Copy
2018: Fuld fart fremad
Mød os på årets messer
Dét kan PUR (også) bruges til (Louis Poulsen)
Overtagelse af Sinusverteilers kappeprogram
I fodsporet på Michael Lind
Holm Huse: Dét siger kunden

2018: Fuld fart fremad

Velkommen til forårsnyt fra Tinby A/S. I denne udgave af nyhedsbrevet bliver du opdateret på blandt andet 1) Tinbys messeaktiviteter i 2018, 2) et eksempel på et emne, som massiv PUR også kan bruges til (Louis Poulsen) samt 3) en ny kundecase om PUR isoleringsdele til byggeriet (Holm Huse). Derudover kan du hilse på Michael Lind, der er vores nye salgsingeniør.

Læs med, og bliv opdateret!
Rigtig god læselyst!


Mød os på årets messer


2018 bliver et rigtig spændende messeår for Tinby. Vores salgsteam besøger årligt en række messer med det formål at holde sig opdateret på nye trends og tendenser, bl.a. inden for møbeldesign, vindmølleindustri, komposit og isolering. Derudover udstiller vi i år på tre messer: 
 
IEX Insulation Expo: 16.-17. maj i Köln 
IEX Insulation Expo er en af de førende mødesteder for den europæiske isoleringsbranche. Her viser vi Tinbys brede program af isoleringsprodukter i PUR og glæder os især til at præsentere vores nye materiale PUR Energy+, der er en PUR med betydeligt bedre isoleringsværdier end hidtil set. 
 
IAA Nutzfahrzeuge: 20.-27. september i Hannover 
IAA står for Internationale Automobil Ausstellung og er en messe, som er rigtig interessant for vores datterselskab Tinby Skumplast A/S, der som bekendt leverer produkter til trailer-, auto- og køleindustrien. Derfor udstiller Tinby Skumplast og Kim Hansen på messen til september. Desuden deltager vores søsterselskab Brdr. Bourghardt med dele fremstillet i det meget slagfaste materiale Telene samt kompositemner.

WindEnergy Hamburg: 25.-28. september i Hamborg 
WindEnergy Hamburg er en global vindmesse for hele vindmølleindustrien. Her udstiller vi for fjerde gang i træk på 'Danish Wind Energy Association's dansker-stand sammen med søsterselskaberne Gibo, MM Composite, SP Moulding og Brdr. Bourghardt. På messen introducerer vores team vindmøllebranchen til nogle af de løsninger inden for PUR, vacuumformning, telene og composit, som de fire søsterselskaber under SP Group tilbyder vindmølleindustrien. 
 
Deltager du selv på en af messerne, hører vi meget gerne fra dig for et evt. møde og/eller en snak om vores materialer.
 


Dét kan PUR (også) bruges til


PUR kan bruges til rigtig mange ting, som man måske ikke lige tænker på som det første, når man går en tur i en bygning, et hjem, på en fabrik eller i naturen, står med et færdigt produkt mellem hænderne eller sidder og ser på interiøret i en bil. Og måske er en såkaldt 'yderskærm', som er et blandt mange nyere emner, vi fremstiller hos Tinby A/S, netop sådan en ting?

En yderskærm er betegnelsen for det emne, vi støber i massiv polyuretan til lampen LP GRAND fra Louis Poulsen. Når man støber dette meget store emne i PUR, opnår man både en lang række produktionsmæssige fordele (sammenlignet med brugen af fx sprøjtestøbt plast), bedre egenskaber og lønsomhed. For PUR er et stærkt og designvenligt materiale, der kan formgives, så ønskerne til design, funktion og æstetik går op i en højere enhed.
 

> Flere fordele ved at bruge massiv PUR? Læs med her

Overtagelse af kappeprogram


Tinby A/S overtog pr. 1. december 2017 produktionen og distributionen af isoleringskapper fra det tyske brand Energy Box. Kapperne fremstilles i højisolerende polyuretan, der ligger inden for Tinbys kernekompetenceområde.

Energy Box er hidtil blevet produceret og markedsført af tyske Sinusverteiler GmbH, beliggende i Wettringen vest for Osnabrück, hvorfra virksomheden har serviceret kunder på det tyske marked. Med produktprogrammets overdragelse til Tinby har Sinusverteiler overladt jobbet til en meget erfaren producent af isoleringsmaterialer i polyuretan. 


> Læs hele artiklen om overtagelsen her


I fodsporet på Michael Lind


I august sidste år udvidede Tinby salgsorganisationen og kunne således byde velkommen til 53-årige Michael Lind, der startede som salgsingeniør.

Michael er uddannet eksportøkonom og har beskæftiget sig med salg og markedsføring i mere end 25 år. Han kom med en tung erfaring inden for møbel og rehab-industrien og har bl.a. været udstationeret i Berlin.

Med afsæt i denne erfaring var det naturligt for Michael at begynde jobbet hos Tinby med at angribe markedet for fleksibel PUR, da området inden for møbel- og rehab-industrien er stærkt voksende – især i Tyskland og Skandinavien.


Hvorfor Michael er vild med sit arbejde? Læs med her og få svaret


Holm Huse: Dét siger kunden


Dansk Ejendom A/S har siden 1965 bygget mere end 3.000 Holm Huse overalt i Danmark. Holm Huse er lavenergihuse, der opfylder de skrappeste krav i bygnings-reglementet, og som er bygget i kvalitetsmaterialer med minimal vedligeholdelse. PIR-skumplader, der ingår som isoleringsmateriale i facadeelementerne til Holm Huse, bliver præfabrikeret på Tinby Skumplasts fabrik i Esbjerg og leveres i kundespecifikke mål til det konkrete byggeri. Om samarbejdet med Tinby Skumplast, der er et af Tinby A/S' datterselskaber, siger kunden: 

”PIR-skum er det perfekte valg af isoleringsmateriale i vores energihuse. Vi opnår en U-værdi på 0,08W/mK, og derved lever materialet op til fremtidens isoleringskrav og gør det let at opnå en A20 energimærkning uden brug af tekniske hjælpemidler.”
 

Lars Holm
Direktør, holmhuse.dk
 

> Ja, tak - lad mig se hele casen om Holm Huse


Hvordan kan vi hjælpe dig?


Går du og/eller din virksomhed med en eller flere gode idéer, som I gerne vil have afprøvet, testet eller sparring på i udviklings- og/eller produktionsøjemed? Så tag endelig fat i vores salgs- og projektafdeling, der med glæde tager et møde med jer for at få afklaring om, hvordan en evt. proces forløber, en snak om materialer m.v. 


Kontakt Michael V. Therkelsen

Hvem er Tinby?

Tinby A/S har i 45 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener vi primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex, 3) greentech og 4) design.

Vi tilstræber at optimere og bibeholde langvarige samarbejder med vores kunder for at sikre højkvalitetsløsninger, der er tilpasset den enkelte kunde, og vi tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. 

Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra vores fabrikker i Danmark, Polen, Kina og USA. 
Følg os på Linkedin
Følg os på Linkedin
Besøg vores website
Besøg vores website

Forkæl dit netværk

Del dette nyhedsbrev på Linkedin eller facebook, 
eller send det på mail til en, du tror, det vil interessere:
Send til en ven
Del på facebook
Del på Linkedin
Copyright © 2018 Tinby A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp