Copy
View this email in your browser
De Sint is amper vertrokken en we gaan al weer door met het volgende feest: Kerstmis. De meeste scholen gaan deze week de hal en klassen in kerstsfeer brengen. De één wacht thuis nog even en de ander kan misschien niet meer wachten met het versieren van de kerstboom. In deze nieuwsbrief vind je tips voor kinderen die je zowel op school als thuis kunt gebruiken. 
Ik wens jullie sfeervolle kerstdagen en (voor wie vakantie heeft) een hele gezellige kerstvakantie!
Ook voor Kerst zijn er prachtige boeken verkrijgbaar. In 'Maria krijgt een kindje' lees je alles over het kerstverhaal. Het boek is ook nog eens prachtig om te zien, bijzonder vormgegeven. Een aanrader!
 

Hebben jullie ook al gezien dat Kerst met Linus is begonnen? Dit jaar kun je het kijken op Zapp Xtra. Lees er alles over op dit blog. Tevens vind je hier 34 kleurplaten die je gratis kunt downloaden. Wist je dat de serie ook op dvd te koop is?

 

Op zoek naar gratis apps en ebooks voor Kerst? Je vindt ze op mijn nieuwste blog. Bij de linkjes kun je een aftelkalender downloaden. Leuk om samen met de kinderen te maken! Kijk hier voor nog meer tips.
 
De app 'Zen Studio' is nieuw en gratis. Met deze app kun je op een eenvoudige manier vingerverven met muziek. Je kunt oneindig zelf creaties maken of gebruik maken van negen voorbeelden. Wil je graag meer voorbeelden, dan betaal je € 1,99 (in-app-aankopen).
De prachtige app 'Monument Valley' is app van de week en dus tijdelijk gratis in plaats van € 3,99. Echt een aanrader. De app bevat optische illusies. Een tip voor 'jong en oud'! Download de app en bekijk (eventueel) de trailer op deze pagina.
 

In samenwerking met Telekids Boeken breng ik twee keer per maand een ebook recensie uit. De eerste van deze maand gaat over 'Het Kerstboek voor peuters en kleuters'. Houd Twitter, Facebook en Pinterest in de gaten voor de tweede recensie.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 Susan Spekschoor, All rights reserved.