Copy
View this email in your browser
Alweer een nieuwsbrief! Deze keer over Pasen. In de klas zijn jullie vast al met de voorbereidingen voor Pasen bezig. Knutsels voor in de klas of voor op tafel bij het paasontbijt. In deze nieuwsbrief vind je tips voor apps, gratis lesmateriaal, nieuwste VR app en nog meer. Alvast een fijn en lang weekend gewenst!
Wekelijks heeft Apple een app van de week. Deze week is dat de mooie app Toca Life: School van Toca Boca. Dat betekent dat de app gratis is. In deze app bepaal jij het verhaal, ontdek verschillende plekken in en om school en speel.

 Heb jij een (gratis) Prowise account in de klas? Juf Maike maakte een leuk dobbelspel voor in de klas. Met behulp van Prowise Presenter mocht ik het spel digitaal maken. Je kunt het nu dus ook op het digibord spelen met de hele klas! Voor 1 tot 4 spelers of teams. 


Je hebt ze misschien al wel eerder voorbij zien komen: QR kaarten. Ook voor Pasen heb ik er 36 gemaakt. Voor iedere bouw 12 kaarten met educatieve spellen, filmpjes en boeken. Print, knip, lamineer en scannen maar met de gratis app i-nigma. 

 
Een blog over Pasen met apps, boeken en gratis lesmateriaal (onder andere vloerkaarten voor de Bee-Bot en de Blue-Bot). Gebruik je de app Quiver wel eens in de klas? Kijk dan eens naar de gratis kleurplaten voor Pasen. Kleur en breng jouw kleurplaat tot leven!

Op de site vind je een nieuwe pagina met alle workshops op een rijtje. Zijn jullie op school al bezig met het invullen van de studiedagen voor schooljaar 2017-2018? Neem gerust een kijkje. Apps, iPad gebruik, programmeren, maar ook Prowise Brons, Zilver, Goud en inspiratiesessies.
Met deze nieuwe virtual reality app kun je maar liefst vierhonderd pronkstukken bekijken van diverse musea in Nederland. Selecteer een pronkstuk en kom hier meer over te weten. Een mooie en gratis app voor iPad en iPhone. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2017 Susan Spekschoor, All rights reserved.