Copy
View this email in your browser
Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land! Veel kinderen hebben genoten van de intocht. Ook de scholen zien er feestelijk uit van binnen. Kleuters mogen zich weer verkleden als Sint en piet. En in de andere groepen wordt er ook actief gewerkt aan thema Sinterklaas. Een spannende maar vooral gezellige tijd! In deze nieuwsbrief vind je apps, boeken en meer voor Sinterklaas. Leuk voor op school, maar zeker ook thuis. Ik wens jullie samen met de kinderen een sfeervolle tijd!

Op de website vind je een blog met tips voor apps, boeken en ebooks. Maar ook interessante linkjes, zoals een recept voor pepernotenklei en een patroon van Sint voor strijkkralen. Gratis te downloaden!


 

In deze tijd zijn er veel prachtige boeken over Sinterklaas te vinden in boekenwinkels en bibliotheken. Op zoek naar een leuk voorleesboek voor peuters en kleuters? Kijk dan eens naar Het Sinterklaasboek. En in Sinterklaasje kom maar binnen met je piet vind je traditionele liedjes in een nieuw jasje. Op deze pagina heb ik boeken voor alle leeftijden verzameld.
Veel (voor)leesplezier!
Een themapagina met maar liefst negen Yurls pagina's over Sinterklaas. Van liedjes tot lesmateriaal en apps. Maar ook kindvriendelijke pagina's met spelletjes, prentenboeken en clipjes. Handig voor thuis en op school!
 
Dr. Panda heeft sinds afgelopen donderdag een nieuwe app: Dr. Panda Brandweerwagen. Wederom een hele mooie app voor kinderen vanaf 4 jaar. In deze app werken kinderen samen met Dr. Panda en zijn team. Ze blussen brandjes en redden zo alle vriendjes. Nieuwsgierig? In deze review lees je alles over deze app.

Misschien heb je hem al wel voorbij zien komen: de nieuwste clip van Warboel 'De Pepernotenbakkerij'. Alles over dit lied, inclusief meer tips over moderne Sinterklaasliedjes vind je op dit blog. Dat wordt niet alleen zingen, maar ook zeker swingen!
En we hebben weer een winactie. Passend bij deze tijd verloten we vijf keer de app "Jop's Sinterklaas Puzzels". Deze app bevat 29 puzzels voor peuters en kleuters. Wil je ook meedoen? Stuur dan een mail naar info@susanspekschoor.nl o.v.v. Winactie. Wees er snel bij want aanstaande zondagavond, morgen dus, gaan we ze verloten. 

 
PS:
Ken je het prachtige boek 'Tekenen met Jill' al? Vanaf morgen 9:00 vind je op deze pagina een uitgebreide review!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 Susan Spekschoor, All rights reserved.