Copy
Bekijk deze mail in uw browser

Update voor LinkedIn-connecties

Oktober 2015 - Rijk Willemse
Beste <<Voornaam>>,

LinkedIn is een prachtig platform om beroepsmatige relaties te onderhouden.
Het is minder geschikt om elkaar op de hoogte te houden van nieuws, nieuwe inzichten en handigheidjes. Vandaar deze nieuwsbrief, waarin ik u vier keer per jaar wil bijpraten over nieuwe blogs en nieuws uit onze bedrijfspraktijk.

Stuur deze nieuwsbrief gerust door. En, als u geen belangstelling heeft: schrijf u gerust uit onder aan deze mail. Alle begrip en 'geen harde gevoelens', zoals de Engelsen dat zeggen. Even goede vrienden!

Veel leesplezier en hartelijke groet,

Rijk Willemse
www.laverbe.nl | www.rijkwillemse.nl

Recente blogs op rijkwillemse.nl

Een nieuwe naam?


Een naam voor een bedrijf of organisatie vaststellen is een flinke opgave. Hoe gaat het kindje heten? Hoe moet de naam klinken? Past de naam wel bij ons? Wat zullen onze medewerkers en onze klanten ervan vinden? Lees er meer over in mijn blog.

Wat is contentmarketing eigenlijk?


Traditionele marketing is steeds minder effectief. Advertenties, pop-ups en virals, ze irriteren meer en meer. Contentmarketing lijkt een alternatief. Maar wat houdt het nu eigenlijk in? Lees er hier meer over.
Snuffel gerust verder op www.rijkwillemse.nl. Elke week nieuwe onderwerpen voor u uitgezocht. Denk bijvoorbeeld aan kwesties als: En volg ons op Facebook en Twitter.

Nieuwe artikelen op laverbe.nl

Bewegend beeld is booming

Vandaar ook dat wij op de homepage van onze website een video hebben toegevoegd. Een bedrijfsprofiel in de vorm van een kort filmpje. Kijk maar eens op www.laverbe.nl.

YouTube-kanaal flink gevuld

Op ons YouTube-kanaal een flinke hoeveelheid video's. In vele categorieën, van animaties tot documentaires, voor uiteenlopende opdrachten, van overheid tot bedrijfsleven.
U ontvangt deze nieuwsbrief vier keer per jaar als LinkedIn-connectie van Rijk Willemse.
Update uw voorkeuren of schrijf u uit van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp