Copy
PAUSE-stolen: Dét siger kunden
Nyt Tinby-blod i PUR-sektionens bestyrelse
DE: Stigende interesse for fleksibel PUR
Teknisk afdeling - et stærkt bagland
Plastmagerlærling - sådan!
Vilde med vind!
Velkommen til en verden af PUR og produktion!

I denne udgave af vores nyhedsbrev kan du blive opdateret på blandt andet en ny kundecase om stoleproduktion i PUR, nyt Tinby-blod i PUR-sektionens bestyrelse, vores stærke bagland i teknisk afdeling, vores koncerns kompetencer inden for vindmøllebranchen - og hvad plastmageruddannelsen egentlig går ud på.

Læs med, og bliv opdateret!
Rigtig god læselyst!

PAUSE-stolen: Dét siger kunden

”Vi valgte at udvide vores Pause stoleserie med en variant i PUR på baggrund af materialets egenskaber, der gør, at PUR er ideel til brug i care-sektoren. PUR møder de meget høje krav til enkel renholdelse, høj komfort og modstandsdygtighed over for daglig slitage, der efterspørges i denne sektor. Vi valgte Tinby som leverandør af PUR, da vi kender Tinby fra tidligere og ved, at de kan levere den høje kvalitet, som vore kunder efterspørger, er grundige og har en lang erfaring på området. Det er vigtigt for os altid at vælge leverandører, der lever op til vores kerneværdier, og som er en loyal og troværdig partner med hensyn til kvalitet, knowhow og leveringssikkerhed.”
 

Mette Nørgaard Blendstrup
Sales & Marketing Assistant hos Magnus Olesen A/S

 

> Ja, tak - lad mig se hele casen om PAUSE-stolen i PUR

Nyt Tinby-blod i PUR-sektionens bestyrelse


Tinbys salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen er ved PUR-sektionens seneste årsmøde indtrådt i dennes bestyrelse. Samtidig forlader vores administrerende direktør, Torben Nielsen, bestyrelsen efter i en årrække at have bestridt formandsposten.


> Læs hele artiklen

DE: Stigende interesse for fleksibel PUR


Disruption – et nyt ord, der over tid har fået plads i det danske sprog. Vi kalder det fx ’disruption’, når en ny teknologi eller et nyt produkt på overraskende vis og med rivende hast så at sige nedbryder eller erstatter eksisterende produkter eller modeller. Disruption fordriver et eksisterende marked, en eksisterende industri eller teknologi og erstatter det med et nyt og bedre produkt. Det er på en gang destruktivt og kreativt. Disruption er på den måde fortællingen om en verden i forandring, som vi skal tilpasse os for at kunne overleve i.

Om det er helt så disruptivt, når vi ser på tendensen til, at PUR erstatter træ inden for møbelbranchen, vil nok være lidt af en tilsnigelse. Men noget ser der ud til at være ved at ske...


> Læs hele artiklen om, hvad der sker på det tyske marked
inden for fleksibel PUR i øjeblikket

Teknisk afdeling - et stærkt bagland


Når man som Tinby A/S arbejder med avanceret udvikling og produktion af tekniske emner i bl.a. polyuretan, er det vigtigt at kunne leve op til ansvaret om at være en stærk samarbejdspartner for kunderne. Udviklingen går stærkt. Markeder og organisationer er i konstant forandring. Og vi mødes af veldefinerede krav til kvalitet og forædlingsniveau hos vores kunder.
 
Vores succes, og dermed kundens, skabes i udviklings- og implementeringsfasen. Derfor stræber vi efter at gøre tingene bedre og mere rationelt, og derfor arbejder vi løbende på at have det bedste og mest kvalificerede team - ikke mindst i vores tekniske afdeling. 


> Læs den spændende artikel om en afdeling i konstant udvikling, om vores task force og om kemotekniker Jørgen Rasmussen

Plastmagerlærling - sådan!

Hils på Martin Rungstrøm. 27-årige Martin er i lære som plastmager hos Tinby A/S i Søndersø, og dermed bliver Martin en af de ca. 60 unge, der årligt uddannes til en fremtid i plastindustrien. 

For Tinby A/S er det en vigtig opgave at kunne være med til at uddanne fremtidens arbejdskraft. ”Vi har brug for faglært arbejdskraft, og derfor tager vi vores del af uddannelsesansvaret på os,” fortæller Jan Nørgaard, der er driftsleder hos Tinby. ”Vi er en 45 år gammel virksomhed, og gennem alle årene har vi løbende uddannet både plastmagere og andre faggrupper. At ansætte en lærling er at tage medansvar for at præge et ungt menneske under uddannelse og at give ham eller hende en god faglig selvforståelse,” siger Jan Nørgaard.

 

> Ja, tak - lad mig læse mere om Martin og plastmageruddannelsen

Vilde med vind!

I SP Group, som Tinby A/S er en del af, er vi vilde med vind. Så vilde, at vores kompetencer og produktionsfaciliteter er ekstra store inden for dette segment. Vi har her lavet et kort overblik over de virksomheder i gruppen, der beskæftiger sig med produktion til vindmølleindustrien: 

Tinby | Leverandør af kundespecifikke PUR-/elastomer-/komposit-/glaslaminat-løsninger såsom kernemateriale, lynkabler, vakuumposer mm. for kunder i cleantech-industrien - ofte som udviklingsprojekter. www.tinby.dk

Gibo | Leverandør af løsninger inden for vakuumformning, bl.a. afdæknings- og beskyttelsesløsninger, luftindtag, adgangsluger, låger, spildbakker til opsamling af olielækager. www.gibo.dk

SP Moulding | Leverandør af sprøjtestøbte præcisions-komponenter i plast til en bred vifte af industrier, herunder cleantech-industrien. www.sp-moulding.dk 

Sander Tech | Specialiseret i sprøjtestøbe-løsninger til cleantech-industrien.

Brdr. Bourghardt | Specialist i kompositprocesser, komposit og manuel laminering. Ledende producent af produkter i Telene. www.bourghardt.se

MM Composite | Leverandør af materialer i glasfiber, kulfiber, epoxy, polyester mm. Materialerne anvendes bl.a. i komplekse processer såsom håndoplæg, vakuum, RTM og injektion. www.mmcomposite.dk
NB! Tinby har netop fået "Supplier Award - Most Collaborative Partner 2017” ved LM Wind Powers Supplier-dag. > Læs mere om awarden
Hvem er Tinby?

Tinby A/S har i 45 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener vi primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex, 3) greentech og 4) design.

Vi tilstræber at optimere og bibeholde langvarige samarbejder med vores kunder for at sikre højkvalitetsløsninger, der er tilpasset den enkelte kunde, og vi tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. 

Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra vores fabrikker i Danmark, Polen, Kina og USA. 
Følg os på Linkedin
Følg os på Linkedin
Besøg vores website
Besøg vores website

Forkæl dit netværk

Del dette nyhedsbrev på Linkedin eller facebook, 
eller send det på mail til en, du tror, det vil interessere:
Send til en ven
Del på facebook
Del på Linkedin
Copyright © 2017 Tinby A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp