Nieuwsbrief Actief Putten| Maart 2023| Gemeente Putten
Brinkstraat 91 | 3881 BP Putten | T: 06-30994494
Als je deze e-mail niet kunt lezen. Bekijk hier de online versie
Nieuwe collega Iris Bloed
Hoi, mijn naam is Iris Bloed, sinds 2023 ben ik werkzaam bij Actief Putten. Ik ben verantwoordelijk voor de afdeling communicatie en ben daarom vooral op kantoor te vinden. Af en toe zal ik aanwezig zijn bij sportactiviteiten. In mijn vrije tijd dans ik graag of ben ik buiten te vinden op mijn skeelers.
Vakantie activiteiten
De voorjaarsvakantie is weer voorbij en we kunnen terugkijken op twee geweldige activiteiten waar de kinderen aan mee konden doen. S ’ochtends waren de groepen 1 t/m 4 aan de beurt met het superheldengym. Alle kinderen mochten verkleed bij ons komen gymmen en wat waren ze allemaal mooi verkleed. Alle superhelden zijn wel langsgekomen!
In de middag konden de kinderen uit groep 5 t/m 8 tegen elkaar laser gamen. De hele zaal stond vol met hindernissen en om het extra spannend te maken, waren ook nog eens de lichten uit. Ze konden in teams tegen elkaar strijden, waarbij tijdens het laatste kwartiertje er echt voor de winst gespeeld werd. 
Terugblik activiteiten
Circus

In februari hebben wij een ware circusvoorstelling georganiseerd samen met de basisschoolleerlingen uit Putten. Zij hebben drie keer kunnen oefenen voor deze voorstelling, waarbij tijdens de voorstelling de ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s allemaal mochten komen kijken. Je zag echt terug dat de kinderen veel geoefend hadden, waardoor het echt een super leuke voorstelling is geworden. Het was 1 groot feest!
Tafeltennis

Voor de vakantie was er tafeltennis. Dit werd georganiseerd door de tafeltennisvereniging Putten (TVP). De kinderen die zich hiervoor hadden aangemeld hebben de eerste twee weken een training gekregen. Tijdens deze training leerden de kinderen hoe ze moest staan en slaan. Na de twee trainingen deden de kinderen een toernooi wat uiteindelijk leidde tot een winnaar.
Activiteiten agenda maart
Spelletjesmiddag
Voor wie: Groep 3 en 4
Waar: Sporthal de Meeuwen
Wanneer: Woensdag 8, 15, 22 maart 
Tijd: 14:15 tot 15:00 uur
Kosten: 1 euro 


Tennis
Voor wie: Groep 6 t/m 8
Waar:  Tennisvereniging De Vale Ouwe (Hooiweg 6a, Putten)
Wanneer: Woensdag 8, 15, 22 maart 
Tijd: 15:30 – 16:30 uur
Kosten: 1 euro 


Volleybal
Voor wie: Groep 5 t/m 8
Waar:  Sporthal de Putter Eng 
Wanneer: Woensdag 8, 15, 22 maart 
Tijd: 14:15 tot 15:15 uur
Kosten: 1 euro 
Putten Power Run
Diploma uitreiking Fit4Joy
We hebben weer afscheid moeten nemen van een succesvolle groep van Fit4Joy. Als laatste gezamenlijke activiteit zijn we gezellig een uurtje met zijn allen wezen bowlen. Na het bowlen was het moment daar, de diploma uitreiking. Iedereen ontving zijn of haar diploma en als extraatje kreeg iedereen een leuk kookboek mee. 
Fotocollage
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Website
Website
Email
Email


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Actief Putten · Brinkstraat 91 · Putten, 3881 BP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp