Copy
Nieuwsbrief PvdA Den Bosch voor leden en belangstellenden
View this email in your browser
Geachte lezer,

Dit is de februari-nieuwsbrief van PvdA Den Bosch. Wij staan voor de waarden vooruitgang, solidariteit en bestaanszekerheid.

In de rubriek "Vijf vragen aan..." deze maand Chris Klaassen. Zijn antwoorden komen recht uit het hart en leest u hier. Lezen, zou ik zeggen!

Onlangs bracht ik een bezoek aan het RepairCafé Zuid want ons koffieapparaat was stuk. Lees hier het artikeltje over dit bezoek.

Er is de komende weken weer genoeg te doen!

Op vrijdag 26 februari organiseren wij het #BiEBdebat HELP HAMBAKEN! Er is veel belangstelling voor dit debat dus kom op tijd.
Hier leest u meer.

Op dinsdag 1 maart is er een gemeenteraadsvergadering


In het kader van NLdoet gaan wij op 12 maart klussen bij Kloosterhotel De Moeder. Wilt u meedoen? Hier leest u meer info.

Op woensdag 23 maart is onze Algemene Leden Vergadering (ALV). De agenda staat hier.

Onze maandelijkse nieuwsbrief wordt verstuurd naar onze leden en naar een aantal belangstellenden. Ook wordt de nieuwsbrief gedeeld via Social Media. Begin maart volgt er een speciale nieuwsbrief over de ALV. Deze wordt alleen verstuurd aan leden.

Wilt u lid worden van de PvdA? Hier kunt u zich aanmelden of neem even contact met ons op. Hieronder vindt u onze contactgegevens. PvdA Den Bosch is ook te vinden op Twitter en Facebook


Met vriendelijke groet, 

Reinoud van Uffelen
afdelingsvoorzitter

 
Copyright © 2016 PvdA Den Bosch, All rights reserved.

Contactgegevens PvdA Den Bosch

Onze fractie

Ons bestuur

Ons ombudsteam

Agenda PvdA Den Bosch


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp