Copy
View this email in your browser
Genieten jullie ook zo van de zon, de fluitende vogels en alle bloeiende voorjaarsbloemen? De lente komt er aan! In deze nieuwsbrief breng ik je op de hoogte van de nieuwste apps, uiteraard een blog over de lente, boeken en meer. Heb je al eens door een 3D bril gekeken? Dat is een hele bijzondere ervaring. Veel leesplezier!Een nieuw blog met leuke tips voor kinderen, thuis en op school. Apps, boeken, ebooks en interessante linkjes zoals gratis downloads voor bij de AH Moestuintjes. Lees hier meer.
 


Ken je Studio Lassa al? Bekend van de apps PuzzlePuzzlePuzzle en Tripletto. Zij hebben een nieuwe app uitgebracht: 'Poppetto Verkleedkleren'. Een strategisch kaartspel voor kinderen. Ik heb er een uitgebreide review over geschreven. 
Gisteren heb ik een nieuwe recensie geplaatst op de website. Deze keer een boek over niet aangeboren hersenletsel: 'Ik hou nog steeds van appeltaart'. Met veel tips en ervaringsverhalen. Een aanrader wanneer je meer wilt weten over NAH.

 
Heb jij al de wereld al eens door een 3D bril bekeken? Bij de Action vond ik er één voor
€ 2,49. Voor dat geld kon ik het niet laten liggen. Zet op en ontdek. Ga in de achtbaan, duik onder water of bekijk bekende gebouwen. Lees er alles over op dit blog.


Toca Boca heeft weer een nieuwe app! Deze keer een dans app 'Toca Dance'. In deze app ben jij de choreograaf. Jij bepaalt de danspasjes. Kijk goed in de spiegel of anderen jou na kunnen doen. Heb je genoeg geoefend? Neem dan jouw voorstelling op. Bekijk hier meer nieuwe apps.
Vivian den Hollander heeft weer een nieuw boek geschreven: 'Kaat en Ko'. Een mooi verhaal voor beginnende lezers, AVI-M3. Nieuwsgierig naar de andere nieuwe boeken? Ik heb ze op deze pagina verzameld. 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Susan Spekschoor, All rights reserved.