Copy
Is deze mail niet zichtbaar? Bekijk hem in uw browser

GOED NIEUWS VOOR MILIEU EN CONTINUÏTEIT


We stevenen af op het eind van een jaar dat zich kenmerkt door bijdragen aan de circulaire economie en kostenreductie. De nieuwe tegendrukturbine zorgt ervoor dat we voortaan 100% energieneutraal werken en structureel kosten besparen.

Marcel Lefferts - directeur SNBMinstens zo belangrijk zijn de fundamenten die we hebben gelegd voor de langjarige bezetting van onze verwerkingsinstallatie, in de vorm van nieuwe contracten. Dat zorgt voor continuïteit en een maximale reductie van de verwerkingsprijs

Marcel Lefferts
Directeur SNB

SNB ONDERSTEUNT NUTRIËNTRECYCLING
Al sinds de ingebruikname van de verwerkingsinstallatie richt SNB zich op hergebruik van micronutriënten uit slib. Als medeoprichter van het Nutriënt Platform ondertekende SNB-directeur Marcel Lefferts het Actieplan 2018 van dit platform.

 LEES MEER »

SLIBAS VANAF 2018 NAAR DUINKERKEN


SNB en HVC leveren vanaf medio 2018 slibverbrandingsas aan de nieuwe fosfaatfabriek van EcoPhos in Duinkerken. Dat sluit de fosfaatketen voor slibas en ondersteunt de circulaire economie.

LEES MEER »

NIEUW DESIGN VRACHTWAGENS SLIBTRANSPORTVanaf 1 januari 2017 zijn de vrachtwagens die het slibtransport naar SNB op Moerdijk verzorgen voorzien van nieuwe afbeeldingen. Het opschrift VAN AFVALSTOF NAAR GRONDSTOF laat zien dat de verwerking van slibkoek door SNB een structurele bijdrage levert aan de circulaire economie. Met ingang van het nieuwe jaar vervoeren onze transporteurs het slib van de zuiveringsinstallaties naar Moerdijk. Dat levert de komende jaren een substantiële kostenbesparing op. Het wagenpark van de transporteurs wordt stapsgewijs aangepast aan het nieuwe SNB-design.
 

OP NAAR PAPIERLOOS WERKEN


Met het digitaliseren van de financiële administratie zet SNB een belangrijke stap naar volledig digitaal werken. De administratie rond het slibtransport verliep al volledig digitaal.

LEES MEER »

VLOG MAXIMALE BEZETTING INSTALLATIE


In zijn derde vlog van 2016 laat SNB-directeur Marcel Lefferts zien dat de verwerkingsinstallatie met ingang van 2017 de maximale hoeveelheid van 450.000 ton slibkoek gaat verwerken.

PLASTIC KAARTJESHOUDER
UIT RIOOLSLIB


Een plastic houder voor visitekaartjes vormt het tastbare resultaat van de proef om bioplastic te produceren uit afvalwaterslib. SNB is een van de initiatiefnemers van dit proefproject.

LEES MEER »

CHINEZEN DOEN KENNIS OP BIJ SNB
Opnieuw heeft een Chinese delegatie uit de provincie Jiangsu een werkbezoek aan SNB gebracht. Dit keer richtte de aandacht zich met name op vergunningen en emissienormen.

LEES MEER »
WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?
 
Voor meer informatie over SNB kunt u altijd contact met ons opnemen. We zien opmerkingen en vragen graag tegemoet. Want uitwisseling van expertise komt iedereen ten goede, niet in de laatste plaats het milieu en dus de samenleving.
 
Vindt u de informatie in deze nieuwsbrief interessant?
Stuur hem gerust door naar collega’s of vakgenoten die SNB Berichten
wellicht nog niet kennen. Inschrijven voor onze nieuwsbrief is gratis
.

N.V. Slibverwerking Noord-Brabant (SNB)
| 
Middenweg 38  |  4782 PM Moerdijk
Postbus 72  |  4780 AB Moerdijk
T (0168) 38 20 60  |  info@snb.nl  |  www.snb.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van NV Slibverwerking Noord-Brabant.
Klik hier om u af te melden.