Copy
Terugkijken op een geweldige week van Akker naar Bos en vooruitkijken naar 2016
View this email in your browser

Het was een prachtige ontmoeting

Mark Shepard kwam naar Nederland en iedereen die er bij kon zijn heeft ongelofelijk veel van hem heel veel geleerd, maar wat opviel: ook genoten van de ontmoeting met elkaar. Zelfs zo dat de groep spontaan aan ons vroeg of er e-mailadressen uitgewisseld mochten worden. We hebben dus op de laatste twee dagen aan het eind toestemming gevraagd aan de mensen die er toen waren, maar doen dat verzoek hier nog een keer. Zo hebben ook niet alleen wij verslagen gemaakt, maar is er ook overal uitvoerig geblogd over deze week.  We hebben voor zover wij weten alle 11 de blogs verzameld. Laat het ons weten als we er eentje gemist mochten hebben. Dank voor al het delen en schrijven. Iedereen pikt weer wat anders op.

Mark Shepard

Een site boordevol verslag

Niet alleen vind je er 5 prachtige video impressies en 17 powerpoint presentaties, ook links naar maar liefst 4 krantenartikelen en 11 blogs en daarbovenop ook nog uitgeschreven workshopverslagen. De site staat boordevol verslag van de zeer geslaagde van Akker naar Bos week. Heb je zelf nog materiaal, foto's, video of blogs. Laat het ons weten en we voegen het toe.
>> bekijk alle verslagen
Delen van adressen
165 mensen hebben toestemming gegeven om e-mailadressen en namen met met elkaar te delen. Om nu te voorkomen dat we dat twee keer rond moeten sturen, doen we hier nog een oproep: als jij ook graag in contact komt met mensen die je hebt ontmoet, of deel wil uitmaken van deze lijst, stuur dan een mail naar info@akkernaarbos.nl. Voor het einde van het jaar ronden we dit dan af en sturen we iedereen de adressenlijst toe. 

Wat gaan we doen in 2016?

Meer hectares voedselbos, dat is het doel van Akker naar Bos en volgens ons ook van ons allemaal. We hebben op het congres een kaart vol post-it's meegenomen en daar gaan we in 2016 snel een online versie van maken, waar telkens nieuwe hectares aan toe kunnen worden gevoegd. We gaan ook kijken of er follow up projecten kunnen ontstaan. Denk hier aan meer onderzoek, meer online community, en nieuwe vormen van samenwerking en kennisgroei. Daar hoor je binnenkort over. Als je zin en tijd hebt om aan deze ontwikkelingen mee te werken: laat het weten op info@akkernaarbos.nl.

Je kunt ons in ieder geval al weer ontmoeten op de Biobeurs op 20 en 21 januari in Zwolle en op 12 en 13 februari op de Voedselanders conferentie in Wageningen. Tot die tijd wensen we je een fijne kersttijd en een heel gelukkig en gezond 2016 toe.

VAN AKKER NAAR BOS
is een initiatief van Stichting Doornik Natuurakkers, in samenwerking met de gebruikersraad van park LingezegenHogeschool Van Hall Larenstein en het Louis Bolk Instituut


Contact: info@akkernaarbos.nl


Copyright © 2015 Van Akker Naar Bos / Stichting Doornik Natuurakkers, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp