Copy
BC Delft email header

Beste leden,

We zijn het nieuwe jaar sportief begonnen met z´n allen! Komende maand belooft een spannende ontknoping van de Seniorencompetitie en de start van de Jeugdcompetitie. Maar er is veel meer nieuws... dus lees snel verder!

Groetjes,
de redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Seniorencompetitie

Nu de Najaarscompetitie bijna ten einde is, wordt het tijd om je op te geven voor het Competitie-etentje op zondag 29 januari. Wees snel want het is bijna zover! In februari start ook de Voorjaarscompetitie weer, waaraan we dit jaar met twee teams deelnemen. Succes met alle laatste/eerste wedstrijden, en vergeet allemaal niet om je inschrijfformulier voor het einde van de maand in te leveren!

Woensdagavond korter

Vanaf woensdag 18 januari is de woensdagavond bij BC Delft voortaan voor alle spelers een kwartiertje korter. Er kan vanaf nu dus tot 22:15u gespeeld worden. Alleen op de competitie-avonden is er indien nodige enige uitloop.

Ouder-Kind Toernooi op zo 5 februari

Op zondag 5 februari van 9:45 – 12:30u wordt het Ouder-Kind Toernooi georganiseerd. Alle jeugdleden mogen die dag samen met hun papa/mama/tante/oom/buur komen badmintonnen, en het opnemen tegen andere koppels. Ook seniorleden kunnen zich inschrijven samen met hun kind. Lees meer...

Jeugdcompetitie vanaf februari

Vanaf februari start de Jeugdcompetitie! Op zondag 22 januari wordt er tijdens de Jeugdtraining een informatie-ochtend voor alle ouders georganiseerd in de kantine. Alle speelschema's zijn bekend en we geven je nog graag wat meer informatie over de wedstrijden. 
Heb jij nog geen BC Delft clubshirt? Bestel hem dan nog snel!

Lidmaatschap wijzigen

Wil je meer of minder gaan trainen? Ben je verhuisd of heb je een nieuw telefoonnummer? Het is belangrijk dat de club hiervan op de hoogte is. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat we je op de juiste manier kunnen informeren, en ook garanderen dat er voor iedereen een plekje is op de dag dat je graag wilt spelen. Geef je wijzigingen dus door! Naar het wijzigingsformulier...

Update nieuwe sporthal en verhuizing

De voorbereidingen voor de verhuizing gaan door. Zodra de huurovereenkomst rond is hopen we eindelijk de praktische details duidelijk te krijgen. In elk geval zullen de speeldagen en -tijden van BC Delft weinig veranderen. Lees de uitgebreide update...
De Feestcommissie organiseert een leuke afsluiting van ons verblijf in Sporthal Brasserskade. Ook de Verhuiscommissie start met het onderzoeken van de uitdagingen die de verhuizing met zich meebrengt voor de club. Als je interesse hebt om mee te denken, dan kun je je nog aanmelden!

Aan het woord... Linda Teunter

Voor deze editie van de Aan het woord... vroegen we Linda Teunter aan de tand. Al jaren een bekend gezicht in de sporthal, vertelt zij honderduit over wat haar bij BC Delft met spelen en de Technische commissie, maar ook buiten de sporthal bezighoudt. 
Lees verder in Linda's Aan het woord...

Boek ook je vakantie met Sponsorkliks!

Help BC Delft een finaciëel handje door je vakantie te boeken via onze Sponsorkliks-pagina!
Benieuwd hoe? Lees snel meer...

Op de agenda...

  • zo 22 jan: informatie-ochtend Jeugdcompetitie in de kantine (10:00u)
  • zo 29 jan: Competitie-etentje Najaarscompetitie, 18:00u in de kantine (senioren)
  • zo 5 feb: Ouder-Kind Toernooi (Jeugd met ouders + Senioren met hun kids)
  • za 25 feb: BC Delft Toernooi
  • zo 26 feb: BC Delft Recreanten Toernooi
  • ma 27 feb: geen Training Competitiespelers (vakantie)
Bekijk de agenda op de website.
Heb jij leuk nieuws voor de Ins&Outs, voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH 2616LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp