Copy
Tämä on uutiskirje piirin kaikille luottamushenkilöille eli juuri sinulle. Luottissanomissa kerrotaan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Luottissanomat lähetetään kaikille, joille on merkitty Lounais-Suomen Partiopiirin pesti Kuksaan. 
View this email in your browser

Huhtikuu 2019

24.4.2019

Piirirekry goes Kuksa!
Kohtaus 17.-19.5
Syksyn tapahtumiin ilmoittaudutaan nyt
Lippukuntapäivä 2019
O365-klinikalta apua Jemmaan sun muuhun
Luottikset ja aikuiset seilaavat toukokuussa
Kehrääjäretki aikuisille
Syksyn tapahtumia aikuisille
Syksyn suuri avajaisiltanuotio
Huomio uusi piiriluottis!
Oletko vielä vailla pestiä Tammileirille?
Tunnetaitojen vahvistamista partiossa
 

Piirirekry goes Kuksa! 

Siirrymme syksystä alkaen käyttämään Kuksaa piirirekrytoinnissa. Yhteisen piirirekryn pääpaino tulee olemaan tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Järjestämme keväällä ja syksyllä rekryklinikoita, joissa neuvotaan kädestä pitäen, miten Kuksan pestitoimintoja käytetään. Näistä lisätietoa myöhemmin! 

Keskiviikkona 22.5. klo 18-20 järjestämme Partiotoimistolla Turussa jaostojen ja ryhmien puheenjohtajille laajennetun Aikuis- ja luottisryhmän kokouksen, jossa kerromme tarkemmin siitä, miten piirirekrytointi jatkossa tapahtuu. Tervetuloa! 

Kohtaus 17.-19.5.

Kohtaus tarjoaa koulutusta alueen, vapaaehtoistuen ja kasvatuksen toiminnanalan piiriluottiksille. Kohtaus on innostava ja monipuolinen tapahtuma, jossa pääset tapaamaan pestikollegoitasi ympäri Suomen, verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia. Luvassa on pestiisi liittyvää laadukasta koulutusta ja pestiäsi tukevaa sisältöä, olitpa sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja. Viikonloppu tarjoaa myös monia uusia elämyksiä ja rentoutumista. Ilmoittaudu mukaan 30.4. mennessä! 

Lisätiedot: Ilmoittautuminen Kohtaukseen ja työpajakuvaukset

Syksyn tapahtumiin ilmoittaudutaan nyt 

Piirin syksyn tapahtumiin ja kursseille voi ilmoittautua aina 15.5. saakka.  Tapahtumat ilmoittautumislinkkeineen löytää Tapahtumat-sivulta
Syys-Ilmo on postitettu lippukuntien pestijohtajille ja löytyy myös selattavana issuu.comista

Lippukuntapäivä 2019 

Hei luottikset! 

Lippukuntapäivä järjestetään tänä vuonna 29.9. Porissa. Se on erinomainen tapahtuma tavata piirin lippukuntien edustajia. Onko jaostollanne tai ryhmällänne siis jo suurenmoiset koulutusideat ja kouluttajat kasassa? Tarkemmat ohjeet tulossa jaostojen, ryhmien, toimikuntien ja projektien johtajille sekä toimihenkilöille ja piirihallitukselle toukokuun alkuun mennessä. Tiedot koulutuksista täytetään 9.6. mennessä. Lisätietoja antaa: Eero Kivistö, eero.kivisto@partio.fi, puh. 0407660628 

Muistattehan myös ensi vuoden toimintasuunnitelmia tehdessänne, että seuraavana vuonna lippukuntapäivä järjestetäänkin jo HELMIKUUSSA. 

O365-klinikalta apua Jemmaan  

Meneekö hermo O365-intran kanssa? Miten työtiloja hallitaan? Miten edes pääsee koko intraan ja mitä sieltä löytyy? Tule ongelmiesi kanssa luottisten O365-klinikalle!   

Klinikalla käydään läpi osallistujien ongelmia, murheita ja iloja partiointrasta. Illan aikana voidaan myös käydä läpi mitä kaikkea luottis saa haltuunsa kirjautuessaan sisään intraan, ja mitä mahdollisuuksia se antaa.  Kevään aikana pidetään kaksi klinikkaa, valitse niistä itsellesi sopiva ja ilmoittaudu:   

Ke 15.5. Turun partiotoimistolla sekä etänä VIP 9.5.: ilmoittaudu tästä

Luottikset ja aikuiset seilaavat toukokuussa

Haluaisitko vesille? Iltapurjehdus järjestetään 29.5. piirin aikuisille sekä piiriluottiksille Turussa ja Porissa. Säävaraus. 

Lähde mukaan tutustumaan meripartioon ja uusiin aikuisiin. 

Ilmoittautumiset 15.5.2019 mennessä Kuksaan: (Veneet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!) 
Pori: ilmoittautuminen  (täynnä) 
Turku: ilmoittautuminen

Tiedustelut: Kati Haapasalo, kati-marika.haapasalo@partio.fi

Kehrääjäretki aikuisille 

Miltä kuulostaa linturetki kesäyössä Virttaankankaalla? No vähän kuin rukki hurisisi. Aikuis- ja luottisryhmä tarjoaa retkiseuraa Harjureitillä 28.6. kello 22 alkaen. Asiantuntevina oppaina toimivat lintumiehet Petri Hakosalo ja Petri Vainio. Nähdään ja kuullaan lintuja kesäyössä. Tapahtuma on maksuton. 

Lisätietoa retkestä löydät piirin tapahtumakalenterista

Ilmoittautumiset Kuksaan 23.6.mennessä: kuksaan.fi/26515

Syksyn tapahtumia aikuisille

  • Kehrääjäretki Virttaankankaalla 28.6.2019 (vip 23.6.) 

  • Marja-/sieniretki 28.9.2019, Turun seutu 

  • Lokakuussa verenluovutushaaste, koko piirin alue 

  • Luovuuslilja 29.-30.11.2019, Turku ja Pori 

Lisätietoa saat seuraamalla ALR:n viestintäkanavia mm. 
Nettisivut
Facebook

Tänne polkumme johtaa... 

Syksyn suuri avajaisiltanuotio

keskiviikkona 4.9. klo 18 Vartiovuoren kesäteatterissa Turussa. 

Samalla fiilistellään vielä kesän Tammileiri Aarnivalkeaa ja ehkäpä myös tulevaa piirileiri Otavaa. 

Mukana myös perinteiset Partiolaulajat. Järjestäjänä Turun Partiolaiset ry. 

Tervetuloa! 

Huomio uusi piiriluottis! 

Syksyn luottiskoulutus on lauantaina 12.10. Turun partiotoimistolla. Merkitse päivä jo kalenteriisi! 

Oletko vielä vailla pestiä Tammileirille?  

Pestejä on tarjolla kaikilla osa-alueilla, ja tekijöistä onkin kova pula. Tarvitsemme sinua mahdollistamaan sudenpennuille mahtava leiri! Leirillä pesti kestää vain osan päivästä, joten pääset myös nauttimaan leirielämästä! 

Pestit löytyvät osoitteesta tammileiri.fi/pestit 

Jos lippukunnallasi on lähijohtajia enemmän kuin riittävästi, tekijäksi siirtyminen on suositeltavaa! Ole yhteydessä siirrosta projektityöntekijä Heliin, heli.matintalo@partio.fi, puh. 050 312 9430 

Tunnetaitojen vahvistamista partiossa  

Yhteiseen partioon –hanke lahjoitti kaikille lippukunnille Jukka Hukka –tunnekortit. Ne on tarkoitettu käyttöön ja siksi piirin tapahtumienkin olisi hyvä käyttää niitä mallina. 

Nyt Turun partiotoimistosta löytyy myös Fiilixissä - tunnetaitoryhmän ohjaajan käsikirja, jonka on julkaissut Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt. Sen Linkki-toiminta tarjoaa ohjaajakoulutusta tunnetaitojen vahvistamiseen. Tämän koulutuksen Fiilixissä-materiaali on tehty 10-12 –vuotiaitten lasten tunnetaitoryhmille, joita muodostetaan mm. oppilashuollon henkilöstön kesken kouluissa ja ammattilaisten toimesta joissakin järjestöissä. Materiaalia kannustetaan käyttämään kokonaisuutena tai yksittäisinä osina soveltaen omassa järjestöympäristössä. Materiaali on käyttövalmista ja sitä voi kopioida laillisesti tuosta kansiosta. Turun ja Kaarinan srk-yhtymän kirjastosta löytyy myös yksi lainattava Fiilixissä-materiaalikansio. Materiaali on tulossa sähköiseksi, mutta toistaiseksi se on vain kansiona. Tervetuloa tarttumaan tunnetaitojen vahvistamiseen partiossakin!  

Lisätietoja Leenalta partiotoimistosta, leena.hongell@partio.fi, 050 312 9427 sekä www.linkkitoiminta.fi Copyright © 2019, Lounais-Suomen Partiopiiri, All rights reserved.
Tämä viesti lähetetään kaikille Lounais-Suomen Partiopiirin luottamushenkilöille ja piiritoimiston henkilökunnalle. Osoitteet: Jäsenrekisteri Kuksa

Käytämme uutiskirjeen lähettämiseen Mailchimp-palvelua, jonka palvelimet sijaitsevat EU:n ulkopuolella. Osoitteistot poistetaan järjestelmästä heti lähetyksen jälkeen. Siirrymme syksyllä käyttämään eurooppalaista uutiskirjepalvelua.

Lounais-Suomen Partiopiiri
Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 Turku

unsubscribe from this list    update subscription preferences
Forward


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lounais-Suomen Partiopiiri · Läntinen Pitkäkatu 13 · Turku 20100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp