Copy
Nieuwsbrief over de sport petanque
Editie 45 - december 2021

Met in deze nieuwsbrief:
Word vriend van het EK Petanque!
Op de achterzijde van bondsblad 104 is te lezen hoe je vriend kunt worden van het EK Petanque in 2022. Je kunt het EK Petanque op drie manieren steunen door een bedrag van €25,00, €50,00 of €100,00 te doneren. Op basis van het bedrag dat je doneert, ontvang je een uniek EK cadeau. Via onderstaande links kom je bij het formulier om je aan te melden als vriend van het EK Petanque.
Unieke EK Petanque Vriend (Max 250 exemplaren beschikbaar) >
Jubileumvriend >
Trouwe Supporter >
Persconferentie 26 november
In de persconferentie van vrijdag 26 november zijn nieuwe maatregelen aangekondigd die ook de petanquesport raken. De belangrijkste maatregel betreft de sluiting van sportverenigingen om 17:00. Klik hier voor het volledige bericht n.a.v. de persconferentie. De meest recente versie van het sportprotocol is hier te downloaden.
Gevolgen persconferentie Nationale Petanque Competitie (NPC)
De afgelopen weken is het aantal COVID besmettingen helaas weer toegenomen. Enkele petanque verenigingen hebben dit de afgelopen weken ook zelf ervaren. In de speelronden 5 en 6 zijn vanwege COVID-besmettingen in onderling overleg al enkele wedstrijden verplaatst. De NPC commissie heeft besloten om naar aanleiding van de persconferentie van d.d. 26 november meer flexibiliteit in te voeren door het mogelijk te maken om de aanvangstijd te vervroegen en de inhaaltermijn te verruimen.
Lees het hele bericht op de website >
NK Precisieschieten afgelast
De commissie wedstrijdsport nationaal (CWN) heeft naar aanleiding van de laatste persconferentie besloten het NK precisieschieten op zaterdag 18 december af te gelasten. Deze zaterdag kan tevens worden gebruikt om uitgestelde NPC wedstrijden in te halen.
Controle Corona Toegangs Bewijs (CTB)
In de praktijk blijkt dat sportbreed slechts één op drie sportverengingen het coronatoegangsbewijs (CTB) controleert op de sportaccommodatie. Om deze reden roepen wij alle verenigingen op hier aan te denken en aandacht aan te geven. Zie hieronder de animatie over het belang van deze controle. Download ook de posters die kunnen worden gebruikt op de accommodatie van de vereniging.
Download poster 1 | Club? Controleer toegangsbewijs >
Download poster 2 | Sporter of bezoeker? Laat je QR-code zien >
Download poster 3 | Verantwoord sporten is teamwork >
Download poster 4 | Samen houden we sporten veilig >
EuroCup 2021
Van donderdag 2 t/m zondag 5 december vindt de EuroCup plaats in Saint Yrieix (Frankrijk). Namens Nederland neemt JBC ’t Dupke deel aan de EuroCup. Er is alleen een livestream van de Franse Petanquefederatie aanwezig die hoogstwaarschijnlijk alleen de wedstrijden van Frankrijk uitzenden. De uitslagen kunnen gevolgd worden via de facebookpagina van de CEP >
WK Santa Susanna
De teams die zijn uitgezonden naar het WK Petanque in Santa Susanna hebben allemaal een mooie prestatie neergezet. De vrouwen wisten de laatste 16 te bereiken na een goed toernooi. De mannen wisten een prachtige kwartfinaleplaats te bemachtigen waarin zijn nipt van thuisland Spanje verloren (9-13). De Jeugd heeft een uitzonderlijk prestatie neergezet door een 3e plek te veroveren.
Meer informatie over de jeugd en vrouwen
Meer informatie over de mannen
Nieuw: de NJBB scanapp
Met deze app heb je altijd je digitale licentie bij de hand én blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van de NJBB en NLpetanque. Download hem nu! 

Klik hier om naar de AppStore te gaan
Klik hier om naar de Google PlayStore te gaan
Ben jij de baas van jouw club?
Er kan weer lekker veel worden gebould! Ben jij de beste speler van jouw club? Laat het zien in de Boulesbaasapp! Download hem nu in de Appstore of Playstore.

Klik hier om naar de AppStore te gaan
Klik hier om naar de Google PlayStore te gaan
Ook deze nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan!
Copyright © 2021 NJBB  
Alle rechten voorbehouden.Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je hier afmelden.

Wil je jouw e-mailadres aanpassen? Klik dan hier om dat te doen.

Partners in de sport:
     

Email Marketing Powered by Mailchimp