Copy
BC Delft email header

Beste leden,

Het seizoen is inmiddels in volle gang; tijd voor een nieuwe nieuwsbrief!
In deze Zoefff vind je een uitnodiging voor de aanstaande ALV en nieuws over de lopende activiteiten. Ook starten we met de rubriek “Aan het woord…” waarin elke keer een commissielid vertelt over zijn of haar activiteiten. Onze voorzitter bijt het spits af.
Als laatste is er een leuke wedstrijd voor deze zelfde Zoefff, want zeg nou zelf… dit logo kan toch echt niet?! 

Tot in de hal!
Groetjes van de redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom:
zoefff@badmintonclubdelft.nl 

ALV - dinsdag 3 november 20:00u

Di 3 nov vindt om 20.00u de Algemene Ledenvergadering plaats in onze kantine. De jaarverslagen van seizoen 2014-2015 worden ge-presenteerd. Sluiten we dat jaar succesvol af? Wat zijn de plannen voor komend jaar? Je komt het 3 november te weten! We hopen veel bekende en nieuwe gezichten te zien; komt gezellig meepraten!
Bekijk de agenda en stukken...

RJC Jeugdtoernooi - 21 & 22 november

Op 21 en 22 november 2015 zal het RJC Toernooi Delft weer plaatsvinden. Onze eigen jeugd zal schitteren op dit toernooi en kunnen aanmoediging van alle BC Delftenaren gebruiken. Het toernooi is op zoek naar sponsoren, dus ben/ken je iemand die graag leuke exposure wil creëren voor zijn bedrijf tijdens dit sportieve evenement? 
Lees snel meer over het RTC Jeugdtoernooi

Wedstrijd: nieuwe naam & logo voor de Zoefff

Wat vind jij van het logo en de naam van deze nieuwsbrief? Kan echt niet meer… toch? Daarom schrijft BC Delft een wedstrijdje uit: bedenk de nieuwe naam en/of het logo voor de Zoefff! Stuur jouw idee voor een nieuwe naam of logo (of allebei) uiterlijk 15 november naar zoefff@badmintonclubdelft.nl, of geef het in de hal aan een van de bestuursleden. De volgende editie zal de nieuwe naam en het nieuwe logo dragen!
Lees meer over de wedstrijd

Aan het woord: Voorzitter Jeroen

Ik ben Jeroen Rindertsma en sinds ongeveer twee jaar ben ik de voorzitter van BC Delft. Ik heb de eer deze nieuwe rubriek te openen, en geef jullie graag een kijkje achter de schermen door te vertellen hoe de club is georganiseerd, en wat ik als voorzitter doe voor de activiteiten en het verenigingsleven binnen de club.
Lees verder over Jeroen´s rol en activiteiten

Volg BC Delft op Facebook

Voor alle foto’s en updates gebruikt BC Delft een Facebookpagina. Deze pagina is ook te bekijken zonder Facebook-account. Heb je wel een account? Volg dan onze pagina en mis niks meer! Je kunt de pagina ook delen met jouw vrienden en teamies: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Ga naar de Facebook-pagina

Bardiensten - roosters online

De roosters voor de bardiensten zijn inmiddels gemaakt en te vinden op de website. BC Delft bedrijft haar eigen gezellige bar tijdens wedstrijden en trainingen. Om onze eigen bar in stand te kunnen houden vragen we aan alle leden om 1 à 2 keer per jaar een bardienst te draaien. 
Bekijk de roosters voor de bardiensten

En verder…

… is het van 18 t/m 25 oktober herfstvakantie. Er zijn dan geen trainingen, maar op woensdagavond is er van 20-22:00u wel vrijspelen voor alle leden. Na het spelen is de kantine uiteraard geopend.
… wordt er flink aan inkomsten voor de club gewerkt! Bij de Rabobank Sponsorfietstocht is in september €290 bij elkaar gefietst voor de club. Daarnaast lopen op dit moment de Grote Clubactie (lotenverkoop t/m 19 november), en de Speculaaspoppen-actie (t/m 28 oktober). De opbrengst gebruiken we om nieuwe telborden mee te bekostigen, dus geeft allen gul!
… is de Najaarscompetitie in volle gang, met overwegend positieve resultaten! 
Heb jij leuk nieuws voor in de Zoefff, of voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2015

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: zoefff@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser