Copy
View this email in your browser
Na zoveel mooie dagen die al aanvoelen als lente, is het tijd voor een nieuwsbrief over de lente. Met tips en gratis downloads voor in de klas en thuis. Veel plezier ermee!


Met de gratis app 
i-Nigma kun je eenvoudig QR codes scannen. Op deze manier kunnen kinderen zelf kiezen wat ze willen kijken, waar ze naar willen luisteren of wat ze willen spelen. Een gratis download voor de onder-, midden- en bovenbouw! Per bouw zijn er 12 QR kaarten.


 
Wat heerlijk om iedere dag even buiten te spelen! In dit boek vind je tips, informatie en zoekkaarten over de natuur. Bijvoorbeeld leuke ideeën over dingen maken met natuurlijke voorwerpen, wat kun je wel en niet eten, hoe houd je een (school)tuin bij, etc. Lees er alles over in deze uitgebreide recensie
 
Er staat weer een nieuwe appreview op de site. Deze keer over de app Poppetto Surprise Varia. Een leuk en tactisch spel voor kinderen. Speel samen of tegen de computer. Extra leuk aan deze app: je kunt jouw eigen speelset en posters maken! Geschikt voor iPad. (Houd de site in de gaten: binnenkort mag ik deze app verloten!)


Naast de vloerkaarten en de QR kaarten staat er ook een blog voor jullie klaar met tips en tools over de lente. Apps, boeken, maar ook interessante sites waar je ideeën op kunt doen voor in de klas of thuis.
En natuurlijk een link naar de themapagina met diverse Yurls. Heb jij iets gemaakt wat je wil delen? Laat het me weten en ik zet het erbij. 
Nog een gratis download! Deze keer 16 vloerkaarten voor de Bee-Bot en Blue-Bot, inclusief de 16 bijbehorende spelkaarten. De spelkaarten kunnen gebruikt worden om een route klaar te (laten) leggen. Print, knip en speel! 

Als je mij volgt op Twitter, Facebook of Instagram dan weet je dat ik regelmatig gratis apps deel. Deze leuke app van Sago Sago is tijdelijk gratis en klaar voor de lente en zelfs al Pasen. Bespaar € 2,99 en download de app snel voordat deze weer betaald is. Een aanrader voor peuters en kleuters. De app bevat geen gesproken taal.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2017 Susan Spekschoor, All rights reserved.