Copy
Nyhedsmail april 2017
Se denne mail i din browser
Kære venner
SEDONA
Kan selvfølgelig ikke lade være med at skrive lidt om turen til Sedona og vise nogle billeder... Det var mega-healende dage på alle planer, sammen med vores ven og guide, Jaap van Etten. I alt 7 dage tog vi ude og hike i én af de mange canyons og meditere på forskellige steder hvor energien var besynderlig stærk og nærende for vores proces. Mange af disse steder har en energi der er forbundet med et bestemt chakra og ved at sidde der og absorbere energien fra sådan et sted modtager man healing for de temaer der er forbundet med netop dette chakra. Da vi f.eks. sad et sted der vibrerede på første chakra, kunne jeg mærke alle de dele i min krop hvor jeg ved der stadigvæk er rester af traume, oplevet som spædbarn. Andre steder vi besøgte var Kristus-energien meget kraftig og her følte jeg mig som en fisk i vandet.

Nu har jeg flere gange prøvet at arrangere sådan et healing ophold i Sedona til kursister, men interessen har været beskeden. Det er heller ikke så billigt... 
Men, hvis bjerget ikke kommer til Mohammed... Derfor har vi nu inviteret Jaap til at komme til Danmark og dele ud af hans store visdom. Jaap er ikke kun min bedste ven, han er også hjem i mange åndelige verdener, hvor jeg kun er lærling. Det bliver en meget healende og berigende weekend i maj, næste år. Mere info følger... 
Sacred Sisterhood Healing Circle

Flere detaljer her: https://www.facebook.com/events/844693742361660/
Torsdag d. 6. april afholder Stine for første gang en cirkel for kvinder der ønsker en dybere forbindelse til det Guddommelige Feminine og er interesseret i healing, meditation, fordybelse og energibevidsthed. 

Selvom jeg er mand, vil jeg gerne støtte dette initiativ.
(Sidste afsnit forklarer mere...)

Tid: torsdag 6. april kl. 18-21
Sted: Brunhøjvej 8, st. th. 8680 Ry
Pris: 300 kr. Alle er velkomne.
Tilmelding: 29 43 35 02 eller info@stinechristoffersen.dk 
Miracle of Love
Næste Miracle of Love er snart: det er i weekenden d. 22. og 23. april og foregår igen på Marielund i Sdr. Vissing, 8740 Brædstrup, hvor der også er mulighed for overnatning. Det er altid en stor fornøjelse at arbejde sammen med Stine Sølvsted og vi er begge to godt ladet op efter vores tur til Sedona. 

På vores kurser arbejder vi altid tæt sammen med den åndelige verden, hvor vores usynlige venner er med til at heale det i os, der står forrest i køen... Som noget nyt denne gang kan vi også tilbyde spirituelle operationer, hvor der arbejdes direkte i både den fysiske og energetiske krop, og hvor den åndelige verden arbejder specielt med årsagen til et bestemt problem, være det fysisk eller psykisk.
Måske er det godt at vide, at vi kraftigt anbefaler, at du holder fri i en uge efter sådan en operation, bare du ved du har mulighed for at holde fri fra dit arbejde.

Andre øvelser vi bruger på kurset er bl.a. følgende: forskellige former for healing og meditation, åndedræts- og energiøvelser (bl.andet Bob Moores øvelser), de fem tibetaner, dans, terapeutiske metoder, rebirthing, massage, m.m.
Vi bringer også vores krystaller og krystalkranier, som er med til at skabe et kraftigt energifelt i rummet, og som også er med til at forhøje vores vibration. 

Bare at være i energien vil gøre, at tingene i dig begynder at flytte sig.
Du er hjertelig velkommen!
Læs mere her: http://christo.dk/healing-retreats/miracle-of-love/

Info/tilmelding: 
Stine: info@stinechristoffersen.dk / 29 43 35 02
Padam: info@christo.dk / 50 80 40 01
Efter tilmelding får du en bekræftelse med flere oplysninger ang. kurset.
Kære Padam - lidt feedback efter Miracle of love. Jeg puttede de følelsesmæssige belastninger der var forårsaget af et liv med diabetes i lyset som du måske husker. Kan fortælle, at effekten er helt konkret og målbar. Det er fantastisk. I praksis tager jeg ca 14% mindre insulin nu end da vi var på workshoppen. Det burde ikke være muligt ud fra et rationelt medicinsk argument - og det er godt nok interessant at se om det kan holde. Tak.
- Henrik Frydendall, skrevet 1 måned efter kurset…

Jeg var med på sidste kursus og tog gerne et par dage igen - det var så fantastisk at være med i jeres kærlige og omsorgsfulde energiarbejde.
Jeg glæder mig til nye datoer. Kærlig hilsen Astrid.
Healing og Familieopstillinger
Er du klar til at finde ud af hvorfor du har bestemte symptomer eller sygdomme, fysiske og/eller psykiske? En familieopstilling kan hjælpe dig bl. andet med, at afdække ubevidste mønstre, du sidder fast i, med at forløse og give slip på emotioner du måske har båret for andre familiemedlemmer og med at få healet og tilgivet fortiden. 
 
