Copy
The BEAT Chair: Dét siger kunden
Dét kan PUR (også) bruges til (TrioBike ladcykel)
Hils på Niels Bomholt
CE-mærkning lige på trapperne
Polsterskum - ubegrænsede designmuligheder
Tak for besøget på messerne!
Vidste du, at...
Hvordan kan vi hjælpe dig?
 
Velkommen til vinternyt fra Tinby

I denne udgave af vores nyhedsbrev bliver du opdateret på blandt andet 1) vores kundecase om The BEAT Chair fra Savir Design, 2) cykelkassen til en ladcykel - et emne, som PUR også kan bruges til, 3) nyt om CE-mærkning af vores isoleringskappeprogram samt 4) de muligheder, vi tilbyder for konfektionering af polsterskum. Derudover kan du hilse på Niels Bomholt, der er blevet ansat i vores tekniske afdeling.
 
Læs med, og bliv opdateret!
Rigtig god læselyst - og god december måned!

 

The BEAT Chair: Dét siger kunden

Savir Design er en dansk møbelproducent, som i design- og formgivnings-processen har stort fokus på bæredygtighed og håndværk. Tinby støber sæde og ryg til virksomhedens The BEAT Chair i en fleksibel integralskum – et materiale, der giver stor designfrihed og en lang række brugerrelaterede fordele, bl.a. høj slidstyrke. Om samarbejdet med Tinby siger kunden: 
 

“The BEAT Chair er blevet alt det, vi drømte om. Vi stod med et godt dansk design, der skulle produceres i den bedste kvalitet og til den rigtige pris – og vi fik anbefalet Tinby. Vi kom i kontakt med dem, talte samme sprog – både i overført og bogstavelig forstand – så vi indgik hurtigt et udviklingssamarbejde om fremstilling af PUR-sæde og -ryg til The BEAT Chair. I dag står vi med en smuk stol i et fantastisk materiale, der er certificeret til at kunne bruges i rigtig mange typer miljøer, og som vi allerede oplever stor efterspørgsel på. Vores projektarbejde med Tinby strakte sig over en periode, hvor der blev arbejdet omhyggeligt med alle detaljer, og det har uden tvivl lettet processen, at vi har haft en dansk samarbejdspartner, som samtidig rent geografisk er tæt på, og som forstår de kvalitetskrav, vi mødes med. Den forståelse har Tinby.”
 

Karsten Andersen
Partner, Savir Design
 

> Ja, tak - lad mig se hele casen om The BEAT Chair

 

Dét kan PUR (også) bruges til


PUR kan bruges til rigtig mange ting, som man måske ikke lige tænker på som det første, når man går en tur i en bygning, et hjem, på en fabrik eller i naturen, står med et færdigt produkt mellem hænderne eller ser på interiøret i en bil. Og måske er en ladcykel, som er et blandt mange emner, vi fremstiller hos Tinby A/S, netop sådan en ting?

TrioBike designer sikre og brugervenlige ladcykler, der skræddersys til børnefamilier, og som gør det muligt at transportere alt sikkert og let gennem byen - lige fra op til fire børn og indkøbsvarer til juletræer. Tinby støber kassen til Boxter-cyklen - i opskummet PUR i én støbning, og kassen har derfor ingen skarpe kanter eller samlinger.

PUR er et stærkt og designvenligt materiale, der kan formgives, så ønskerne til design, funktion og æstetik går op i en højere enhed.
 

> Se hele casen om TrioBike Boxter her


Hils på Niels Bomholt


Den 1. november 2018 kunne vi byde velkommen til Niels Bomholt, der er blevet ansat som daglig leder af vores tekniske afdeling. Niels bliver ansvarlig for design-tekniske opgaver og produktionsløsninger og vil herudover deltage aktivt i egne projekter - fra den indledende salgskontakt til det produktions-modnede produkt er klar til serieproduktion. Oprindeligt er Niels uddannet inden for kemi på Syddansk Universitet, hvor han færdiggjorde sin Ph.D. i 2011. Efterfølgende blev han ansat i R&D-afdelingen hos Covestro, som er en af verdens største leverandører af råvarer til fremstilling af polyuretan. Fremadrettet bliver han nu et kendt ansigt blandt Tinbys medarbejdere og kunder.   
 

> Giv os en udfordring - og få svar på tiltale inden for et par dage

CE-mærkning lige på trapperne


For ret præcist et år siden, nemlig 1. december 2017, overtog Tinby A/S produktionen og distributionen af isoleringskappe-brand'et Energy Box fra tyske Sinusverteiler GmbH. Siden da har vi arbejdet på at få CE-mærket kappeprogrammets tre produktfamilier - TOPO, ENERGY+ og ENERGY++. Det glæder os derfor at kunne fortælle, at mærkningen er lige på trapperne og således ventes klar inden det nye år. 

