Copy
BC Delft email header

Beste leden,

Het voorjaar is aangebroken, en met deze nieuwe energie is er veel te beleven bij de club! In deze nieuwsbrief lees je over de activiteiten die nog op het programma staan dit seizoen en updates over de competities.

Noteer ook de datum van ma 22 mei vast in je agenda voor de Algemene Ledenvergadering!

Groetjes,
de redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Feest!

Iedereen weet inmiddels wel dat we zullen gaan verhuizen komende zomer naar een nieuwe sporthal. Ondanks dat er nog geen nieuws is op het organisatorische front, is er wel nieuws over het Eindfeest! Het programma is inmiddels bekend gemaakt; we beginnen de middag met leuke spelletjes voor de jeugdleden en hun families, waarna het eten wordt verzorgd en het feest (voor iedereen) en ook het GOD-entoernooi voor senioren van start gaan. Het belooft erg gezellig te worden, dus geef je op en wees erbij! Lees verder...

Seniorencompetities

Voor de senioren loopt op dit moment de Voorjaarscompetitie, en competitieleidster Agnes geeft een update. Voor de Najaarscompetitie is de voorlopige teamindeling bekend gemaakt. Op wo 12 april is er gelegenheid voor reacties; hiervoor kun je je aanmelden. Om de indeling rond te krijgen zijn we op zoek naar een heer 1e klasse, en twee dames voor in de 5e klasse. Zegt het voort!

Jeugd

Ook voor de jeugdspelers is de competitie van start gegaan. De resultaten zijn overwegend goed en de Jeugcommissie voorziet jullie van een update. Je kunt de uitslagen via de website vinden. Daar vind je ook alle teamfoto's die al van de teams zijn gemaakt, dus klik snel door om al onze sterren te bewonderen!

Vacature: Voorzitter

Vanaf het nieuwe seizoen is BC Delft op zoek naar een nieuwe voorzitter. Huidige voorzitter Jeroen zal de hamer gaan overdragen aan een nieuw en enthousiast organisatietalent. Laat het ons weten als je interesse hebt! Lees meer over deze vacature...
Voor de eerdere vacature voor penningmeester is een kandidaat gevonden, die tijdens de ALV op 22 mei zal worden gepresenteerd.

BC Delft reporters gezocht!

Je hebt misschien wel gemerkt dat BC Delft probeert haar leden steeds beter te informeren met bijvoorbeeld deze nieuwsbrief, de website en Facebook. En daar kunnen we ook jouw hulp bij gebruiken, want we zijn op zoek naar reporters! Lijkt het je leuk om input hiervoor te leveren, af en toe eens wat te schrijven, of juist om af en toe eens foto's te maken? Laat het dan weten!

Sponsorkliks - de app

Het gaat ontzettend goed met onze Sponsorkliks-pagina! BC Delft heeft via deze gratis(!) sponsorpagina al ruim €400 kado gekregen van jullie; superbedankt voor alle kliks! Het klikken kan vanaf nu nog makkelijker met de Sponsorkliks-app die je op je telefoon kunt zetten.
Daarnaast doet ook Albert Heijn weer mee met de actie, dus mocht je je boodschappen online bestellen, denk dan ook aan de kliks!

Op de agenda...

  • vr 21-zo 23 april: Overvaltoernooi Brussel (oudere jeugd en senioren)
  • wo 3 mei: geen Training Jeugd (vakantie), overige trainingen gaan door
  • vr 12 mei: Vrijwilligersbedankavond (persoonlijke uitnodiging aan alle vrijwilligers volgt)
  • ma 22 mei: Algemene Ledenvergadering (alle leden)
  • za 24 juni: Eindfeest Brasserskade (alle leden, familie en oud-leden)
Bekijk de agenda op de website.
Heb jij leuk nieuws voor de Ins&Outs, voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH 2616LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp