Copy
NIEUWSBRIEF 29-07-2019
Bekijk deze email in uw browser

In deze uitgave

  • Nieuwe huisvestigings- vergunning Den Haag
  • Resultaat verkoopafdeling al boven verwachting
  • Advies nodig voor beleggingsobjecten?
  • Samenwerking met vastgoedstyliste

Onze website

Heeft u onze website al bezocht? Kijk op www.anvastgoed.nl

Hou ons in de gaten

Facebook
Twitter
A&N Vastgoed BV, al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar voor Den Haag en omgeving, stuurt alle bij ons ingeschreven huiseigenaren een keer per kwartaal een nieuwsbrief voorzien van het laatste nieuws en tips.

Nieuws voor huiseigenaren

Middels deze nieuwsbrief brengen wij u als huiseigenaar op de hoogte van alle veranderingen in de regelgeving binnen de vastgoed branche. Ook geven wij u natuurlijk handige (kostenbesparende) tips.

LET OP: Nieuwe huisvestigingsverordering in Den Haag van kracht per 1 juli 2019

De gemeente Den Haag heeft in haar nieuwe huisvestingsverordening een aantal nieuwe regels opgenomen.
Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn en dat u hierop de huurder selecteert. In de verordening is voornamelijk het volgende belangrijk:
Woningen die volgens het landelijke puntenstelsel vallen in de 142 punten tot 185 punten behoren tot het zogenaamde ‘middensegment’. Dit is volgens de huurcommissie een huurprijs van € 720 tot € 950.  Aangezien het nog steeds vrije huursector is, mag u als verhuurder de woning vrij prijzen. Dit betekent in de praktijk dat deze woningen vaak hoger geprijsd worden dan € 950. Echter dienen huurders een huisvestingsvergunning aan te vragen voor dit middensegment. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persson of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Bezoek de website van de gemeente voor meer informatie.

Wist u dat wij al weer 6 maanden actief zijn met onze verkoopafdeling voor particulieren?

Wij zijn erg tevreden over het resultaat tot op heden. Dankzij onze ruime ervaring met de Haagse huizenmarkt hebben wij al meerdere woningen met succes mogen verkopen en aankopen. Dat al veel eigenaren ons hun vertrouwen geven, geeft ons een goed vooruitzicht voor de toekomst.

Klik hier voor ons actuele aanbod koopwoningen.
NIEUW
Wij hebben nu ook onze eigen onafhankelijke hypotheekadviseur.
Laat u eens vrijblijvend informeren over uw nieuwe of bestaande hypotheek.

Heeft u een woning te huur of te koop?
Laat het ons weten!


Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u te attenderen op het feit dat wij veel klanten uit binnen- en buitenland hebben die naarstig op zoek zijn naar woonruimte. Er is op dit moment duidelijk meer vraag dan aanbod. Schroomt u alstublieft niet uw woningen bij ons aan te bieden. Wij komen graag vrijblijvend langs om uw woning te bekijken.
Kent u een iemand die zijn/haar woning wilt verhuren of verkopen? Breng ons dan in contact en u ontvangt na een succesvolle verhuring/verkoop een leuke dinerbon t.w.v. 100 euro van ons!

DE WONING VERHUURT OF VERKOOPT ZICHZELF WEL...


Als u van plan bent om uw woning te verhuren of te verkopen is het eerste waar je naar op zoek gaat: een goede verhuur-of verkoopmakelaar. Deze heeft u al gevonden in A&N Vastgoed.

Verder is het bewezen dat huizen met mooie interieur foto’s sneller en tegen een betere prijs verhuurt en verkocht worden. Een mooie foto is de start van een goede presentatie met de pluspunten van uw woning. De basisregels van ‘stylen’ zoals: persoonlijke spullen uit het zicht en de kamers opruimen, zijn vaak bekend. Het gebeurt jammer genoeg minder vaak dat er een vastgoedstylist aangeraden wordt of dat verkopers en verhuurders hier zelf het nut van in zien. De gedachte is dan: ‘Het is niet nodig want in deze markt verkoopt of verhuurt het huis zichzelf wel’. Maar u wilt toch de maximale opbrengst uit uw huis halen?


Een professionele vastgoedstyliste inschakelen is een zeer effectief middel die u kunt inzetten bij de verkoop of verhuur van uw woning, ook in de huidige markt. Zij zorgt er onder andere voor dat het interieur representatief voor de doelgroep wordt gestyled en indien nodig geeft zij advies en kan zelfs alles met betrekking tot de inrichting voor u verzorgen.

 
Zorg dat uw woning op een presenteerblaadje wordt geplaatst waardoor hij zich onderscheidt van de rest. Een investering in vastgoedstyling verdient zich gegarandeerd terug.

Vrijblijvende informatie over vastgoedstyling voor A&N Vastgoed kunt u aanvragen bij Jenny Ann Meijer van Oog4stijl (www.oog4stijl.nl).
Copyright © 2019 A&N Vastgoed BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp