Copy
Nieuwsbrief PvdA Den Bosch voor leden en belangstellenden
View this email in your browser
Beste mensen,

We beginnen deze (extra) nieuwsbrief met een bericht n.a.v. de verkiezingsuitslag van gisteren. Verder ook de uitnodiging voor de ALV alsmede een aankondiging van een #BIEBdebat.

BERICHT VAN HET DAGELIJKS BESTUUR 

Het is een bittere uitslag voor de Partij van de Arbeid, ook in onze gemeente.

Wij hebben die uitspraak te respecteren. Dat hoort bij democratie.

De kiezer heeft gesproken en de opkomst was, ook in onze gemeente, ongekend hoog. Onze felicitaties gaan uit naar de winnaars van deze verkiezingen. lees verder voor het volledige bericht

ALV/BEDANKAVOND 24 MAART

De ALV van 24 maart wordt gecombineerd met een bedankavond voor alle vrijwilligers. Er is in de campagneweken weer veel werk verzet. De ALV vindt plaats in Kloosterhotel De Soete Moeder, Nemiusstraat 4, 5212 RG ‘s-Hertogenbosch.

Er bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan een rondleiding in dit leerwerkhotel voorafgaand aan de ALV om 19.30 uur. Indien u gebruik wilt maken van die mogelijkheid, wilt u dan even dit formuliertje invullen.

De agenda voor de ALV staat hier. 


POLTIEKE LEDENRAAD

Bosche leden zijn ook van harte welkom om de politieke ledenraad a.s. zaterdag.

Zoals gebruikelijk komen we na de verkiezingen bijeen op een Politieke Ledenraad. We willen alle leden in de gelegenheid stellen moties in te dienen in de korte tijd tussen de verkiezingen en de Politieke Ledenraad. Uiteraard kunnen leden tijdens de politieke ledenraad weer vanuit huis meestemmen. U heeft daar thuis al een code voor gekregen per mail. Lees hier het volledige bericht op de landelijke site. 

BIEBDEBAT

Op 31 maart is er weer een BIEBdebat. Het gaat over het Schoolontbijt. Lees hier het volledige bericht van Fouad Kabbouti.

Volgende BIEBdebatten zijn op 26 mei, 30 juni, 29 september, 27 oktober en 24 november. 
Denise Heins is in 2017 onze vaste pianiste bij de BiEBdebatten.

Op 27 januari was er een "BIEBdebat" onder de titel Meer investeren in groen en waterbeheer". Renske van der Heijden maakte foto's. Deze zijn hier te zien.

WAUWVROUW

Onder meer omdat zij zich jarenlang heeft ingezet voor o.a. jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, is Nicole de Koning uitgeroepen tot WAUW-vrouw van 2017. Zij kreeg de bijbehorende versierselen uitgereikt door de WAUW-vrouw van 2016, Inke Katoen. Dat gebeurde op Internationale Vrouwendag tijdens een feestelijke bijeenkomst in restaurant ff Swanjéé. Lees hier het volledige bericht van Lisette van der Swaluw

Er zijn ook hele mooie foto's gemaakt door Renske van der Heijden.  Deze kunt u hier bekijken. 

Met vriendelijke groet, 

Dagelijks Bestuur PvdA Den Bosch

De volgende nieuwsbrief van PvdA Den Bosch verschijnt weer in april. Tot die tijd kunt u bijblijven via denbosch.pvda.nl of via Facebook 
Copyright © 2017 PvdA Den Bosch, All rights reserved.

Contactgegevens PvdA Den Bosch

Onze fractie

Ons bestuur

Ons ombudsteam

Agenda PvdA Den Bosch


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp