact 1,5 meter en kan handig zijn de afstand tussen bijvoorbeeld tafels, werkplekken of balies te bepalen.

Vloerstickers  (één-richting) 

Eenrichtingverkeer in uw magazijn of winkel. 
Dat is wel zo veilig en helpt bij het handhaven van de 1,5 meter regel.

Desinfecteer dispenser mét digital scherm

Een automatische handdesinfectie dispenser met display voor aan de wand of op een standaard. De combinatie van een digital signage scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en dat daarnaast de communicatie je klanten, bezoekers of medewerkers verbeterd.
 
Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, is het eenvoudig om je bezoekers te attenderen op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van je winkel of bedrijf. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, maar ook aanbiedingen en advertenties.

Preventiesticker


We hebben preventiestickers gemaakt om jullie en onze veiligheid te vergroten (200 x 140 mm). Klik op de onderstaande button en stuur ons je gegevens, dan sturen we je 2 exemplaren gratis toe.
Zo proberen we je te helpen in deze lastige tijd.
Gratis preventiesticker

ddreklame


Denken vanuit de klant én dienstbaar zijn. 
Het staat ons op het lijf geschreven! 

Al meer dan 40 jaar!

ddreklame bedenkt, ontwerpt, produceert en monteert decoratieve en functionele (reclame)uitingen. Voor binnen en buiten.

Tot uw dienst,

Team ddreklame
Email
LinkedIn
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2020 ddreklame, All rights reserved.

Our mailing address is:
ddreklame
Blankenstraat 2
Sliedrecht, Zh 3364 bb
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp