Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief Samen Actief Raalte

In deze nieuwsbrief leest u alles over Samen Actief Raalte. Op vrijdag 15 september organiseren wij, WijZ Welzijn Raalte en Sportbedrijf Raalte een sport- en ontmoetingsdag waarbij iedereen kennis kan maken en meedoen met het ruime activiteitenaanbod op het gebied van sport, cultuur en gezonde leefstijl. Bovendien is er dan een informatiemarkt met alles op het gebied van gezondheid.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u op 16 maart aanwezig was bij de bijeenkomst in het Kulturhus, of hiervoor een uitnodiging ontvangen had. Is deze nieuwsbrief interessant voor meer mensen binnen uw organisatie? Stuur dit bericht aan hen door of schrijf hen in op onze website. 

Verslag brainstorm/netwerkbijeenkomst 16 maart

De bijeenkomst van donderdagavond 16 maart in het Kulturhus is bezocht door bijna 40 deelnemers uit de sport-, zorg-, welzijn- en cultuursector. Er werd fanatiek gebrainstormd en deze netwerkbijeenkomst leverde veel nuttige tips op voor de voorbereidingen voor de Samen Actief dag op 15 september. De bijbehorende documenten zijn hieronder te downloaden:
- Presentatie bijeenkomst
- Overzicht aanwezigen
- Uitwerking brainstorm
- Infographic 'wie is wie in de wijk'
- Sociale kaart Raalte dorp

Meld u aan voor de bijeenkomst op 18 mei

Op donderdagavond 18 mei om 19.00 uur bent u van harte welkom in sportcentrum Tijenraan voor de tweede bijeenkomst ter voorbereiding op de Samen Actief dag. Deze avond delen wij, WijZ Welzijn Raalte en Sportbedrijf Raalte, weer onze voortgang rondom de organisatie. Uw input/mening hierover stellen we zeer op prijs. Deze avond zijn er ook een journalist en fotograaf van de Raalte Koerier aanwezig in verband met een artikel over de Samen Actief Raalte. Uw aanmelding voor deze avond kunt u ons kenbaar maken via het aanmeldformulier.

Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Samen Actief Raalte wordt georganiseerd door WijZ Welzijn Raalte en Sportbedrijf Raalte ter bevordering van een actieve leefstijl via het verstevigen van een doorverwijzigingstructuur vanuit de zorg naar laagdrempelige activiteiten en het optimaliseren van het lokale 50+ aanbod.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sportbedrijf Raalte B.V. · Zwolsestraat 68a · Raalte, 8101 AE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp