Copy
Dit is de digitale nieuwsbrief van SKP
Bekijk deze nieuwsbrief online

Verbeteringen e-mail skpnet.nl

SKP heeft belangrijke aanpassingen gedaan waardoor e-mails die worden verstuurd naar Microsoft-accounts sneller worden afgeleverd.

Microsoft is zeer strikt op mogelijke spam. E-mails die volgens Microsoft verdacht zijn, worden met vertraging afgeleverd. SKP maakt nu gebruik van een nieuw betrouwbaar uitgaand spam-filter, waardoor Microsoft e-mails nu direct aflevert. Deze verbetering heeft positieve gevolgen voor het mailen naar Hotmail, Live en Office365-adressen.
Gebruikt u geen @skpnet.nl-adres maar een e-mailadres van uw oude provider (bijvoorbeeld zonnet.nl of kabelfoon.nl) op onze emailserver, dan adviseren wij de instellingen van de e-mailserver van uw oude provider in te stellen of anders over te gaan naar een e-mailadres van SKP. Raadpleeg hiervoor de handleiding voor het instellen van e-mail van SKP. 

SKP iTV op vakantie

Gaat u deze zomer op vakantie binnen de EU? En heeft u thuis internet en televisie van SKP? Download dan de gratis SKP iTV app en kijk ook op vakantie live de Tour de France of uw favoriete televisieprogramma op uw smartphone of tablet.

Voor SKP-abonnees met internet en televisie is SKP iTV helemaal gratis. De toegangscode kunt u opvragen in Mijn SKP. Meer informatie op skpnet.nl/itv. Heeft u nog geen internet van SKP? Ga dan naar skpnet.nl/aanmelden om dit te regelen en geniet nog deze zomervakantie ook onderweg van uw favoriete programma’s, neem ze op of kijk ze terug.
Download SKP iTV in de App Store
Download SKP iTV in Google Play

Stingray Music app

Als abonnee van SKP kunt u ook gratis gebruikmaken van de Stingray Music app. Daarmee hebt u zo de perfecte soundtrack voor ieder moment te pakken. Download als SKP-televisieabonnee gratis de app en beluister de grootste hits, langverwachte releases, onvergetelijke klassiekers, internationale favorieten … non-stop rock, pop, country, hiphop, klassiek, indie of jazz. En ook nog eens compatibel met Sonos, Android Auto, Apple CarPlay, AirPlay en Chromecast. U vindt de handleiding op onze website.

SKP op de Jaarmarkt

Op 29 juni was SKP present op de Jaarmarkt in het centrum van Pijnacker. Veel abonnees kwamen langs voor het aanbod om hun contract te verlengen of kozen ervoor om naast televisie ook internet en telefonie van SKP te nemen. Voor hen bleek Alles-in-1 van SKP een interessante en goedkopere optie te zijn! Ook internet van SKP erbij? Kijk voor de aantrekkelijke aanbieding op skpnet.nl

Tour de France van TV5MONDE

Ter gelegenheid van de Tour de France (7 tot 28 juli) reist TV5MONDE door Frankrijk met gastronomische tussenstops, historische wandelingen en onverwachte ontmoetingen.

15 juli 21.00 uur Weekend en midi toulousain
Toulouse is op de toekomst gericht, maar blijft ook stevig in tradities verankerd; het bewaard gebleven historische centrum, haar gastronomie en de Garonne, de beroemde rivier.

Vanaf 7 juli iedere zondag 19.30 uur Hexagone
Een echte road trip door het hart van de Franse geschiedenis, bewandel de wegen van Frankrijk en ontdek de geschiedenis van de verschillende etappesteden.

Van 7 juli t/m 29 juli, 23.00 uur Le Journal du Tour
Kijk naar de hoogtepunten van alle 21 etappes tijdens de dagelijkse samenvatting.

TV5MONDE is bij SKP te zien op kanaal 60, maar ook in de SKP iTV app! Als u als Alles-in-1 abonnee de app downloadt, ziet u dus deze programma's ook op vakantie in de hele EU.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 SKP