Copy
BC Delft email header

Beste leden,

Het is februari en er is een hoop nieuws! Over afgelopen en begonnen competities, toernooien, het eindfeest en over de vacatures voor het bestuur die vanaf heden open staan.
Veel leesplezier!

Groetjes,
de redactie

Bekijk deze e-mail in je browser

Seniorencompetitie

De Najaarscompetitie is ten einde, tijd om de balans op te maken! Competitieleidster Agnes loopt met je door de einduitslagen. Na een geslaagd Competitie-etentje is het nu tijd voor de Voorjaarscompetitie, die vorige week van start is gegaan. Met twee teams doet BC Delft mee in de competitie van RCZ. Lees verder...

Jeugdcompetitie van start

Twee weken geleden is ook de Jeugdcompetitie van start gegaan. Maar liefst negen teams strijden dit jaar om de prijzen. Alle speelschema's en uitslagen kun je terugvinden op de website. Er zijn zelfs al twee snelle teamfoto's binnen, hopelijk volgen er snel meer. We wensen jullie allemaal veel speelplezier toe!

BC Delft Toernooien

Afgelopen weekend vonden de BC Delft Toernooien plaats, voor het laatst in de huidige sporthal. Op zaterdag werd er gestreden in de klasses 2, 4 en 6. Met 140 spelers, een grote categorie 2 en een heel peloton Duitsers zijn er veel leuke wedstrijden gespeeld, die zonder blessureleed zijn verlopen. Ook het toernooi voor recreanten op zondag, met in de ochtend dubbels en in de middag de mixen, was met 75 man prima bezet en erg gezellig. Met dank aan Wouter, Roy, Michel en nieuwe aanwas Sharon, Maaike, Kira en Fabiënne. De foto's volgen snel via Facebook!
Bekijk hier alle uitslagen

Ouder-Kind Toernooi op zo 5 februari

Op zondag 5 februari werd het Ouder-Kind Toernooi georganiseerd. Met behoorlijk veel koppels fanatieke jeugdleden met hun papa/mama/tante/oom/buur werd het een gezellig ochtend. Die voor vele ouders garant stond voor spierpijn de volgende dag :)
Lees meer en bekijk de foto´s...

Vacatures: Voorzitter & Penningmeester

Vanaf het nieuwe seizoen is BC Delft op zoek naar een nieuwe Voorzitter en een nieuwe Penningmeester. Na een heel aantal jaren trouwe dienst zal zowel Jeroen als Melvin het stokje overdragen naar nieuw organiserend talent binnen de vereniging. Lees snel verder over wat deze functies inhoud en of het iets voor jou is!
Lees de vacatures...

Update nieuwe sporthal en verhuizing

De voorbereidingen voor de verhuizing deze zomer zijn nog steeds in volle gang. Deze maand hopen we dan eindelijk de huurovereenkomst te kunnen tekenen zodat we de praktische details kunnen gaan regelen. Op zaterdag 24 juni wordt er voor alle leden een spetterend eindfeest georganiseerd. Zorg dus dat deze datum vast in je agenda staat!

Overvaltoernooi Brussel

Zoals inmiddels traditie is, zal de seniorengroep ook dit jaar weer een overvaltoernooi spelen in het nabije buitenland. Cette année nous jouerons à Bruxelles, op Bad 79 dat op 22 en 23 april wordt gehouden (vertrek vrijdagmiddag). Het is een ABCD-toernooi dus iedereen kan mee en op zijn eigen niveau spelen! We hopen daar met een grote groep aan te treden, dus geef je vóór 9 maart op bij organisatoren Wouter en Arthur (Team 2). Nadere info volgt via de Whatsapp-groep waar je dan aan wordt toegevoegd.

Boek ook je vakantie met Sponsorkliks!

Help BC Delft een finaciëel handje door je vakantie te boeken via onze Sponsorkliks-pagina!
Benieuwd hoe? Lees snel meer...

Op de agenda...

  • ma 27 feb: geen Training Competitiespelers (vakantie)
  • wo 1 mrt: geen Training Jeugd (vakantie), overige trainingen gaan door
  • 21-23 april: Overvaltoernooi Brussel (oudere jeugd en senioren)
  • za 24 juni: Eindfeest Brasserskade (alle leden)
Bekijk de agenda op de website.
Heb jij leuk nieuws voor de Ins&Outs, voor de website of Facebook-pagina van BC Delft?
Schroom niet, en mail naar webmaster@badmintonclubdelft.nl!
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © BC Delft 2017

Vragen of suggesties horen we graag! Mail naar: webmaster@badmintonclubdelft.nl

Bekijk deze e-mail in je browser


This email was sent to linda.rindertsma@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BC Delft · Brasserskade · Sportring 1 · Delft, ZH 2616LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp