Copy
Uutiskirje joulukuu 2018

Elidon kuulumiset tässä kirjeessä:

A-Kruunu sai uudet opasteet ja teippaukset 

 

Kun A-Kruunu muutti isompiin tiloihin Helsingin Arabianrantaan, tuli tarve selkeämmille opasteille ja uuden yritysilmeen mukaisille ikkunateippauksille. 

Suunnittelimme, tulostimme ja asensimme kaiken tarvittavan. Opasteiden materiaaliksi valikoitui kestävä ja käytännöllinen opaaliakryyli ja kiinnitykset viimeistelimme tyylikkäillä cosign-holkeilla.

 

Toimiva opaste tekee liikkumisesta helppoa. Elido toteutti A-Kruunun uudet opasteet.

Koko seinän kokoisissa ikkunateippauksissa käytimme läpikuultavaa materiaalia. Sen ansiosta toimistotiloissa säilyy avaruus ja valoisuus, mutta huomioidaan käytännöllisyys: raikas ja näyttävä teippaus toimii myös näköesteenä. Näin työntekijöille taataan työrauha, vaikka ikkunoiden takana liikkuisi paljon kulkijoita ja vierailijoita.  

A-Kruunu sai uudet näyttävät teippaukset toimitilojen lasiseiniin.

Jos yrityksesi opasteet tai ikkunateippaukset kaipaavat päivitystä tai kokonaan uuden ilmeen, autamme mielellämme. Ota yhteyttä tehokkaaseen tiimiimme. 

Älä vaihda vaan luo uutta Cover Styl -pintaa 

 

Miksi vaihtaa, kun voit parantaa olemassa olevaa? Elido esittelee uuden, maailmalla suositun Cover Styl -menetelmän. Sen avulla uusi tyyli luodaan korkealuokkaisilla kalvoilla, jotka voidaan asentaa kalusteisiin, oviin, pöytiin, seiniin, lattioihin – tilojen ja kalusteiden kaikkiin pintoihin.

Uusi pinnoitus muuttaa kalusteen tai muun pinnan esimerkiksi marmoriksi, nahkaksi, puuksi, metalliksi tai vaikka glitteriksi.

Monta syytä valita Cover Styl:  

  • Helposti uusi ja näyttävä ilme olemassa oleviin pintoihin 
  • Sisustukseen tyylikästä parannusta ilman kallista kalusteiden uusimista
  • Yksilöllisiä ratkaisuja erittäin kustannustehokkaasti
  • Kymmeniä erilaisia kuviovaihtoehtoja
  • Ei ainoastaan näytä vaan myös tuntuu valitulta materiaalilta
  • Laadukkailla pinnoituskalvoilla on useiden vuosien takuu 
Cover Styl -menetelmällä helposti ja nopeasti uutta! Elido on valtuutettu pinnoitusasentaja.

Olemme Cover Styl -valtuutettu pinnoitusasentaja. Asennuksemme alkavat tammikuussa 2019.

Varaa täältä aika suunnitteluun ensimmäisten joukossa!  

Materiaaliesittelyssä opaaliakryyli  

 

Opaaliakryyli on monipuolinen säänkestävä muovimateriaali. Me Elidossa käytämme sitä paljon opasteissa, kylteissä ja valomainoksien etupaneeleissa. Materiaalina opaaliakryyli on erittäin käyttökelpoinen ja tyylikäs niin sisällä kuin ulkona, sen pintaan voi tulostaa tai liimata tekstejä, logoja ja kuvia. Muotoon leikkaus tuo opaaliakryylistä tehtyihin toteutuksiin aivan uusia ulottuvuuksia.  

Opaaliakryyli on opasteiden, kylttien ja valomainosten ehdoton materiaali. Se toimii, on tyylikäs  ja sen pintaan voi tulostaa ja liimata tekstejä, kuvia ja logoja.

Tunnemme opaaliakryylin monet mahdollisuudet kuin omat taskumme – kuten kaikki käyttämämme materiaalit. Teemme päivittäin näyttäviä ja tehokkaita ratkaisuja markkinointiin ja mainontaan. Klikkaa, katso ja inspiroidu! 

Elidolaiset toivottavat sinulle tehokasta & näyttävää joulukuuta!
Elido
Blog
Ilmetys - markkinoijan verkkokauppa
Viestisi kaikki vaiheet, ideasta konkretiaan!
Elido – näytämme vahvuutenne! Elido on täyden palvelun mainos-, viestintä- ja digitoimisto, josta saat yhdessä tiivissä paketissa kaiken yrityksesi viestin kertomiseen. Elido Yrityspalveluihin kuuluvat myös Studiokuva Elido, markkinoijan verkkokauppa Ilmetys sekä mainosteippauksiin, -tulosteisiin ja -telineisiin erikoistunut Länsimainos. Elido Oy sai Kauppalehden myöntämät Menestyjät 2017 - ja Kasvuyritys 2017 -sertifikaatit, mikä kertoo siitä, että kuulumme sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialamme parhaimmistoon.  
Osoitelähde: Elido Oy:n yhteydenpito-, uutiskirje- ja markkinointirekisteri.
Rekisteriseloste >>
Mikäli et sittenkään halua meiltä enää postia,
voit perua uutiskirjeen täältä.