Copy
Bekijk deze mail in je browser.
De Sint komt er weer aan. In deze nieuwsbrief gaat het over Directie en Toezicht, meerdere Waterpas projecten genomineerd voor de NEPROM-prijs 2021 en Sinterklaaspotten. Lees snel verder!
Ons personeel heeft ruime ervaring in alle takken van de uitvoeringsbegeleiding van infrastructurele werken. Hierdoor zijn wij dé gewenste partner om uw projecten in de uitvoering te begeleiden.

Wij ontzorgen u volledig in het uitvoeringsproces bij procedurele, administratieve, financiële, juridische en communicatieve aspecten rondom uw projecten. Vanuit onze vestigingen Hoofddorp en Barendrecht zijn wij altijd dichtbij.

De dienst Directie en Toezicht bestaat uit:
- directievoering;
- het houden van toezicht;
- omgevingsmanagement;
- kwaliteitscontrole.

Een van onze kernwaarden is "Afspraak = Afspraak"! Dat doen we graag bij Waterpas: we kijken graag vooruit naar 2022 en staan klaar om een afspraak te maken en u van dienst te zijn.

Heeft u werken in voorbereiding en zoekt u ervaren directievoerders en toezichthouders? Laat het ons direct weten! Dan kunnen wij hiermee rekening houden in onze planning 2022.

Kijk voor onze ervaringen in Directie en Toezicht ook op https://waterpas.nl/onswerk/directie-toezicht/. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Paul Hardy op 06 41454526 of p.hardy@waterpas.nl.

Nominaties voor NEPROM-prijs 2021


Twee projecten waaraan Waterpas een bijdrage heeft geleverd zijn genomineerd voor de NEPROM-prijs 2021. Het gaat om het project Kerckebosch in Zeist en om Little C in Rotterdam. 
Lees verder

Waterpas Sinterklaaspotten

Naar verluidt is de pakjesboot weer in aantocht. Wij zijn ook dit jaar uiteraard onze klanten niet vergeten. De Sinterklaaspot 2021 staat weer klaar met wat lekkers. Vanwege corona geen pepernoten om in te graaien, maar een pot vol los verpakte chocolademunten. Thuiswerken is geen probleem. Neem even contact op, dan maken we een afspraak om een pot af te leveren. 
Neem contact op voor een Sinterklaaspot
Waterpas Barendrecht:
Zuideinde 60, 2991 LK
Barendrecht
010 265 7560

Waterpas Hoofddorp:
Zandsteen 24, 2132 MR
Hoofddorp
020 653 8481


Copyright ©2018 Waterpas Civiel Adviesbureau.

Ons e-mailadres is:
info@waterpas.nl

Afmelden


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Waterpas Civiel Adviesbureau · Zuideinde 60 · Barendrecht, Zuid-Holland 2991 LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp