Copy
Dit is de digitale nieuwsbrief van SKP
Bekijk deze nieuwsbrief online

Gratis voor SKP-abonnees: de Film1 App

Abonnees met een abonnement op Film1 kunnen vanaf nu ook gratis films kijken op hun pc, laptop, tablet of smartphone. Ook de optie om een film te pauzeren of zelfs verder te kijken op een ander apparaat zit standaard in deze service.

Inloggen kan via de website of – op mobiele apparaten – met de Film1 App door het invoeren van postcode en smartcardnummer.
Nog geen Film1-abonnee? Activeer dan eerst uw abonnement via Mijn SKP en geniet voor € 13,20 per maand thuis én onderweg van de beste films en series.

SKP verdubbelt internetsnelheden


Goed nieuws voor SKP 3in1- en internet-abonnees. Per 1 mei zijn de snelheden verdubbeld van alle Zilver- en Goud-pakketten, respectievelijk van 75 naar 150 en van 150 naar 300 Mb.
 
Ook supersnel internet? Lees meer over SKP 3in1


Basispakket uitgebreid met 14 zenders


Het basispakket van SKP is uitgebreid met 14 zenders. Nieuw zijn bijvoorbeeld National Geographic, Discovery en Eurosport in HD-uitvoering, maar ook  RTL Z, BBC First en regionale omroepen. Het basispakket telt nu maar liefst 70 zenders, waarvan 25 standaard in HD-kwaliteit.
Liever nog meer keuze? Ga voor het SKP Premiumpakket

Telstar TV bij SKP


Binnenkort is het lokale station Telstar TV te ontvangen via het basispakket van SKP, op kanaal 23. De zender FeelGood TV is verhuisd naar kanaal 54.

SKP op de Jaarmarkt


Op zaterdag 24 juni is SKP weer present op de Jaarmarkt in het centrum van Pijnacker. Houd onze website en de Telstar in de gaten voor onze eenmalige dagaanbieding.

Zelfservice

 
Twitter
Facebook
Website
SKP
Postbus 90, 2640 AB Pijnacker
info@skpnet.nl | 0800 - 235 2249

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u abonnee bent van SKP.
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.