CE er som bekendt en forkortelse for 'Conformité Européenne', en mærkningsordning, der er med til at sikre, at et produkt kan sælges på kryds og tværs af landene inden for EU. Mærkningen er nemlig bl.a. et udtryk for, at alle sikkerheds-direktiver er opfyldt i produktionsprocessen, og at produktet lever op til en række europæiske standarder. 

Med mærkningen i hus vil vores dygtige salgs-team kunne sælge kapperne frit over landegrænserne inden for EU, hvilket betyder, at flere virksomheder får muligheden for at udnytte kappernes fordelagtige egenskaber, herunder mindre tab af varme end tilsvarende produkter på markedet.


Læs mere om vores isoleringskappe-program her

 

Polsterskum - ubegrænsede designmuligheder


Hos vores datterselskab Tinby Skumplast A/S tilbyder vi opskæring og konfektionering af polsterskum til kundespecificerede opgaver. Polsterskum er en bred betegnelse for den form for skum, som kan anvendes til alt fra møbelpolstring til emballering af produkter, der fx kræver særlig beskyttelse. 

Polsterskummet findes i omkring 50 forskellige hårdhedsvarianter. Materialet har - uanset hårdhed - en struktur, som gør, at vi med fine knive, der arbejder i flere retninger, kan bearbejde skummet til præcis den form, I måtte ønske. Lige, rund, snoet, bølget - det er op til jer!


Se mere om mulighederne med polsterskum


Tak for besøget på messerne!


2018 har været et rigtig spændende messeår for Tinby. Vores salgsteam har besøgt en række messer for at holde sig opdateret på nye trends og tendenser, bl.a. inden for møbeldesign, vindmølleindustri, komposit og isolering. Og derudover har vi selv udstillet på tre messer, nemlig IEX Insulation Expo i Köln, IAA Nutzfahrzeuge i Hannover og WindEnergy-messen i Hamborg. 

Tak til alle jer, vi mødtes med, og til alle jer, der kiggede forbi. 
Og tak til jer, vi nu er i gang med at tale videre med om mulige projekter! 
 

NB! Billedet herover er fra vores stand på WindEnergy Hamburg i september måned, hvor vi for fjerde gang i træk udstillede på det, der kaldes DWEA–standen, Den Danske Pavillon. Her havde vi i år en 40 m2 stor stand sammen med vores søsterselskaber Gibo, MM Composite, SP Moulding og Brdr. Bourghardt.


Vidste du, at...


... vi hos Tinby producerer en lang række produkter til vindmølle-industrien? 

Vores kompetencer dækkes således bl.a.: 

  • Letvægtsmateriale og sandwichkonstruktioner
  • Lynkabler
  • Vacuumfilm og -poser
  • Glaslaminater
  • Forkantsbeskyttelse
  • Dele til afdækning og konstruktion
  • Balanceblokke og transportkomponenter
  • Prototyper
Polyuretan indeholder mange muligheder i relation til greentech-branchen. I forhold til vindmølleindustrien ligger udviklingsmulighederne først og fremmest i det faktum, at PUR er et let materiale med meget stor styrke og særdeles gode bearbejdningsmuligheder. Egenskaber, der er særligt interessante for vindmølleproducenter.
 
 

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?


Går du og/eller din virksomhed med en eller flere gode idéer, som I gerne vil have afprøvet, testet eller sparring på i udviklings- og/eller produktionsøjemed? Så tag endelig fat i vores salgs- og projektafdeling, der med glæde tager et møde med jer for at få afklaring om, hvordan en evt. proces forløber, en snak om materialer m.v. 


Kontakt Michael V. Therkelsen

Hvem er Tinby?

Tinby A/S har i over 45 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener vi primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex, 3) greentech og 4) design.

Vi tilstræber at optimere og bibeholde langvarige samarbejder med vores kunder for at sikre højkvalitetsløsninger, der er tilpasset den enkelte kunde, og vi tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. 

Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra vores fabrikker i Danmark, Polen, Kina og USA.

 
Følg os på Linkedin
Følg os på Linkedin
Besøg vores website
Besøg vores website

Forkæl dit netværk

Del dette nyhedsbrev på Linkedin eller facebook, 
eller send det på mail til en, du tror, det vil interessere:
Send til en ven
Del på facebook
Del på Linkedin
Copyright © 2018 Tinby A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp