Copy
View this email in your browser
Alaaf! Carnaval komt in zicht. Misschien ben je al wel met de voorbereidingen bezig? In deze nieuwsbrief geef ik jou tips rondom Carnaval. Ook deel ik de nieuwste recensies en vertel ik jullie alvast meer over de winactie van komende week. Veel leesplezier en voor straks (alvast) een fijne vakantie!
Heb jij op school een Bee-bot of Blue-bot? Met deze vloerkaarten en programmeerkaarten kunnen kinderen (leren) programmeren. Kijk hier voor de uitleg en download deze kaarten gratis! De QR-kaarten zijn in de maak. Houd de website in de gaten. Er zijn ook leuke apps en boeken bij dit feest. 
 
Van uitgeverij Pica ontving ik vorige week het prachtig geïllustreerde prentenboek 'Nu even niet', over liefde voor kleine dingen. Wil je meer weten over Oscar en zijn ouders? Lees hier mijn recensie. Ook van KNVV uitgeverij ontving ik een educatief en informatief boek: Ons mooie voedselboek. Verschillende producten worden uitgelicht. Aanrader voor kinderen!
Bijna dagelijks zijn er mooie en educatieve apps voor kinderen en onderwijs gratis. Vandaag is dat onder andere De kleine boerderij. Een aanrader voor peuters en kleuters en ook nog eens goed voor de woordenschat. Bekijk deze en meer (tijdelijk) gratis apps op deze pagina.


 


Gebruik jij Prowise in de klas? Ik ben groot fan van Prowise Presenter en gebruik het dagelijks in mijn lessen. Een aantal lessen heb ik op de website geplaatst. Lessen voor rekenen zoals hoeveelheden en geld, thema's voor kleuters, droomkaartjes voor seo of tussendoor. Heb je nog geen (gratis) Prowise account, dan kun je deze hier aanmaken. 
Eén van de nieuwste educatieve apps is de app Rekenen met geld. Een app geschikt voor de midden- en bovenbouw. Vanaf volgende week gaan we deze app verloten! Houd de website, Twitter en/of Facebook in de gaten. Wie weet ben jij straks wel één van de winnaars! Benieuwd naar de andere nieuwe apps? Bekijk ze hier.


Ook Dr. Panda heeft een nieuwe app: Dr. Panda Café. In deze app van Dr. Panda mag jij voor de bezoekers zorgen. Zorg dat ze een plek aan tafel krijgen, neem de bestelling op en maak de bestelling in orde in de keuken. Vergeet de tafel na afloop niet schoon te maken, want de volgende vrienden staan alweer klaar en willen graag een tafeltje in het café. Voor iPad en iPhone.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Copyright © 2017 Susan Spekschoor, All rights reserved.