Sidste gang var der fuldbooket og vi glæder os allerede til næste gang:
weekenden d. 26.-28. maj. 

Læs alt om indholdet her: 
http://christo.dk/healing-retreats/healing-og-familieopstillinger/

Feedback fra kurset i marts: 
Betina:
Så meget hjerte.. så meget kærlighed.. og så stærk en energi.. samlet på et sted.. kan være ret overvældende.. Jeg er dybt rørt og taknemmelig for at møde alle I skønne sjæle.. og dele så smukke oplevelser med jer.. Af hjertet tak.

Hanne:
Tusind tak for nogle meget inspirerende dage. Jeg er dybt taknemlig og meget overvældet over hvor skønt det føles at have været en del af noget så fantastisk. Tak.

Grethe: 
Der findes ikke rigtigt nogle ord, der dækker over den oplevelse - men TAK alle sammen - for at stille op for mig og for at gi' mig lov at stille op for jer.

Jeanette:
Det var været en helt fantastisk weekend!! og hold nu K... hvor er I nogle dejligt og Varme personer! det har været en af de bedste weekender længe! Jeg er SÅ dybt taknemmelig og min krop bobler bare af lykke... ja jeg tog mig selv i at stå og danse idag mens jeg lavede madpakker :) SÅ dejligt med fornyet energi! <3 TAK allesammen!

Jonna:
Kære Padam og Nils tak for humoren og jeres professionelle tilgang til alle vores problematikker. Samt en stor tak til alle, for at vise mod og tillid til at dele svære personlige ting. Ikke mindre en en fantastisk weekend.
 
Info/Tilmelding:
Nils Rosted: 41 17 46 07 eller nilsnro@gmail.com
Padam: 50 80 40 01 eller info@christo.dk
Efter tilmelding får du tilsendt en bekræftelse med flere oplysninger.
Kommer til Nuuk igen... Reiki-1 og 2
Første gang Reiki-1 i Nuuk var en stor fornøjelse. Der var en stor åbenhed i gruppen, lige fra starten af og så hele vejen igennem. Som altid var der også plads til lidt sjov... Nu har jeg aftalt med Amalie Frederiksen, at komme til Nuuk igen, og afholde både et Reiki-1 og et Reiki-2 kursus. Reiki-1 er i weekenden d. 4.-6. august og Reiki-2 i weekenden efter, d. 11.-13. august. Med lidt held kan jeg også nyde landskabet og landet i tiden mellem de to kurser... Billederne er fra det første Reiki-1, i januar.
Tilmelding kan ske hos mig eller Amalie: 
Amalie: (+299) 260863; reikibooking@gmail.com
Padam: (+45) 50 80 40 01, info@christo.dk
Nogle datoer
Reiki-1

Reiki-1 Ry: 7. - 9. april
Reiki-1 Givskud: 5. - 7. maj
Reiki-1 Middelfart: 19. - 21. maj
Reiki-1 Ribe: 10. - 11. juni
Reiki-1 Ry: 30. juni-  2. juli
Reiki-1 Nuuk: 4. - 6. august
Reiki-1 Egtved: 18. - 20. august
Reiki-2


Reiki-2 Ry: 2. - 4- juni
Reiki-2 Nuuk: 11. - 13. august 
Reiki-2 Ry: 1. - 3. september 


 
Healing Retreats

Miracle of Love: 22. - 23. april
Healing og Familieopstillinger:
26. - 28. maj
Miracle of Love: 17. - 18. juni
Foredrag

Foredrag Givskud: 3. april
Foredrag Fjerritslev: 24. april
Foredrag Middelfart: 8. maj
Foredrag Ribe: 16. maj
Mere info på hjemmesiden (tider og sted): http://christo.dk/events/
Flere datoer på vej...
The Divine Feminine... (Fra et tidligere Facebook-opslag).
Women have a rich spiritual history and a collective spiritual wisdom and compassion that has for the most part, been systematically suppressed. Our collective spirituality as a culture in the West has largely been biased to fit the needs of men and male hierarchy. This has a profound effect on the self-esteem of girls and then on the women they become. 
Our girls and women deserve better. The time to introduce the divine feminine into spirituality to ALL children, girls and boys alike, has now come.
- Francis Bennet

Og jeg kunne ikke være mere enig... Ønsker dig lys på din vej. 
Du får denne mail, fordi du har været med på et af mine kurser, eller til et foredrag eller en behandling, eller du har vist interesse på en anden måde.
Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsmails, skal du bare klikke her

Venlig hilsen, Padam Christo Blaak
8740 Brædstrup
50 80 40 01
http://christo.dk/
info@christo.dk


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Healing v/ Christo Blaak · Søhulevej 10 · Brædstrup 8740 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp