Copy
Nieuwsbrief PvdA Den Bosch voor leden en belangstellenden
View this email in your browser
Geachte leden en belangstellenden,

Een korte nieuwsbrief dit keer en we beginnen met een vraag.

DOE JE MEE?

De Tweede Kamerverkiezingen komen er aan en in 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Een goede reden om dit formulier in te vullen!

NIEUWJAARSRECEPTIE

Op 7 januari is er een nieuwjaarsreceptie van PvdA Brabant in Tilburg. Op 8 januari organiseren we zelf een informele nieuwjaarsborrel voor onze leden. Meer info in onze agenda en een officiële uitnodiging volgt.

BIJEENKOMST VOOR KRITISCHE LEDEN OP MAANDAG 19 DECEMBER

Georganiseerd vanuit het partijbureau. Met Jetta Kleinsma, Marith Volp en John Kerstens. Meer weten? Klik hier. 

SO YOU WANT TO BE A POLITICIAN

PvdA Den Bosch organiseert in de eerste helft van 2017 een serie leuke bijeenkomsten voor leden en niet-leden. Ben je man of vrouw? Ben je jong of voel je je al oud? Woon je in Den Bosch, Rosmalen, Empel, Nuland, Vinkel, Engelen of daarbuiten? Dan is SO YOU WANT TO BE A POLITICIAN misschien iets voor jou. Reeds 8 mensen schreven zich in!

 

Lees hier meer.

Schrijf je hier in.


UIT DE RAAD

De gemeente Den Bosch gaat experimenteren met bijverdienen in de bijstand. Een motie van de PvdA samen met andere partijen kreeg dinsdag unaniem steun van de gemeenteraad. Een belangrijke mijlpaal.
Voor het experiment met de participatiewet is het nog wel wachten op een algemene maatregel van bestuur van het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid. Fouad Kabbouti ontmoet maandag Jetta Kleinsma om e.e.a. te bespreken.

BD 12 december

BD 14 december

Het Bosch Beest krijgt een prominente en permanente plek in Den Bosch en mag dus blijven. Een motie van de PvdA en Gewoon Gedreven die daartoe opriep werd dinsdag door de voltallige gemeenteraad gesteund. Met applaus voor kunstenaar Marianne van Heeswijk. Een ode al degenen die hebben gewerkt aan dit prachtige icoon voor onze stad.

BD 13 december

UIT HET BESTUUR

Nanne Scholtens en Hans Hermans zijn toegetreden tot het dagelijks bestuur van PvdA Den Bosch. Nanne is de nieuwe secretaris en Hans de nieuwe penningmeester. We verwelkomen ook Renske van der Heijden als bestuurslid Communicatie. 

Op de ALV van 23 november werden de strategische kaders voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. Ook namen we afscheid van secretaris Jolanda Noordzij en penningmeester Sepideh Haj Modiri. Hier leest u een wat uitgebreider verslag.

Klik hier voor de samenstelling van het volledige bestuur.

Dank aan Sepideh en Jolanda. Hans, Nanne en Renske veel succes!

 

VIJF VRAGEN AAN....


Dit is een rubriek om kennis te maken met onze leden. Vandaag Rob Koolen.

U vindt hier een overzicht van deze rubriek.

FACEBOOK

Lees deze informatie als u meer wilt weten over onze communicatie via Facebook.


Met vriendelijke groet, 

Reinoud van Uffelen
Voorzitter PvdA Den Bosch


De volgende nieuwsbrief van PvdA Den Bosch verschijnt in januari 

Voor die tijd zullen er vast berichten geplaatst worden op onze website en volgt er nog een uitnodiging voor de nieuwsjaarsborrel.


Fijne kerstdagen!


 
Copyright © 2016 PvdA Den Bosch, All rights reserved.

Contactgegevens PvdA Den Bosch

Onze fractie

Ons bestuur

Ons ombudsteam

Agenda PvdA Den Bosch


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp