Copy
Stenhus Gymnasium - Nyhedsbrev d. 29/01/16
Se denne email i din browser

Lønsamarbejdet har fået ny hjemmeside

Lønsamarbejdet har fået ny hjemmeside


Som nogle af jer har lagt mærke til, har Stenhus Gymnasium & HF fået ny hjemmeside - og det betyder også, at Lønsamarbejdets side nu ser noget anderledes ud.

I finder os stadig på loesa.dk - men her hører lighederne også op. Den største forskel - ud over det mere brugervenlige design - finder I under Blanketter. Her er vores blanketter nu delt op, så det er nemmere at finde lige dén blanket, I har brug for.
Samtidig har vi tilføjet en side med overenskomster, cirkulærer og vejledninger, som vi synes er relevante for vores område.

Vi har i samme ombæring fået nyt system til vores nyhedsbrev, som I kan se denne gang. Der kan hos nogle være problemer med at vise billederne i nyhedsbrevet; det kan løses ved at åbne nyhedsbrevet i en browser (se øverst i mailen).

Har I ønsker, ris eller ros til vores nye hjemmeside, er I meget velkomne til at sende en mail til hc@stenhus-gym.dk.
 

Nye rejseafregningsblanketter

Skatterådet har fastsat nye satser for skattefri befordringsgodtgørelse for 2016, og vi har derfor tilpasset kørsels- og rejseafregningsblanketterne.

Der gives i 2016 3,63 kr. pr. km for kørsel til høj takst og 1,99 kr. pr. km for kørsel til lav takst.

I kan selvfølgelig allerede nu finde blanketterne på hjemmesiden (under "Blanketter - engangsudbetalinger") - hvis I har gamle versioner liggende i Lectio/Ludus eller andre steder, må I meget gerne erstatte disse med de nye, så både medarbejderen og I får et retvisende billede af medarbejderens tilgodehavende, når blanketten udfyldes.

I kan læse mere på SKAT's hjemmeside her.
 

Nye mapper i IMS-arkivet

De virkelig hærdede brugere af IMS-arkivet vil muligvis allerede have lagt mærke til, at vi har tilføjet 3 nye mapper i IMS'en.
De nye mapper er en mappe til bemyndigelser, en mappe til lokalaftaler og en mappe til afstemningsarket (under SLS-mappen).

Vi vil hurtigst muligt få lagt de relevante dokumenter ind under bemyndigelser og lokalaftaler - har I aftaler liggende, som vi skal lægge ind, er I meget velkomne til at sende dem til jeres lønkonsulent eller selv at lægge dokumenterne ind i de korrekte mapper.

Afstemningsmappen vil fortrinsvis blive brugt til de gymnasier, der har valgt, at Lønsamarbejdet skal lave lønafstemning. Afstemningsarket vil blive gemt her, når afstemningen er foretaget.

Har I spørgsmål til mappestrukturen eller IMS'en generelt, er I som altid velkomne til at spørge jeres lønkonsulent.
 

Fra Lønsamarbejdets kalender

  • Afleveringsfrist for bilag til næste lønkørsel er d. 5. februar 2016

  • Lønsamarbejdet holder vinterferie i uge 7
     


 
stenhus-gym.dk
Ønsker du ikke længere at modtage Lønsamarbejdets nyhedsbrev?
 Afmeld nyhedsbrevet her