Copy

SFEERIMPRESSIE - YouTube filmpje

Terwijl de Nederlandse winter de dagen kort en donker maakt, is de eerste voorjaarsbloesem in Gran Canaria gesignaleerd. De ideale omgeving voor nieuw en helder licht op leiderschap. Werkend, bewegend en ontwikkelend. Op het eiland van de eeuwige lente (momenteel temperaturen rond 25 graden) vindt van 26 maart tot en met 1 april a.s. de volgende editie plaats van de Koersverleggende Leiderschapsleergang. In het bijgaande YouTube filmpje kun je een sfeerimpressie zien:  
https://youtu.be/ArCmZhvvuU0

DE LEIDERSCHAPSKUNST VAN HET LOSLATEN

In deze voorjaarseditie is het koersverleggende leiderschapsthema weer ‘wat wordt van leiders gevraagd in tijden van disruptie’: in hoofd (conceptueel), hart (mentaal en sociaal) en handen (vaardigheden). In de voorjaarseditie wordt specifiek aandacht geschonken aan ‘de leiderschapskunst van het loslaten, of anders vasthouden, die wordt bepaald door de kwaliteit van de worp’. Wat is inspirerend leiderschap, hoe draag je richting en ruimte over aan hoogwaardige professionals, en hoe spreek je aan op resultaat en rekenschap? Er zijn nog 2 deelnameplaatsen beschikbaar voor deze voorjaarseditie, voor meer informatie (of de data van de volgende edities) kun je contact opnemen met: info@koersverleggendleiderschap.nl

NIEUWE DOCENTE, SPAANSE, PSYCHOLOGE 
DAPHNE MARTÍNEZ TABRAUE


Gedurende deze voorjaarseditie worden leiderschapsmasterclasses verzorgd door o.a. de Nederlandse hoogleraar Freek Peters (next generation leiderschap), de Canarische professor Fernando Saenz (Personal Canvas Model) en actrice Nati Vera (inspirerend leiderschap door stem- en lichaamsgebruik).

We zijn verheugd dat aan deze editie als nieuwe docente zal meewerken Dafne Martínez, Spaanse, psychologe. Dafne heeft een eigen trainings- en executive search bureau op de Canarische Eilanden. Haar specialisatie is ‘hoe empower ik mezelf, en degenen aan wie ik leiding geef, hoe geef ik richting en houd ik anders vast.'

KERNDOCENTE NATI VERA VERLEGDE HAAR KOERS
EN LEEFT HAAR DROOM


Koersverleggend leiderschap is in tijden van disruptie van belang voor organisaties, en begint vaak bij helderheid over je eigen leiderschapskoers. Onze kerndocente Nati Vera was succesvol musical actrice op het vaste (Madrileense) land van Spanje en besloot in 2011 dat haar roots en koers toch op haar geboorte eiland Gran Canaria lagen. Ze keerde terug naar Las Palmas en volgde haar passie. Ze krijgt de ene na de andere spectaculaire klus aangeboden en heeft sinds 2011 niet zonder werk gezeten wat in de kunstsector zeer bijzonder is. 2017 is voor haar het jaar waarin ze o.a. de artistieke leiding heeft over een spektakel-stuk met het Filharmonisch Orkest. De Canarische krant 'Las Canarias 7' schreef onlangs een uitvoerig artikel over de voorbestemde levensloop van Nati Vera en haar bijzondere artistieke kwaliteiten. 

Koersverleggend Leiderschap                  
Panoramaweg 27-B9          info@koersverleggendleiderschap.nl
6721MK Bennekom            T: +31 (0)6 50 62 82 35
Nederland                         

Voor reacties of suggesties, kun je
hier contact met ons opnemen
Liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? 
uitschrijven

Bekijk e-mail in uw browser 
Share
tweet
Linkedin
stuur dit nieuwsbericht door