Copy
BC Delft email header

Beste jeugdleden en ouders,

Het nieuwe seizoen 2016/2017 gaat bijna beginnen… allemaal hopelijk een goede vakantie gehad en weer zin in het badmintonnen! Woensdag 24 aug gaan we beginnen.
In deze nieuwsbrief lees je meer over de belangrijkste activiteiten die we dit seizoen gaan doen en handige weetjes voor iedereen. 

Groetjes,
De Jeugdcommissie

PS. Jullie ontvingen afgelopen week ook al de algemene nieuwsbrief van BC Delft. Omdat we merken dat de informatie in deze twee aparte brieven vaak overlapt, zullen we voortaan de informatie in beide brieven gaan combineren.

Bekijk deze e-mail in je browser

Activiteiten komende tijd

 
1e woensdag training 18:30-20:00 uur wo 24 aug
1e zondag training 9:30-11:00 uur zo 28 aug
1e RJC toernooi DKC Den Haag za 10 en zo 11 sept
Zilveren Shuttle Toernooi - BC Delft zo 25 sept
Jeugdtoernooi Fly Over Bleiswijk za 8 okt
2e RJC toernooi Mix Naaldwijk za 22 en zo 23 okt
3e RJC toernooi BC Delft za 19 en zo 20 nov
4e RJC toernooi BCRS Spijkenisse - za 10 en zo 11 dec
5e RJC toernooi TFS Barendrecht za 7 en zo 8 jan
Kind – Ouder toernooi BC Delft zo 5 feb
6e RJC toernooi Velo Wateringen za 4 en zo 5 mrt

Alle activiteiten zijn ook terug te vinden in de kalender op de website.
Bekijk de Kalender op de website

RJC Toernooien Circuit

Voor het vierde seizoen alweer organiseren 6 clubs deze toernooien voor de jeugd. BC Delft organiseert het 3e toernooi in november. Er wordt gespeeld op sterkte van de competitie en deels leeftijd. De jongste jeugd in J6 speelt alleen op de zondagen, de andere kinderen op zowel zaterdag als zondag. De onderdelen zijn zoveel mogelijk in poules, dus je speelt altijd meerdere wedstrijden. Kijk op de website regiojeugdcircuit.nl voor alle info en de regels voor inschrijving. Als je mee wilt doen aan deze toernooien kan je zelf inschrijven via de website badmintonnederland.toernooi.nl. Als je wilt weten hoe dat moet, vraag het aan Ineke. Zij houdt ook bij wie er van ons meedoen aan de toernooien, maar dit seizoen moeten jullie zelf inschrijven.
Vind deze info op de website

Training en groepsindeling

Alle jeugdleden hebben de mogelijkheid om twee keer in de week te trainen, op woensdagavond en zondagochtend. De trainers hebben samen de nieuwe indeling gemaakt voor de verschillende groepen. Dit is gebaseerd op leeftijd, sterkte, tactisch en technisch inzicht, en motivatie. Zoals elk jaar zijn er wat veranderingen ten opzichte van vorig jaar. Michel is de hoofdtrainer van de jeugd en zet het jaarplan uit. Samen met de andere trainers wordt hier invulling aan gegeven.

Woensdag: 18.30 – 20.00 uur
Start wo 24 aug, laatste keer op wo 21 juni.
!! Geen training op: wo 19 okt, wo 28 dec, wo 4 jan, wo 1 mrt, wo 3 mei.

Dit jaar gaan we op de woensdag werken met twee groepen, afwisselend getraind door Michel en Marcel. De jongste kinderen hebben hun eigen groep en worden dit seizoen getraind door Maaike van den Dorpe. Ook dit jaar hebben we gelukkig weer wat hulp van een aantal assistenten. 
Er wordt gewerkt in blokken van 4 weken met verschillende onderdelen als onderwerp van de training. Na elk blok wisselen de trainers van groep. Doordat we met assistenten werken kunnen we de kinderen extra aandacht geven door ze af en toe apart te nemen. 

Zondag: 9.30 – 11.00 uur
Start zo 28 aug, laatste keer op zo 29 jan.
!! Geen training op: zo 25 sep (Zilveren Shuttle Toernooi), zo 20 nov (RJC-toernooi), zo 16 en 23 okt (herfstvakantie), zon 25 dec en 1 jan (kerstvakantie).

Op zondag werken we met drie groepen, getraind door Jeroen, George en Michel met behulp van 2 assistenten (oudere jeugdleden). Ook hier zullen aan het einde van de training partijen worden gespeeld en de groepen gemixt worden. Zondag zijn de trainingen op alle 12 banen. Na de training komen de senioren om hun competitie te spelen, dus misschien leuk om af en toe te gaan kijken.

Bekijk de groepsindeling voor beide dagen op de website

Afmelden training

Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor de training aanwezig bent en je dus kan helpen met opbouwen van de banen. Wanneer je een keer niet kan komen, meld je dan op tijd af; graag dmv een tekstbericht.

Woensdag:     Michel (06-36161306)     of     Marcel (06-51797275)
Zondag:         Jeroen (06-29005915)     of     Michel (06-36161306)

Vind deze informatie op de website

Jeugdcompetitie 2017

Het lijkt nog erg ver, maar eind oktober moeten we al doorgeven met hoeveel teams BC Delft mee wil doen aan de competitie. Er wordt weer een nieuwe indeling gemaakt door de trainers. Door leeftijd en resultaten vorig jaar moet je misschien in een hogere klasse gaan spelen. Voor iedereen proberen we een team te vinden dat past bij zijn/haar niveau. Belangrijk is dat je alle 10 wedstrijden aanwezig moet zijn, we hebben helaas weinig ruimte om wedstrijden te verzetten.
De data van de competitie-weken zijn al bekend. Of je dan zaterdag of zondag moet spelen weten we pas in januari. Kan je 1 van onderstaande data niet spelen, geef dit dan snel door aan Angelique (moeder Dave/Fabienne) of per mail.

Data jeugdcompetitie 2017:
11-12 feb          11-12 mrt          18-19 mrt         25-26 mrt          1-2 apr           8-9 apr             22-23 apr          13-14 mei         20-21 mei         27-28 mei

Vind deze informatie op de website

Zilveren Shuttle Toernooi zo 25 september

Al heel veel jaren organiseert BC Delft samen met clubs uit de buurt (Pijnacker, Deo, Den Hoorn, SwetiDay, Schipluiden, Pip) het Zilveren Shuttle Toernooi voor de jeugdleden. Er wordt gestreden om de Zilveren Shuttle! Je wordt ingedeeld op sterkte en speelt in een poule met en tegen elkaar, dus veel wedstrijdjes. Dit jaar wordt het toernooi op één dag gespeeld en vindt plaats bij ons in Delft in sporthal de Brasserskade. 
In de ochtend zullen de jongste kinderen spelen en in de middag de oudere groep. 
Marjolein en Annemiek (moeder Rens/Mees) komen binnenkort vragen of jullie allemaal meedoen en horen jullie de indeling. Die zondag dus geen training, maar een gezellig toernooi spelen.
Vind deze informatie op de website

Kantine dienst woensdag

Ook dit jaar willen we graag de kantine open hebben tijdens de jeugdtraining. Hier vragen wij aan alle ouders of zij twee keer per seizoen een bardienst willen draaien. Dit is dus op woensdagen van 18.30 tot 20.00 uur. Je kan je hiervoor opgeven bij de Barcommissie per mail of op woensdag bij de bar; daar ligt de indeling. Het is een kleine moeite en vaak erg gezellig en zo helpen we de club aan wat meer omzet.

Website en mail

Regelmatig versturen wij informatie per mail naar ouders/kinderen. Het is daarom belangrijk dat we het juiste mailadres van jullie hebben. Graag doorgeven aan Laura of via de mail.
Op de website kunnen jullie ook alle informatie vinden. Nieuwsbrieven, data van training, toernooien, enz: www.badmintonclubdelft.nl
Als je zelf leuke foto’s of stukjes hebt voor de website kan je dit mailen naar onze webmaster Linda.

Grote Clubactie

Binnenkort gaan we weer meedoen met de Grote Clubactie. Door het verkopen van loten verdienen we geld voor de club waar we weer wat leuks mee kunnen doen. Dit jaar hebben we ook een beloning voor diegene die meer loten weet te verkopen. Verdere info komt in september via Melanie (moeder Robbie). Je kan de loten verkopen aan ouders, opa/oma, buren, familie, kennissen en evt werk. De verkoop van de loten start op 1 oktober.
Vind deze informatie op de website

Sponsorkliks

Doe je wel eens aankopen online? Help dan de club aan een extra zakcentje door via de website van BC Delft en de Sponsorklikspagina naar je webshop te gaan en je aankopen te doen. Bij elke online aankoop verdient de club een klein percentage aan commissie. Kleine moeite en grote dankbaarheid van ons!
Lees meer info op de website
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2016

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: zoefff@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH 2616LK · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp