Copy
BC Delft email header

Beste jeugdleden en ouders,

Het einde van het seizoen nadert! In deze nieuwsbrief info over de dingen die we nog gaan doen, nieuws over de afsluitende activiteiten van de club, en natuurlijk een update over de jeugdcompetitie.

Groetjes, de Jeugdcommissie

Bekijk deze e-mail in je browser

Activiteiten komende tijd

Huldiging Jeugdcompetitie woe  8 juni 19:45u - BC Delft kantine
Jeugdtoernooi zat 4 juni - Conquesto Zoetermeer
Barbecue seizoensafsluiting zat 18 juni - BC Delft kantine
Laatste woensdagtraining woe 22 juni
Jeugdtoernooi zat 25 juni - Zigo Alphen a/d Rijn
Jeugdkamp BC Delft 1 t/m 3 juli

Bekijk de Kalender op de website

Jeugdcompetitie 2016

We zijn volop bezig met de competitie. Bij de thuiswedstrijden is het gezellig druk in de zaal en er hangt een leuke sfeer. We hebben al veel spannende partijen gezien en alle teams hebben leuke wedstrijden en zijn op het goede niveau ingedeeld. Team 8 ligt op koers om misschien kampioen te worden en wie weet wat er nog meer mogelijk is voor de andere teams. Nog veel succes de komende wedstrijden! 

In het weekend van 28/29 mei zijn de laatste uitwedstrijden. Op woensdag 8 juni aan het einde van de training (19:45u) sluiten we de competitie gezamenlijk af met de huldigingen van de teams en de uitreiking van de trofeeën voor de beste jongen/meisje in de competitie. Alle ouders zijn natuurlijk van harte welkom!!
Bekijk de uitslagen van alle teams 

Jeugdtoernooien bij Conquesto en Zigo

Op zaterdag 4 juni organiseert Conquesto uit Zoetermeer een leuk toernooi voor de jeugd. Het is op één dag (zat 4 juni) en je kan je inschrijven voor 2 onderdelen ( €8 per onderdeel). Alle singels en dubbels worden in poules gespeeld, en de mix in afvalsysteem. Op zaterdag 25 juni is er ook een toernooi in Alphen a/d Rijn bij Zigo, waar je ook in poules speelt in je eigen leeftijdsklasse. Leuk om aan het einde van het seizoen nog een toernooitje te spelen!
Info en inschrijven Jeugdtoernooi Conquesto
Info en inschrijven Jeugdtoernooi Zigo
Meer info of hulp bij het inschrijven nodig? Vraag het aan Ineke.

Jeugdkamp 1 t/m 3 juli

Ook dit jaar wordt er weer een kamp voor alle jeugdleden georganiseerd. We vertrekken op vrijdag 1 juli naar de locatie en komen we zondagmiddag 3 juli weer terug. Uiteraard hopen we ook dit jaar op mooi weer, maar de organisatie zal er sowieso voor zorgen dat jullie je niet vervelen!
Als het goed is heeft iedereen een brief gekregen over het Jeugdkamp met de link om je aan te melden. Deze kun je ook vinden op de website en dan direct doorklikken.
Lees meer over het kamp en hoe je aan te melden
 

Barbecue seizoensafsluiting 18 juni

Als afsluiting van het seizoen is er voor alle leden en hun ouders/partners een gezellige barbecue! Op zaterdag 18 juni is vanaf 17:00u is de kantine geopend voor drankjes en om 18:00u gaat het vlees de bbq op. Leuk als jullie allemaal komen!! Meer info volgt snel op onze website.
Lees meer over de seizoensafsluiting

Start en afmelden training

Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor de training aanwezig bent en je kan helpen met opbouwen van de banen. Wanneer je een keer niet kan komen, meld je dan op tijd af dmv een tekstbericht. 
Op woensdag 22 juni is de laatste training voor de jeugd van dit seizoen.

Michel (06-36161306)
Jeroen (06-29005915)
Marcel (06-51797275)

Vind deze informatie op de website

Regio Jeugd Circuit toernooien 2016-2017

In het nieuwe seizoen 2016-2017 zullen de populaire RJC-toernooien weer georganiseerd worden. Het betreft zelfs een jubileum, want dit gebeurt al voor het 5e jaar!! 
De RJC-toernooien zijn ingedeeld op basis van de klassen in de jeugdcompetitie en op basis van je resultaten. Hierdoor speel je altijd wedstrijden met tegenstanders van gelijke sterkte. Je kunt je opgeven voor 3 onderdelen; single, dubbel en mix. Het 1e toernooi start al snel na de zomervakantie, in het 1e of 2e weekend van september. Wij als BC Delft zijn het 3e toernooi in de reeks en vinden het erg leuk om met veel leden mee te doen. 
Opgeven voor RJC-toernooien kan via de website www.badmintonnederland.toernooi.nl. Geef het daarnaast ook door aan Ineke of William. Bij hen kun je meteen ook navragen in welke klasse je moet spelen.

Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

Indien je voor volgend seizoen je lidmaatschap van BC Delft wilt beëindigen, dan vinden we dat natuurlijk erg jammer. Zorg er in ieder geval voor dat je dit tijdig (vóór 15 juni) aan ons doorgeeft via de website; alleen dan is je uitschrijving geldig. Laat ons ook weten wat de reden is dat je opzegt, zodat we de diensten van de club wellicht kunnen verbeteren. Ook als je je lidmaatschap of gegevens wilt wijzigen kan dat via de website.
Meer info over wijzigen en uitschrijven op de website

Sponsorkliks en BC Delft

BC Delft is aangemeld bij Sponsorkliks.nl. Dit betekent dat iedereen (leden en niet-leden) met hun online bestellingen gratis en voor niets BC Delft kunnen (laten) sponsoren!
Het concept is simpel: je doet voortaan je online bestelling bij je vertrouwde webshop of service via de website van BC Delft. Verder verandert er voor jou als besteller niets, maar onder water verdient BC Delft hiermee een extra zakcentje. Er zijn zeer veel webshops en services aangesloten, dus kan niet missen dat ook jouw favoriete shop erbij zit! 
Lees meer over Sponsorkliks en hoe het werkt

Website en mail

Regelmatig versturen wij informatie per mail naar ouders/kinderen. Het is daarom belangrijk dat we het juiste e-mailadres van jullie hebben. Geef het juiste adres daarom graag door aan Laura of via de mail naar mail.
Op de website www.badmintonclubdelft.nl kunnen jullie ook alle informatie vinden, zoals Nieuwsbrieven, data van trainingen, toernooien, enz.
Als je zelf leuke foto’s, stukjes of ideeën hebt voor de website of Facebook kan je dit mailen naar onze webmaster Linda via webmaster@badmintonclubdelft.nl.

Als er vragen, opmerkingen of andere dingen spelen (vb over de training of competitie) kun je altijd terecht bij iemand van de Jeugdcommissie (William, Dago, Laura, Angelique of Ineke). Wij zijn er voor jullie!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2016

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp