Copy
View this email in your browser

Het allround marketing|media-bureau voor ondernemers en organisaties 

 Media Presentaties: social media, bedrijfsfilms, bloggen, vloggen, contentproductie, websites, TV programma's, spreker, presentator, dagvoorzitter, events, en muziekoptredens.

Welkom op de Vlog-pagina van Media Presentaties

 

Een vlog ( video weblog ) is tegenwoordig erg populair. Er wordt steeds minder gelezen en mensen willen graag uitleg zien. YouTube is niet voor niets de tweede grootste zoekmachine. Media Presentaties maakt diverse vlogs en bedrijfsfilms, op deze pagina zie je enkele voorbeelden hiervan. Meer informatie klik hier!

Online Marketing

 

Media Presentaties ontzorgt op het gebied van Online Marketing. Wij maken scans (SEO, website, Social Media ) om samen met je te kijken welke strategie het best bij je bedrijf past. Het gaat er om bezoekers en leads te genereren. Doordat de online wereld bij wijze van spreken iedere dag verandert, is het juist voornaam om op de juiste wijze te anticiperen. Wij helpen je om jouw bedrijf op de juiste wijze online te presenteren. Meer informatie klik hier!


.

Discussieleider

 

Wanneer je een debat organiseert, bijeenkomst of congres waarin er plaats is voor een discussieronde dan is het inhuren van een discussieleider geen overbodige luxe. Het gesprek krijgt hierdoor structuur en leiding. Ongeacht het onderwerp een 'gespreksleider' moet goed kunnen aanvoelen waar het gesprek of debat naar toe moet leiden. Meer informatie klik hier!

 

Copyright © |2017|  All rights reserved.


Our mailing address is:
Info@mediapresentaties.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Media Presentaties · Pettelaarseweg 559 · 's- Hertogenbosch, Nb 5216 BM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp