Copy
Nieuwsbrief PvdA Den Bosch voor leden en belangstellenden
View this email in your browser
Geachte leden en belangstellenden,

Op en rond 1 mei bezochten vrijwilligers van onze partij leden van 65 jaar en ouder. Een mooie traditie waar we trots op kunnen zijn. Ook werden dit jaar een aantal jubilarissen bezocht. Op de foto staan fractievoorzitter Lisette van der Swaluw en ondergetekende voor de deur bij Mevrouw Meijer-Faber in Antoniegaarde. Zij is dit jaar 70 jaar lid.  Hier kunt u meer foto's zien van dit bijzondere bezoek.

Samen met Geert Snijders bracht ik op 30 april een bezoek aan Garmt de Vries, Garmt is 50 jaar lid en we beleefden een genoeglijk uurtje bij hem en zijn vrouw Marjan Vonk in Rosmalen. Een verslag van dit bezoek kunt u hier lezen. 


Ik bedank Fouad Kabbouti, Geert Snijders, Hans Hermans, Nanne Scholtens, Renske van der Heijden, Minke Oskam, Lisette van der Swaluw en Chris Klaassen. Ook dank aan Harm Rijks voor het logistieke management. We hebben zo'n 80 adressen bezocht, maar troffen sommige mensen niet thuis. Volgend jaar komen we weer langs, maar we zien u ook graag bij één van onze activiteiten, bijvoorbeeld op zaterdag 21 mei.

Bezoek Bert Koenders

Op 21 mei komt minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders naar Den Bosch. U kunt er hier meer over lezen. Iedereen is welkom. U kunt hier laten weten dat u erbij bent en ook een vraag stellen aan Bert Koenders.


Tot de volgende nieuwsbrief, deze verschijnt half mei.


Met vriendelijke groet, 

Reinoud van Uffelen
afdelingsvoorzitter


 
Deel
Deel
Stuur door
Copyright © 2016 PvdA Den Bosch, All rights reserved.

Contactgegevens PvdA Den Bosch

Onze fractie

Ons bestuur

Ons ombudsteam

Agenda PvdA Den Bosch


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp