Copy
View this email in your browser
Genoeg te laten zien en een nieuwe winactie. Dus tijd voor een nieuwsbrief! Deze keer over de voorleesdagen, Carnaval, een prachtige winactie en meer.


Afgelopen woensdag zijn de Nationale Voorleesdagen begonnen. Bij het boek 'We hebben er een geitje bij' hoort een gratis app. Wanneer je de mini editie koopt (boekhandel, € 4,95) dan vind je een code in het boek. Hiermee ontgrendel je alle spellen. Het memorie spel kun je ook zonder code spelen.
 
Het is weer bijna Carnaval! Weet jij al wat jullie in de klas er aan gaan doen? Knutselen, (voor)lezen, misschien wel schminken. In dit blog vind je allerlei tips. Inclusief een filmpje over het maken van een confettischaal!


We hebben weer een nieuwe winactie! Deze keer maak je kans op 10 kinderboeken. Het zijn ebooks die je via Telekids Boeken kunt downloaden in de maand februari. Wil je ook kans maken? Stuur dan een mail naar info@susanspekschoor.nl o.v.v. Telekids Boeken. Maandag 1 februari maken we de winnaar bekend op de deze pagina
 Ook vandaag zijn er weer mooie apps (tijdelijk) gratis of afgeprijsd. Bekijk ze op deze pagina. Let op: tijdelijk, dus wacht niet te lang met downloaden als je een leuke app ziet.
 
Uitgeverij Pica heeft weer een nieuw boek in de collectie: Kleppen dichtWordt er op jouw school ook gesproken over het invoeren van devices, geperso-naliseerd leren en over de inzet van ICT, maar heb je daar nog niet een heel duidelijk beeld bij? Wil je wel experimen-teren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan dit boek.
 
Muiswerk heeft samen met juffrouw Blom vier nieuwe apps uitgebracht: Leesstart, Woordstart 1Rekenen op maat 1 en Rekenen op maat 2. Misschien interessant voor jouw school?
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Susan Spekschoor, All rights reserved.