Copy
Vi udvider i Polen - ny fabrik på 11.000 m2
PUR til fx legepladser og legeredskaber
Elastomer - høj designfrihed
Hvorfor er randskum smart?
Bistade: Et nicheprodukt i PUR
Har du sat kryds i kalenderen?
Masser af (med)vind ...!
Hvordan kan vi hjælpe dig?
 
Velkommen til sommernyt fra Tinby

I denne udgave af vores nyhedsbrev bliver du opdateret på blandt andet 1) vores nye fabrik i Polen, 2) PUR til fx legepladser, 3) hvordan vi kan hjælpe dig med produktion af elastomer-produkter, 4) bistader fra Aulumgaard A/S - et emne, som PUR også kan bruges til, 5) hvorfor randskum er smart, samt 6) de datoer, du måske lige skal have sat kryds i kalenderen? 
 
Rigtig god læselyst!


Vi udvider i Polen - ny fabrik på 11.000 m2 

Hos Tinby sørger vi så vidt muligt for altid at følge med den efterspørgsel, vores kunder oplever. Således også i relation til vores produktion i Polen, hvor behovet er kraftigt stigende. For at kunne følge med udviklingen af de emner, vi producerer, har vi således optimeret og udvidet vores faciliteter og kunne i april holde ’Grand Opening’ på en ny lokation i Stawiszcze. Den nye fabrik, der har været undervejs i ca. 1 år, er på hele 11.000 m2. 

PUR-fabrikken er inddelt i tre afsnit: Produktion af staldventilation, værktøjsfabrik og Ergomats produktion af måtter, Durastripe®, skilte etc. Udover denne fabrik råder Tinby over tre andre fabrikker i Polen med i alt 17.000 m2 produktion. 

> Læs hele nyheden om fabriksudvidelsen i Polen


PUR til fx legepladser og legeredskaber

Legeredskaber, legetøj, legepladser, cykelsæder, puslehynder og håndvægte til udendørs træning - et udsnit af de anvendelsesmuligheder vores polyuretan har til fremstilling af produkter inden for det segment, vi kalder Play. Produkter i denne kategori er kendetegnet ved bl.a. at skulle leve op til meget strenge materialekrav i relation til sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, og det tillader vores materialer, herunder miljørigtige og godkendte produkter til babyer og børn. 
 

> Mere om PUR til Play-produkter? Læs med her
(Foto ovenfor: Shutterstock)


Elastomer - høj designfrihed

Tinby tilbyder en bred vifte af elastomer-løsninger - designet til at imødekomme kundens specifikke ønsker. Elastomerer er en hovedgruppe af plasttyper, der er kendetegnet ved at have høj slidstyrke og være elastiske ved brugstemperatur - og ved hurtigt at genvinde deres oprindelige størrelse og form efter deformation i forbindelse med belastning. Elastomer kan anvendes til et væld af produkter inden for diverse industrier og til dagligdagens brugsgenstande.
 

> Læs meget mere om elastomer, og hvad det kan bruges til - her


Hvorfor er randskum smart?

Randskum er hverdagsbetegnelsen for et stykke isoleringsskum, der som udgangspunkt måler 40 x 120 x 1200 mm, og som i pladeform anvendes som isolator omkring vinduer og døre i stedet for mineraluld. PIR-skummet, som er materialets tekniske betegnelse, isolerer 35% bedre end mineraluld og anvendes derfor i højere og højere grad inden for byggeriet. 

Byggefirmaer, entreprenører og tømrere kan ved at anvende dette materiale bedre leve op til 2020-energikravene, der er til nye huse, idet randskummet isolerer væsentligt bedre end mere traditionelle isoleringsmaterialer - og tilmed på mindre plads. Samtidig er materialet nemt at arbejde med, eftersom det:

 • har meget høj isoleringsværdi
 • let kan skæres til og ikke smuldrer eller knækker
 • ikke klør på kroppen eller giver svie i øjnene
 • har god modstandsevne over for høje temperaturer (og dermed lav brændbarhed)

> Læs mere om, hvorfor det er smart at bruge PIR/ randskum


Bistade: Et nicheprodukt i PUR

Aulumgaard A/S er en virksomhed med en lang tradition for salg og markedsføring af produkter og udstyr til biavlerbranchen. Tinby har i mere end 20 år produceret bistader for virksomheden, og produkterne er et glimrende eksempel på polyuretanens mange anvendelsesmuligheder og på de mangeartede typer af produkter, hvori PUR indgår. 
 

> Se hele bistade-casen (og flere cases) - her

Har du sat kryds i kalenderen?

2019 har allerede indtil videre været et meget spændende messeår i Tinby-regi, hvor vi bl.a. har udstillet i Herning og mødt samarbejdspartnere. Og på den anden side af sommerferien har vi stadig tre interessante messer at se frem til, hvor Tinby ikke udstiller, men er besøgende. Her vil vi gerne, vanen tro, møde jer til en uforpligtende drøftelse af de projekter, I har foran jer: 

Husum Wind, 10.–13. september 2019 (vi deltager, men udstiller ikke) - en international messe for virksomheder med tilknytning til vindmølleindustrien og relaterede brancher.  

Kind + Jugend i Køln, 18.–21. september 2019 (vi deltager, men udstiller ikke) - den førende internationale messe for produkter til ”næste generation”, der hvert år afholdes i Køln. Hos Tinby producerer vi en række produkter til baby og barn, fx puslepuden Matty i fleksibel PUR. 

K Messe i Düsseldorf, 19.-26. oktober 2019 (vi deltager, men udstiller ikke) - verdens største plastshow, der er en af de vigtigste begivenheder for den danske plastbranche. 


> Kontakt os, så vi kan mødes 
 


Masser af (med)vind...!


Hos Tinby producerer vi en lang række produkter til vindmølle-industrien - måske kan vi også hjælpe jer? Vores kompetencer dækker bl.a.: 
 • Letvægtsmateriale og sandwichkonstruktioner
 • Lynkabler
 • Vakuumfilm og -poser
 • Glaslaminater
 • Forkantsbeskyttelse
 • Dele til afdækning og konstruktion
 • Pultrudering
 • Balanceblokke og transportkomponenter
 • Prototyper
Polyuretan indeholder mange muligheder i relation til greentech-branchen. I forhold til vindmølleindustrien ligger udviklingsmulighederne først og fremmest i det faktum, at PUR er et let materiale med god styrke og særdeles gode bearbejdningsmuligheder. 
 
NB! Er du interesseret, kan du følge vores showcase-side


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Går du og/eller din virksomhed med en eller flere gode ideer, som I gerne vil have afprøvet, testet eller have sparring på i udviklings- og/eller produktionsøjemed? Så tag endelig fat i vores salgs- og projektafdeling, der med glæde tager et møde med jer for at få afklaring på, hvordan en evt. proces forløber, en snak om materialer mv. 


Kontakt vores salgs- og projektchef, Michael V. Therkelsen

Hvem er Tinby?

Tinby A/S har siden 1972 leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina, Letland og Polen betjener vi primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex og design, 3) greentech og 4) isolering.

Vi tilstræber at optimere og bibeholde langvarige samarbejder med vores kunder for at sikre højkvalitetsløsninger, der er tilpasset den enkelte kunde, og vi tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. 

Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra vores fabrikker i Danmark, USA, Kina, Letland og Polen.

 
Følg os på Linkedin
Følg os på Linkedin
Besøg tinby.dk
Besøg tinby.dk
Del nyhedsbrevet på Linkedin
Send nyhedsbrevet til en ven
Del nyhedsbrevet på Facebook
Copyright © 2019 Tinby A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp